ORACLE: VAKCINAČNÉ TROMBÓZY, ÚMRTIA A ŠPEHOVACIA DRÁMA

ORACLE: VAKCINAČNÉ TROMBÓZY, ÚMRTIA A ŠPEHOVACIA DRÁMA

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 21.7.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, aby sa nestalo to, čo minule.

Vakcinačné trombózy a úmrtia:

Olympijský bicyklista obviňuje vakcínu z toho, že nevyhral etapový vavrín Tour de France a niet sa čomu čudovať imunitná odpoveď na očkovanie (spomínané tu) spolu so zhlukovaním červených krviniek (spomínané tu) majú za následok tvorbu krvných zrazenín vo vnútri vlásočníc a v hlavných cievach (často s vážnymi až smrteľnými následkami aj u mládeži), čo je zas extrémne zriedkavé. To ale predstavuje nebezpečenstvo hlavne pre tieto orgány:

  • pľúca-blokuje sa príjem kyslíka;
  • srdce-znižuje sa účinnosť a zvyšuje sa šanca infarktu;
  • mozog-odumieranie neurónov a následné neurologické poškodenia.

Po tomto niet sa čo čudovať, že len v Európe prinajmenšom 18000 ľudí zomrelo na očkovanie (určite je to len zlomok skutočného čísla), že zaočkovaný piloti a ich cestujúci sú v nebezpečenstve (očkovanie+zvýšená šanca na trombózu), že zaočkovaný s trikrát väčšou pravdepodobnosťou ochorejú a zomrú na delta (či inú) variantu ako neočkovaný (článok) a že sa vytvára protitlak proti očkovaniu aj u nás s tým, že keď davu dôjde, že celá vec sa dialo z niečej zlovôle, tak veci sa pohnú.

Špehovacia dráma:

CIA dlhé roky spolupracovala s novinármi a médiami, ale okamžite vypukne panika a začne dráma u 17 mediálnych agentúr keď vyjde najavo, že iná (izraelská) bezpečnostná agentúra nainštalovala špehovací software na mobilné telefóny novinárov , a politikov v spolupráci s miestnymi vládami (video). Zmienená agentúra tvrdí, že ich software sa používa na záťahy proti teroristom, pedofilom a iným zločincom.

S pozdravom

Oracle 911




Loading…