ABY SI VEDEL JE V ÉTERIPriatelia, rozhovor pre podcast Aby si vedel je na svet…

ABY SI VEDEL JE V ÉTERIPriatelia, rozhovor pre podcast Aby si vedel je na svet…


ABY SI VEDEL JE V ÉTERI

Priatelia, rozhovor pre podcast Aby si vedel je na svete. Je síce dlhý, ale podľa mojej mienky aj výživný a miestami až šťavnatý.

Ak vydržíte pozerať rozhovor do 23. minúty, dozviete sa prvú novinku: názov a najmä predmet novej knihy, na ktorej práve pracujem. Ešte viac o obsahu pripravovanej knihy nájdete v záverečnej časti trojhodinového rozhovoru.

V podcaste som sa nevyhol žiadnej kontroverznej téme. Porozprával som aj niekoľko príhod z mojej kariéry spravodajského dôstojníka, o akých som ešte nikdy verejne nepísal ani nehovoril.

Okrem voľne dostupného trojhodinového rozhovoru je na iných kanáloch podcastu Aby si vedel ďalších približne 43 minút prémiového obsahu. Vlado Mikulík takto financuje fungovanie podcastu.

Ak sa rozhodnete zaplatiť za prístup k prémiovej časti rozhovoru, nielen podporíte dobrú vec, ale si aj darujete príležitosť získať nové informácie o charakteroch a vlastnostiach niektorých žijúcich aj zavraždených postáv a postavičiek slovenského podsvetia.

Avšak!

Ak sa rozhodnete ostať iba pri trojhodinovej bezplatnej verzii rozhovoru, takisto natrafíte na množstvo iných noviniek, respektíve informácií, aké v progresívnych médiách hlavného prúdu, ale veru ani v alternatíve nenájdete.

Ďakujem veľmi pekne autorovi podcastu Vladovi Mikulíkovi za korektný a profesionálny prístup. A vám, milí priatelia, prajem príjemné a ničím nerušené počúvanie.

video
play-sharp-fill