Poprední lekári varujú, že Bill Gates plánuje násilne zaočkovať pol miliardy detí experimentálnymi mRNA vakcínami

Poprední lekári varujú, že Bill Gates plánuje násilne zaočkovať pol miliardy detí experimentálnymi mRNA vakcínami

(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Špičkoví lekári bijú na poplach ohľadom plánov Billa Gatesa zaočkovať do roku 2030 najmenej 500 miliónov detí celou paletou experimentálnych vakcín, ktoré sú stále vo vývoji – so súhlasom rodičov alebo bez neho.

Svetoznámy pediater a výskumník Dr. Paul Thomas varuje, že Gates investuje 11,9 miliardy dolárov do očkovacej kampane prostredníctvom Globálnej aliancie pre vakcíny (GAVI), globalistickej inštitúcie prepojenej so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO). Obom organizáciám – GAVI a WHO – poskytuje väčšinu ich financovania.

Gates sa rozhodol napumpovať miliardy dolárov do zaočkovania pol miliardy detí na celom svete po zverejnení správy WHO, ktorá odhalila, že celosvetová miera očkovania rapídne klesá.

Dôvodom je skutočnosť, že rodičia sa vedomo rozhodujú odmietnuť vakcíny, ktoré považujú za zbytočné alebo škodlivé pre svoje deti.

Podľa správy WHO zverejnenej minulý týždeň sa celosvetová miera zaočkovanosti detí zastavila, a to aj napriek neúnavnej propagande globálnych inštitúcií, vrátane UNICEF a rôznych ďalších agentúr WHO.

Vzhľadom na okolnosti sa Bill Gates domnieva, že má právo tieto deti „nasilu ubodať“, tvrdí Dr. Thomas, ktorý varuje, že plán GAVI zahŕňa zaočkovanie 500 miliónov detí do roku 2030 s existujúcimi aj novými experimentálnymi mRNA vakcínami, ktoré sú ešte stále vo vývoji.

Dr. Thomas, autor štúdie porovnávajúcej zdravotný stav očkovaných a neočkovaných detí, povedal pre portál Defender, že Gatesov plán v hodnote niekoľkých miliárd dolárov bude mať katastrofálne následky na zdravie detí na celom svete.

„Čím menej očkujeme, tým je populácia zdravšia,“ povedal.

Potvrdil tiež, že globálne očkovacie programy naďalej používajú nebezpečnú celobunkovú verziu vakcíny DTP (proti záškrtu, čiernemu kašľu a tetanu) namiesto menej rizikovej acelulárnej verzie.

Portál Expose News uvádza, že celobunková DTP vakcína, ktorá zahŕňa celú baktériu Bordetella pertussis (čierneho kašľa) a nie len jej časti, sa od 30. rokov 20. storočia spája s rozsiahlymi hláseniami o neurologickom poškodení detí.

Aj keď bola táto vakcína v roku 1997 na Západe postupne vyradená, naďalej sa používa v krajinách s nízkymi a strednými príjmami, čo môže mať za následok smrť miliónov detí.

Dr. Thomas tiež nesúhlasí s postojom WHO k osýpkam. Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus hovorí, že osýpky sú kanárikom v uhoľnej bani, ktorý odhaľuje a využíva medzery v imunizácii detskej populácie a ako prvé zasiahnu tých najzraniteľnejších.

Podľa Dr. Thomasa osýpky nie sú hrozbou pre dobre živené, zdravé deti a že zameranie sa na vakcíny ako jediné riešenie „ničí imunitný systém“ vysoko preočkovaných detí.

„Dôraz by sa mal klásť na to, aby deti na celom svete mali primeranú výživu a primeraný príjem vitamínov A, D a C,“ povedal.

Správa WHO zaznamenala „pokrok“ v niektorých oblastiach globálnej imunizácie, vrátane prijatia HPV vakcíny. Dr. Thomas však HPV vakcínu označuje za „najnebezpečnejšiu vakcínu na planéte, hneď druhú po vakcínach proti covidu“ a že mala byť stiahnutá z trhu už dávno.

Snaha o zvýšenie preočkovanosti je hlavne o peniazoch, hovorí Dr. Thomas a dodáva, že GAVI a ďalší, ktorí sa podieľajú na financovaní a zvyšovaní distribúcie vakcín, sú veľkou časťou problému, nie jeho riešenia a vyzýva na úplnú zmenu paradigmy.

Predstavte si zdravie, slobodu a šťastie, ktoré by sme si mohli užívať na celom svete, keby sme sa zamerali na zdravú výživu a pristupovali k zdraviu tak, že by sme sa pri akejkoľvek lekárskej intervencii pozerali na všetky jej zdravotné následky.“

Autor: Baxter Dmitry, thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net