"Transgenderoví" väzni naďalej sexuálne napádajú väzenkyne

"Transgenderoví" väzni naďalej sexuálne napádajú väzenkyne

  • Žena vo väzení za vraždu a násilné okradnutie susedov.
  • Napadnutá v väzení mužom s transidentifikáciou, ktorý si odpykáva trest.
  • Transidentifikovaní muži posielaní do ženských väzníc v Kalifornii od roku 2020.
  • Prípady sexuálneho napadnutia žien v ženských väzniciach mužmi s transidentifikáciou.

ženské väzenie – za vraždu a následné okradnutie troch starších susedov v 90. rokoch minulého storočia a za nákupnú horúčku. Nedávno ju však vo väzení údajne sexuálne napadol – muž s transidentifikáciou, ktorý si odpykáva trest spolu so ženami. 

Podľa správy denníka Daily Mail Grayová uvádza, že začiatkom roka 2023 začala zdieľať ubytovňu s odsúdeným mužom s transidentifikáciou a spočiatku boli vzťahy “naozaj priateľské.”To sa čoskoro zmenilo, keď ju začal najprv slovne a potom aj sexuálne zneužívať. Jednej noci muž začal totálny útok. “Prišiel do priestoru mojej postele, stiahol si nohavice a strčil mi do tváre svoj d***k,” povedala Grayová pre Independent Women’s Forum.  

Grayová opísala tento zážitok ako “desivý a nechutný” a povedala mužovi, aby sa stiahol. Prvý útok bol podľa nej len “prejavom mužskej dominancie”, objavil sa znova nasledujúcu noc a tentoraz “mi položil tú veľkú mužskú ruku na chrbát, na lopatku”, keď spala. Prebudila sa v panike a povedala mu: “Drž sa odo mňa ďalej! Nikdy’nechoď do mojej oblasti. Nikdy sa ma nedotýkaj.“ ”Povedala to dozorcovi a muža presunuli na iný dvor – ale stále do ženskej väznice. Formálnu sťažnosť s tvrdením o napadnutí nepodala z obavy, že by bola izolovaná. 

Čítajte: Bruce ‘Caitlyn’ Jenner chce byť známy ako žena a zároveň sa nazývať ‘hrdým otcom’ 

Gray nie je jedinou väzenkyňou, ktorá bola v poslednom čase napadnutá. Kalifornia posiela transidentifikovaných mužov do ženských väzníc od roku 2020, keď guvernér Gavin Newsom podpísal zákon č. 123. Muži môžu byť posielaní do ženských väzníc len na základe tvrdenia, že sú ženy – takzvaná “sebaidentifikácia” – a pred presunom nemusia podstúpiť žiadne procedúry na zmenu pohlavia ani hormonálnu liečbu. Podľa Grayovej aj ďalších väzňov ich príchod mužov do ženských väzníc zmenil. 

“Je to nechutné a musím byť zdvorilá a vyrovnať sa s tým kvôli vlastnej bezpečnosti a aby som mala menej stresujúci deň, ale nepáči sa mi to,”povedala. “Nechcem tu žiadneho z nich. Chcem, aby odišli. Tak veľmi to degraduje ženy.” Mnohé z týchto žien, dodala, sú slabo vzdelané a obzvlášť zraniteľné. Denník Mail informoval, že v kalifornskom väzenskom systéme je v súčasnosti 1 997 väzňov, ktorí sa identifikujú ako transrodoví a nebinárni, a 345 väzňov mužského pohlavia požiadalo o preloženie do ženských’väzníc. Doteraz bolo “46 z nich schválených, 64 bolo zamietnutých a 87 väzňov si to rozmyslelo.”  

Kalifornské ministerstvo pre výkon trestu trvá na tom, že všetky žiadosti sú starostlivo preskúmané a že presuny sa schvaľujú len vtedy, keď je to “bezpečné.”To však zjavne nie je pravda. Príbehy žien, ktoré boli sexuálne napadnuté mužmi s transidentifikáciou za mrežami, sa objavili všade, kde sa táto prax zaviedla, vrátane Kanady, Veľkej Británie a USA. 51-ročný Tremaine Carroll, muž s transidentifikáciou, bol obvinený zo znásilnenia dvoch žien po tom, ako bol premiestnený do stredokalifornského’zariadenia pre ženy’v strednej Kalifornii. Meria 180 centimetrov a jednou z jeho obetí bola drobná žena vo veku okolo tridsiatky. Znásilnil ju v sprche ich spoločnej ubytovne. V dôsledku toho stále trpí obrovskou traumou.  

V poslednom čase existuje aj množstvo ďalších príkladov. Vrah v Španielsku, ktorý si odpykáva 30-ročný trest odňatia slobody za vraždu svojej susedky, sa teraz identifikuje ako ženaa dostane sa do ženskej’väznice. Do tohto podvodu sa púšťajú aj ďalší zločinci v nádeji, že by to mohlo viesť k miernejším trestom: násilník, ktorý v Škótsku znásilnil práve oznámil svoju zmenu pohlavia vo väzení a žiadal “gender affirming” starostlivosť; americký pedofil odsúdený za znásilnenie svojej 7-ročnej nevlastnej dcéry sa odvoláva proti doživotnému trestu po tom, čo oznámil, že je teraz transgender; minulý mesiac sa britský pedofil bol odsúdený len na 16 mesiacov väzenia a tvrdí, že sa identifikuje ako 5-ročné dievčatko. 

Sexuálny útok Dany Sue Grayovej je len jedným z príkladov javu, ktorý sa odohráva všade tam, kde transgenderové hnutie realizuje svoju agendu. Doživotný trest, ktorý dostala, si bohato zaslúži a zaslúži si stráviť zvyšok života vo väzení. Ale byť zavretá s násilníkom, ktorý ju chce znásilniť, je niečo iné. Myslím, že najlepšie by sa to dalo opísať slovami “krutý a neobvyklý trest.”