Šikanovanie Cirkvi liberálmi narastá – Dvom progresívcom vadilo zvonenie z kostola a sudca ho zakázal –

Šikanovanie Cirkvi liberálmi narastá – Dvom progresívcom vadilo zvonenie z kostola a sudca ho zakázal –

18. júla 2024  


Krátke správy

Liberáli a progresívci, ktorí sa dostali minulý rok k moci v Poľsku, valcujú všetko čo im stojí v ceste a všemožne vychádzajú v ústrety progresívcom, ľavičiarom a sodomitom vo svojej krajine. V Miechowciach, sa stali tentoraz opäť obeťou ich tupej nenávisti katolícki veriaci. A zvony…

Ilustračný obrázok – Zdroj: Flickr

Dvojici antiklerikálnych tajtrlíkov vadilo vyzváňanie vo farnosti Božieho Tela, cítili sa týmto zvonením diskriminovaní a dali podnet na súd. Rovnako antiklerikálny a tajtrlícky sudca im dal za pravdu, takže po vyše 100 rokoch prestali zvoniť zvony vo Farnosti Božieho Tela v mestskej časti Miechowice mesta Bytom. Naposledy došlo k podobnému javu v celej Európe počas I. svetovej vojny, ale z úplne iných dôvodov: zvony sa odoberali a tavili na výrobu zbraní.

Dnes v čase mieru, sa o umlčanie zvonov, odvekého symbolu kresťanstva, ktorý irituje tak isto moslimov ako aj liberálov, takže majú obsedantnú chuť zakazovať ich používanie, postaral sekulárny, liberálny a progresívny štát. Ten štát, ktorý ma byť podľa niektorých kresťanských demokratov aj pápeža Františka zárukou tzv. náboženskej slobody:

Vzhľadom na rozhodnutie súdu vydané vo vzťahu k farnosti nemôžeme od zajtra, t. j. 15. júla, používať kostolné zvony,“ čítame v správe zverejnenej na stránke Farnosti Božieho Tela. Voči rozhodnutiu sudcu, podala katolícka stránka odvolanie.

Prestali zvoniť štyri zvony v Miechowiciach – zvony Srdce Ježišovo, Svätý Ján, Panna Mária a Svätý Michal. Zvony v tomto kostole znejú od roku 1917. V tom čase mala farnosť tri zvony, ktoré boli počas 2. svetovej vojny zhabané na vojnové účely. Potom boli na vežu nainštalované štyri spomínané zvony, ktoré v Miechowiciach zvonili od roku 1957.

Prípad vyvolal živú diskusiu na internetových fórach mesta Bytom. Priaznivci LGBT sodomie a antiklerikáli, v komentároch neskrývali radosť a nadšenie, pričom katolíckych veriacich označujú ako „čierny mor“. Väčšina príspevkov sa však zhodla na tom, že progresívny sudca a mestskí úradníci zneužili svoje postavenie na boj proti katolíckej Cirkvi.

Zvony nikdy nezvonili dlho a preto by bolo tvrdenie, žeby niekomu mohli vadiť z dôvodu hluku neadekvátne. Zvonili pri pohreboch, pri zvolávaní na modlitbu Anjel Pána či k svätej omši. Dvoch progresívnych tajtrlíkov teda nemohlo zvonenie rušiť, v ich prípade ide o premyslenú nenávistnú akciu namierenú proti katolíkom.

Keďže tajtrlík rozumie len tajtrlíkovskej vendete, mali by katolícki občania v Bytome volať políciu a sťažovať sa na hluk pri každej diskotéke, na ktorej sa sodomiti tupo zvíjajú. Mali bi požadovať kvôli hluku zatvorenie diskotéky a zaplaviť liberálnych úradníkov na magistráte a sudcov nekonečnou záplavou byrokratických sťažností, ktoré musia tajtrlíci zo zákona riešiť.

Je zrejmé prečo sodomitov a progresívcov rušia zvony – pretože im pripomínajú Boha. Zvony v histórii vždy vadili diablovi a jeho prívržencom, rovnako ako im vždy vadilo oprávnené vyšetrovanie Svätej inkvizície či exorcizmus.

Slušným ľuďom, ktorí žijú v súlade s Božími prikázaniami zvonenie zvonov nikdy nevadilo.

BK

Zdroj: pch24.pl

PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 €
10 €
20 €
50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)