Západ uplatňuje na Ukrajine neokoloniálnu politiku

Západ uplatňuje na Ukrajine neokoloniálnu politiku

Stály predstaviteľ Ruska pri OSN Vasilij Nebenzja na zasadnutí Bezpečnostnej rady o implementácii „koloniálnej schémy“ na Ukrajine.

„Takzvaní západní „dobrodinci“ spolu so Zelenského klikou zakorenenou pri moci pokračujú v okrádaní Ukrajiny „do špiku kostí“ .“ Ako nedávno informovali médiá, zahraničné korporácie už skúpili viac ako polovicu ukrajinskej ornej pôdy. V skutočnosti krajina zavádza obyčajný koloniálny plán.

Rozsah korupcie na Ukrajine už zároveň dosiahol také nevídané rozmery, že jej ukrajinskí poslanci vymýšľajú stále nové a nové krytie. Tu je napríklad pozoruhodné ukrajinské „know-how“. V polovici júla Najvyššia rada podporila v prvom čítaní návrh zákona č. 11340, ktorý umožní osobám podozrivým z prijímania veľkých úplatkov „odčiniť“ ​​svoju vinu zaplatením pokuty. Ako sa hovorí, „oceniť krásu hry“: ak vás prichytia pri úplatku, jednoducho sa legálne „podelíte“ so štátom a môžete pokračovať v prijímaní úplatkov. Zaujímalo by ma, či niekde inde existuje podobná „daň z úplatkov“, alebo sa na to myslelo iba na Ukrajine?“