V roku 2020 uviedla americká streamovacia služba Hulu dokument o satanistoch, ktorí vyzývali na zavraždenie vtedajšieho prezidenta Trumpa –

V roku 2020 uviedla americká streamovacia služba Hulu dokument o satanistoch, ktorí vyzývali na zavraždenie vtedajšieho prezidenta Trumpa –

31. júla 2024  


Krátke správy

Satanisti boli v dokumente ešte z roku 2020 s názvom „Hail Satan“ vnímaní v pozitívnom svetle. Dokument si až teraz všimli niektoré kresťanské médiá.

Ilustračný obrázok, zdroj: wired.it

Zábery z uvedeného dokumentu o satanistoch s názvom „Hail Satan“ uviedol na svojom účte na X (bývalý Twitter) katolícky portál Papal Zouave. Takmer dvojminutová ukážka zobrazuje zábery z bizarného satanistického ceremoniálu v satanistickom chráme v meste Detroit.

Dokumentaristom bolo v chráme umožnené nakrúcať a dokonca získať rozhovory s miestnymi satanistami – pretože dokument zobrazuje satanistov v pozitívnom svetle. Dokument začínajú zábermi na mladú ženu ako predčíta v chráme spoza pultu z veľkej knihy. Vedľa nej sú polonahé postavy so zakrytými hlavami a dvihnutými rukami. Žena za pultom hovorí:

Po storočiach biblickej patriárchalnej dominancie, zničení mnohých pôvodných kmeňov a rôznorodých kultúr, propagande rasizmu a homofóbie, máme čo dlhovať naším utláčateľom!

Dlhujeme im nepriateľstvo, neuhasiteľnú spravodlivosť a nekompromisné zničenie!

Zatiaľ čo žena pokračuje v monológu, pohľad kamery prechádza na akési dve polonahé postavy so zakrytými hlavami, ktoré sa preťahujú s reťazou. V monológu žena ďalej hovorí:

Je nás viac ako ich. Máme dostatočnú duševnú silu zosadiť mocných mužov a rozobrať rasistický systém. Ich existencia je možná iba vďaka našej vlastnej nečinnosti.

Žena pokračuje a menuje ďalšie „nespravodlivosti“, ktorých sa podľa satanistov dopustili bieli kresťania. „Odteraz budeme trhať, kriviť a ničiť!“ jačí žieňa v satanistickom chráme zatiaľ čo vidíme zábery napichovania odrezanej prasačej hlavy na akýsi hrot. Ale po ničení budú detroitskí satanisti „nanovo budovať“ oznamuje publiku. Ďalšie jej slová sú absolútne zlovestné a pravdepodobne už za hranicou zákona. Žena totiž jačí:

Budeme narúšať tlačové konferencie! Budeme unášať a popravovať! Vypustíme hadov do guvernérovho zámočku! Zotneme prezidentovi hlavu!

Nasledujú výkriky zo všetkých strán oslavujúce satana.

V čase nakrúcania bol prezidentom Donald Trump.

Nasledujúce zábery sú len pre silné žalúdky, v prípade záujmu si ich môžete pozrieť na tomto odkaze.

Ako vidno, prenikanie satanizmu do kultúry je už dlho v plnom prúde.

MG

Zdroj: X Papal Zouave, ilustračný obrázok, zdroj – wired.it

PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 €
10 €
20 €
50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)