Volodin radí predstaviteľom EÚ, aby „znižovali stupne vo svojich hlavách“ a nie v bytoch ľudí

Volodin radí predstaviteľom EÚ, aby „znižovali stupne vo svojich hlavách“ a nie v bytoch ľudí

Vedenie Európskej únie by malo „znížiť stupeň“ svojich vyjadrení namiesto toho, aby nabádalo občanov, aby šetrili na vykurovaní svojich domovov.

Povedal to dnes, 23. júna, predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin komentujúc slová šéfky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej, že pokles teploty o dva stupne v európskych domácnostiach nahradí dodávky plynu cez plynovod „Nord Stream“.

„Teplota je v stupňoch Celzia, Kelvina a Fahrenheita. V Európe sa ale čoskoro objaví nová stupnica – podľa Uršuly. Na počesť predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej. Tá oznámila, že pokles teploty vo vykurovaní domácností v Európe o dva stupne umožní nahradiť dodávky plynu cez plynovod „Nord Stream“,“ napísal politik vo svojom Telegram-kanáli.

„Podľa Uršuly musia Európania znížiť teplotu o ďalších desať stupňov a opustiť plynovody ukrajinského koridoru, „Turkish Stream“ a ropovod „Družba“. A o ďalší stupeň zastavením nákupu uhlia z Ruska,“ dodal.

Ako zdôraznil Volodin, bolo by „správne, aby vedenie Európskej únie vrátane Uršuly znížilo stupeň vo svojich hlavách, aby kvôli nim netrpeli občania európskych krajín“.






Loading…