Martin Daňo na Kriminálnom úrade Finančnej správy

Následky za zrušený tender na 29miliónov EUR nedali na seba dlho čakať. Dnes som sa zúčastnil troch konaní na Kriminálnom úrad finančej správ (KÚFS) – napadol ma riaditeľ pobočky (ten, ktorý zasahoval v čase, keď mala komisia UVO o tendri rozhodovať), zástupca riaditeľa a potom aj samotný riaditeľ tejto zvláštnej inštitúcie.
Článok 1: http://www.ginn.press/news/danova-kobra-chrani-politiku
Článok 2: http://www.ginn.press/news/stat-zastrasuje-novinarov-aktivistov
Chcel som si úrad a jeho zastrašovanie natočiť, lebo je podozrenie, že za touto akciou stojí Ján Počiatek, Branislav Kušík a Ondrej Jednroľ – no miesto toho, aby sa pokúsili mi údajný zákaz natáčania vysvetliť slušne – skočili do mňa ako praví „buldoci“ a v plnom fyzickom nasadení. Kamera však bežala a došlo aj k fyzickým atakom…. Po náhlom afekte prišlo prosenie a potom aj neuveriteľný nátlak za jediným účelom – aby som vymazal to čo som stihol natočiť. Záznam sa pripaví na zverejnenie aj napriek výstrahe, ktorá mi bola povedaná medzi „štyrmi očami“….
Účinkovali: Kriminálny úrad Finančnej správy, Branislav Schroner / vedúci pobočky, Ondrej Čurilla / námestník, Jozef Luterán / riaditeľ KÚ FS, Martin Daňo / GINN, Lenka Dale / GINN,
Ďalšie kľúčové slová: Čurila, Baštrnák, Bašterák, Bonaparte, polícia, vyšetovanie, František Imrecze, Daniel Čech
Music by: Canton Backer / Creative Commons