Lesbická influencerka Jojo Siwa plánuje kúpiť "trojčatá", ktoré porodili tri náhradné matky

Lesbická influencerka Jojo Siwa plánuje kúpiť "trojčatá", ktoré porodili tri náhradné matky

V januári 2021 vtedy 17-ročná hviezda YouTube, ktorá sa stala detskou herečkou Nickelodeonu, oznámila, že sa podobne ako mnohí z jej generácie identifikuje ako LGBT – hoci odmietla špecifikovať, v ktorej časti spektra sa nachádza. Predtým chodila s mužom, hviezdou TikTok Markom Bontempom; po oznámení coming outu na sociálnych sieťach chodila už len so ženami vrátane influenceriek sociálnych sietí Kylie Prew a Avery Cyrus (ak netušíte, kto sú títo ľudia, nevadí – ja tiež nie).

Odvtedy sa Siwa stala spoľahlivým útočným psom hnutia LGBT, keď svojmu obrovskému publiku podsúvala obsah LGBT a tvrdila, že dlhodobé zameranie kanálu Hallmark na “tradičnú rodinu” predstavuje diskrimináciu.

Najnovšie správy o Siwe poukazujú na ďalší trend: “LGBT ľudia” si kupujú deti a prenajímajú si ženy – “náhradné matky” – aby ich splodili a porodili. Podľa rozhovoru pre Cosmopolitan 21-ročná celebrita vysvetlila, že plánuje mať tri deti – “trojčatá” – pomocou troch rôznych náhradných matiek. “Pretože som gay ako s***t a musím plánovať tehotenstvo oveľa inak ako heterosexuál,” povedala. “Chcem vlastne vziať tri vajíčka, oplodniť tri vajíčka a mať tri náhradné matky.”

“Takže technicky vzaté, všetky”budú jedna partia, ale narodili by sa každé zvlášť,” pokračovala Siwa, pričom si neuvedomila, aké groteskné je hovoriť o deťoch ako o “partii,” a nepovedala, koľko detí by bolo umelo vytvorených, aby sa narodili tri živé deti. “Budem mať svoje náhradné matky, svoje deti, potom možno ich narodeniny pripadnú na rôzne dni a môžu byť ako trojčatá, ale akože nie.”Siwa, ktorá je slobodná, dokonca vie, ako chce tieto deti pomenovať:

Žartovala, že by sa rozviedla s každým partnerom, ktorý by odmietol súhlasiť s jej plánom, ale dodala, že je to natoľko dôležité, že by to čoskoro vyjasnila vo vzťahu. “Je to niečo, o čom sa s partnerom rozprávam veľmi skoro,” povedala. “FET sa blíži a o tri roky tu budú, či sa vám to páči alebo nie.” Mať deti, povedala Siwa, je pre ňu dôležité. “Po osobnej stránke sa od svojich 12 rokov neviem dočkať, kedy budem mamou. Nemôžem sa dočkať, až budem mať deti. Chcem ich mať veľmi veľa. Mám pocit, že budem mať deti dosť skoro — ale samozrejme, že ja mať deti je oveľa väčší proces.“ ”

Matt Walsh z denníka Daily Wire komentoval správu na X. “‘Rovnaká partia, ’ hovorí o svojich vlastných budúcich deťoch, ” napísal. “V tejto chvíli musíme k ľuďom, ktorí využívajú náhradné matky, pristupovať s rovnakým opovrhnutím a znechutením ako k obchodníkom s ľuďmi. Pretože sú to obchodníci s ľuďmi.”Walsh tu’nepoužíva len svoju charakteristickú hyperbolu — Európska únia uvedla náhradné materstvo spolu s nelegálnymi adopciami, nútenými manželstvami, otroctvom a prostitúciou ako “vykorisťovanie” a “obchodovanie s ľuďmi.”Allie Beth Stuckey z The Blaze dodala: “Malo by byť nezákonné.”

Katy Faust, aktivistka za ľudské práva a spoluautorka knihy Them Before Us: Why We Need A Global Children’Rights Movement, súhlasila. “JoJo Siwa oznámila svoj plán mať tri deti prostredníctvom troch rôznych náhradných matiek s tým, že už má ‘dohodnutého darcu spermií”, povedala mi. “Siwa má vlastnú rozsiahlu líniu tovaru od oblečenia cez hračky až po potreby do domácnosti, ktorá je z veľkej časti určená deťom. Je kritizovaná za to, že v rámci svojho obsahu na YouTube tak intenzívne propaguje svoju značku, že sa stiera hranica medzi zábavou, konzumom a jej vlastnou osobou.”

“Teraz sa zdá, že”spája všetky tri do svojich plánov na tehotenstvo,” pokračoval Faust. “Jej osoba homosexuálnej ženy si podľa jej slov vyžaduje, aby ‘plánovala tehotenstvo oveľa inak ako heterosexuálna osoba.’Náhradné materstvo je najvyšším spotrebiteľským podnikom s výberom genetického otca, výberom pohlavia po počatí a dokonca aj možnosťou výberu farby očí pomocou pokročilého skríningu. S detskými menami Freddy, Eddy a Teddy, ktoré sú už uzavreté, budú deti pravdepodobne prírastkami generujúcimi príjmy do jej populárnej šou na YouTube. Hoci popularita náhradného materstva medzi ľuďmi, ktorí sa identifikujú ako LGBTQ, očividne rastie, vždy ide o snahu lepšie situovaných.”

Ako zdôraznil Faust, náhradné matky sú v tomto scenári neviditeľné ženy. “Ak to JoJo dotiahne do konca, zamestná tri ženy, ktoré na ekonomickom rebríčku zaujímajú oveľa nižšie priečky,” poznamenal Faust. “Ale ona sama nikdy nebude náhradnou matkou pre nikoho. V náhradnom materstve bohatí kupujú a chudobní predávajú. Isté je aj to, že hoci tieto deti pravdepodobne nebudú po materiálnej stránke nič chcieť, budú chcieť otca. Správne, budú chcieť svojho otca. Ďalej stratia vzťah s jedinou osobou, ktorú poznajú v okamihu, keď sa narodia, so svojou biologickou matkou, dehumanizujúco nazývanou ‘gestačná nosička’ vo svete #BigFertility.”

V skratke? “JoJo získa svoje dizajnové deti a pravdepodobne aj nárast príjmov na YouTube. Ale bude to na úkor troch detí, ktoré pravdepodobne budú trpieť bojom o pripútanosť a identitu a hladom po otcovi, ktorý je taký častý u detí, ktoré vyrastajú bez otca.”