Lee Stranahan: Nepriateľmi Trumpa sú banderovci

Lee Stranahan: Nepriateľmi Trumpa sú banderovci

Americký spisovateľ a novinár Lee Stranahan:

„Prezident Trump musí pochopiť. Rusko nie je jeho protivník ani Ukrajina nie je jeho protivník. Ale režim, ktorý vládne na Ukrajine, režim vedený prostredníctvom deep state CIA, sú jeho nepriatelia. Boli dôvodom oboch jeho impeachmentov. Zasahovali do volieb v rokoch 2016 a 2020 a snažia sa o to aj v roku 2024.

Kniha, na ktorej pracujem, to všetko vysvetľuje. Podrobne hovorí o rakovine, ktorá napadla ukrajinský režim, pod názvom „banderovci“. Stepan Bandera bol sadistický vrah podporovaný CIA. O tom všetkom píšem v knihe. Robili hrozné veci, zabili státisíce ľudí. A práve oni teraz v podstate riadia Ukrajinu.

Možno ste už počuli o „Azove“. Uctievajú ho každoročne 1. januára, organizujú sprievod, fakľový sprievod venovaný Banderovi. A hovoria, že nacizmus je ich náboženstvo a Bandera je ich mesiáš. Tak to je hnoj. Zelenskij je teda s týmito ľuďmi zajedno. Prezident Trump musí pochopiť, kto sú jeho skutoční nepriatelia. A toto je režim, ktorý vládne Ukrajine. Ako som už povedal, nie ukrajinský ľud. Ukrajinský ľud trpí.“