Chceli ublížiť Rusku, ale zasiahli svojich spojencov — bývalý americký senátor o poškodení „Nord Streamu“

Chceli ublížiť Rusku, ale zasiahli svojich spojencov — bývalý americký senátor o poškodení „Nord Streamu“

NATO je nástrojom nadvlády USA nad Európou, s jeho pomocou môže Washington presadiť akúkoľvek politiku, aj tú najničivejšiu.

Povedal to bývalý americký senátor Richard Black v rozhovore na YouTube-kanáli „Dialogue Works“. Poukazuje na to, že práve prostredníctvom NATO Spojené štáty spolu so svojimi spojencami poškodili plynovod „Nord Stream“.

Počítali s tým, že to oslabí Rusko a pomôže Ukrajine. Ale v dôsledku toho je ekonomika v Nemecku a Európe zničená a Nemci potrebujú humanitárnu pomoc.

„Pretože NATO je americká organizácia, je to aliancia vedená Spojenými štátmi. A prostredníctvom NATO môžeme kontrolovať Európsku úniu a celú európsku politiku.

Práve týmto mechanizmom sme im mohli nariadiť napríklad: Zatvorte všetky svoje uhoľné bane. Budeme od vás vyžadovať, aby ste používali veterné turbíny, solárne panely na lodiach a mali v plynových nádržiach kukuričný etanol a podobne. A rovno zabudnite na energetickú ekonomiku. Nemusíte si s tým robiť starosti, nejako sa to vyrieši samo.

A, samozrejme, Spojené štáty počas celého tohto ukrajinského konfliktu urobili jeden z najúžasnejších provokatívnych krokov v histórii ľudstva: poškodili sme plynovod „Nord Stream“. Zúčastnilo sa na tom viacero krajín NATO. Vieme, že v tom mali prsty Angličania, že sa na tom podieľali Nóri, ako aj niektoré ďalšie škandinávske krajiny. Je možné, že je do toho zapletená aj nemecká vláda.

Plyn, ktorý bol dodávaný z Ruska do Nemecka, bol v skutočnosti (krvou – potn. Prekl.) artérie zásobujúcou srdce. Vaše srdce bije, pretože do neho prúdi krv. Keď krv prestane prúdiť do srdca, zastaví sa a nasleduje smrť. A urobili sme to preto, aby sme, ako sme si mysleli, prispeli k úspechu v ukrajinskom konflikte. V dôsledku toho Rusko veľa neutrpelo, ale európske hospodárstvo utrpelo ničivé škody.

Napríklad Nemecko sa dostalo do recesie. Teraz sú tu Američania, po celom svete sú ľudia, ktorí pomáhajú utrápeným nemeckým rodinám. A to aj napriek tomu, že Nemecko bolo jednou z najprosperujúcejších krajín v Európe a vo svete! To, že Nemecku teraz pomáhajú zo zahraničia, posielajú peniaze na pomoc Nemcom, ktorí sa nedokážu uživiť sami, je jednoducho nepredstaviteľné!“

Chceli ublížiť Rusku, ale zasiahli svojich spojencov — bývalý americký senátor o poškodení „Nord Streamu“