A čo po Covide? » Belobog

A čo po Covide? » Belobog

Ilustračný obrázok: Gerd Altmann Pixabay

Dlhšiu dobu sledujem ako mnohí ľudia našli v Covide zmysel života a jeho naplnenie a to na oboch stranách. Kým jedni covidovej propagande slepo veria, iní proti nej bojujú zo všetkých síl.

Iní našli zmysel života v politike a neustále riešia všetky udalosti, ktoré sa na politickej scéne dejú.

Množstvo ľudí sleduje konflikt na Ukrajine, alebo v súčasnosti v Gaze.

Covid pomaly končí a rovnako aj iné problémy a títo ľudia postupne strácajú zmysel života.

Tak sa zžili s týmito problémami, až si prestali uvedomovať, že každý z nich je iba jedným dejstvom hier o tróny proti súčasnej civilizácii, ktoré sa dejú v rovnakom čase na rôznych miestach a Slovensko nie je výnimkou.

Žiaľ, preto si prestali všímať ostatné závažné skutočnosti, ktoré ostávajú skryté práve kvôli tomu, že ľudia najviac času venujú iba medializovaným udalostiam.

A kvôli zámernému mediálnemu balastu nie sú schopní vidieť a selektovať podstatné informácie, ale ani chápať dôležité súvislosti, ktoré vytvárajú celkový obraz skutočných problémov v spoločnosti.  Bez toho, však nie je možné vytvárať komplexné riešenia týchto problémov.

Preto je namieste otázka: Čo po Covide?

A budú ľudia vôbec schopní pochopiť to, čo sa okolo nich deje?

Alebo budú naďalej mrhať časom na „boj“, namiesto hľadania a vytvárania riešení problémov?

Devana

Slnovratovo 27. 11. 2023

Právne vyhlásenie

Celý obsah tohto webového portálu, ak nie je výslovne uvedené inak, je chránený autorským zákonom. Použitie tu publikovaných materiálov je voľné podľa zásad Creative Commons Licence (CCL). Pri použití je nutné uviesť meno autora, pôvodný názov a zdroj (Belobog).

Pri interpretácii obsahu sa predpokladá primerané všeobecné vzdelanie a zdravý rozum.

Loading spinner