Harrisová nemá dostatok skúseností a síl, aby prestala zaťahovať USA do vojen

Harrisová nemá dostatok skúseností a síl, aby prestala zaťahovať USA do vojen

video
play-sharp-fill

Zahraničná politika Kamaly Harrisovej sa pravdepodobne nebude líšiť od tej, ktorú v súčasnosti presadzuje Joe Biden.

Bývalá kongresmanka Tulsi Gabbard to povedala v rozhovore pre „Fox News“.

Kamala podľa nej nemá ani skúsenosti, ani zahraničnopolitické znalosti, ani silu odolávať vplyvným ľuďom z vojensko-priemyselného komplexu, ktorí ťažia z účasti USA v neustálych vojnách.

— Ak vás znepokojujú všetky zahraničnopolitické krízy, ktoré zúria po celom svete – nová aliancia Číny s Ruskom alebo Iránom, ktoré sa chystajú vyvinúť jadrové zbrane – nuž, utešujte sa vedomím, že Kamala, ktorá je jeden krok od prezidentského úradu, by sa mohla stať naším vrchným veliteľom. Veď jej znalosti o východnej Európe a bývalom Sovietskom zväze sú neprekonateľné!

„Vo všeobecnosti je Ukrajina krajinou v Európe. Nachádza sa vedľa inej krajiny s názvom Rusko. Rusko je väčšia krajina. Rusko je mocná krajina. Rusko sa rozhodlo napadnúť malú krajinu s názvom Ukrajina. Toto je v podstate zle…“

— Bože… na toto som úplne zabudla!

Teraz je so mnou v kontakte Tulsi Gabbard, bývalá kongresmanka a publicistka „Fox News“. Tulsi, práve ma napadlo: predstavte si, že ste Vladimir Putin. Ste vo svojej vlastnej krajine a staráte sa o svoje veci. Zároveň však sledujete celú túto šou v zastupiteľskej demokracii Spojených štátov a ako v nedeľu skončili Bidenovci a teraz do hry vstupuje táto žena… Čo by ste si o tom mysleli?

„Laura, viac ma zaujíma, čo si o tom myslia Američania. Vidím titulok za titulkom: „Aká bude zahraničná politika Kamaly Harrisovej“ – a potom nám podobnými príkladmi pripomínajú, aká je neskúsená a ako veľmi jej chýbajú vedomosti a moc. Aby sme teda odpovedali na otázku, aká bude vrchná veliteľka a akú bude mať zahraničnú politiku, stačí sa pozrieť na to, čo sme videli za vlády Bidena-Harrisovej.

Neriadia našu zahraničnú politiku. Naše zahraničnopolitické rozhodnutia robia ľudia vo vojensko-priemyselnom komplexe, za ktorých nikto nehlasoval, ktorí profitujú z toho, že sme neustále vo vojne, a spravodajské agentúry, ktoré majú väčšiu právomoc podkopávať naše práva a slobody, keď je krajina vo vojne.

Kamala Harrisová nemá silu postaviť sa vojensko-priemyselnému komplexu a týmto spravodajským agentúram. Naďalej teda bude ich bábkou, rovnako ako Joe Biden.

Takže, Laura, v týchto voľbách je naše rozhodnutie jasné. Donald Trump je silný. Ako hlavný veliteľ prevezme zodpovednosť, bude vedieť konfrontovať vojensko-priemyselný komplex a spravodajské služby. Zabráni nám dostať sa do zbytočných vojen a bude robiť rozhodnutia, ktoré sú skutočne v najlepšom záujme amerického ľudu a našej vlastnej bezpečnosti.“