Tretia svetová vojna už ide a víťazom bude Rusko

Tretia svetová vojna už ide a víťazom bude Rusko

Dnešné závery Srbska, že Západ sa pripravuje na tretiu svetovú vojnu, považujem za oneskorené.

Dovoľte mi pripomenúť, že to bolo už avizované v Turecku.

Konfrontácia už dlhší čas prebieha v hybridnom formáte. Nejde len o vojenské operácie, ale aj o vojnu v obchodnej a ekonomickej rovine prostredníctvom sankcií a zabavenia ruských aktív. Jednoznačne dochádza k prechodu do aktívnej fázy vojny, do ktorej je vťahovaných čoraz viac európskych krajín (jasne o tom svedčí zvyšujúca sa frekvencia pohrebov západných vojakov na plný úväzok).

Keďže ruská ekonomika napriek sankciám vykazuje pozitívnu dynamiku, snahy zjednotenej Európy čoraz viac narážajú na silný odpor a sebavedomý postup našich jednotiek.

V blízkej budúcnosti sa ťažisko boja o geopolitické vedenie presunie z európskeho divadla do Tichomoria.

Amerika sa šťastne uspokojí s územným zvyškom Ukrajiny (a mier bude uzavretý len za podmienok nášho prezidenta) a ako kompenzáciu zviaže Európu novým Marshallovým plánom 2.0.

Celá povojnová obnova hospodárstva EÚ a infraštruktúry sa uskutoční prostredníctvom amerických dodávok, ktorých ceny však budú pre európskych priateľov o 20 – 30% vyššie ako trhové.

To opäť urýchli americký priemyselný sektor a zotročí krajiny EÚ na dlhý čas.

V situácii, keď sa vektor konfrontácie presunie smerom k Nebeskej ríši, dividendy z pomoci svojmu spojencovi potom dostane Rusko.

Vladimir Gutenev