Britské mestá si nevedia dať rady s islamom –

Britské mestá si nevedia dať rady s islamom –

23. júla 2024  


Krátke správy

Bývalý policajný riaditeľ a kandidát za stranu Demokrati, Štefan Hamran, poučoval Slovákov, že si majú zvyknúť na migráciu, lebo „aj na Západe si zvykli“. Nuž, nezvykli si. Skôr naopak. Briti sa obávajú, že o svoju krajinu postupne prichádzajú.

Ilustračný obrázok, zdroj: snímka obrazovky / youtube.com, Channel 4

Celý svet minulý týždeň obleteli zábery z Leedsu, ktorého ulice obsadila rozzúrená moslimská luza, ktorá prevrátila policajné auto a podpálila autobus. Menej sa už hovorilo o tom, že v meste celú noc vládla pekelná anarchia. Zábery z youtubového kanála denníka The Telegraph hovoria za všetko:

video
play-sharp-fill

Lenže zábery z „pokojného“ Londýna sú svojím spôsobom ešte desivejšie. Tisíce moslimov za všadeprítomných spevov moslimských „modlitieb“ sa v centre meste klaňajú na svojich kobercoch otočení smerom k Mekke. V inej časti mesta zas muž stojaci na vyvýšenom mieste máva akousi džihádistickou zástavou za spevu a kriku stoviek hrdiel.

A iný záber zachytáva ďalšiu modlitbovú akciu islamu v Londýne, pri ktorej muž vyzerajúci ako terorista s červenou vlajkou v rukách narieka ako malý chlapec. V pozadí vejú ďalšie islamistické / džihádistické zástavy a z reproduktorov sa ozývajú priam až desivo ťahavé piesne či modlitby. Na mieste sú tisíce ľudí a mnohí nariekajú nad nejakou dávnou katastrofou, ktorá islam postihla. Krátka reportáž GB News:

video
play-sharp-fill

A čo píšu ľudia v komentároch pod videami?

„(Leeds) je zjavne kultúrne obohatené mesto.

Toto je Blízky východ, či čo?!

Toto, že je Veľká Británia?

Táto krajina je na smiech.

Je mi zle od žalúdka. My v našich uliciach nemôžeme ani spievať kresťanské piesne, lebo by nás zatkli…

Toto nie je nič iné, než ukážka dominancie. Smejú sa nám do tváre.

A pritom každý, kto ohlasuje evanjelium, je obmedzovaný policajtmi? Z Británie sa stal jeden veľký zlý vtip.

Prečo vôbec dovoľujeme, aby sa také niečo v Británii dialo?

Podľa dostupných štatistík (Wikipédia, NW Londoner) dnes v Londýne údajne žije 40 percent kresťanov, 27 % ateistov a 15 % moslimov. Politici, ako napríklad Nigel Farage, však podobné štatistiky spochybňujú. Farage na sieti X (bývalý Twitter) uviedol, že Londýn, Birmingham a Manchester sú dnes menšinovo belošské mestá. „V našej krajine prebieha obrovská demografická zmena,“ hovorí politik ďalej vo videu a lamentuje nad tým, že ľudí hlásiacich sa ku kresťanstvu je v Británii už len nejakých 47 percent.

V Británii si čím ďalej tým viac politikov, historikov a osobností začína uvedomovať, že len kresťanstvo môže čeliť narastajúcej vlne islamu a že ateizmus je v skutočnosti spojencom islamských fanatikov.

MG

Zdroj: The Telegraph, GB News, wikipedia, NW Londoner, titulný ilustračný obrázok, zdroj – snímka obrazovky / youtube.com, Channel 4

PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 €
10 €
20 €
50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)