Bidenovi poradcovia z DHS označili Trumpových priaznivcov, armádu a veriacich za teroristické hrozby

Bidenovi poradcovia z DHS označili Trumpových priaznivcov, armádu a veriacich za teroristické hrozby

The Daily Caller uvádza:

Podľa interných dokumentov, ktoré získala právnická spoločnosť America First Legal (AFL), poradný výbor ministerstva pre vnútornú bezpečnosť (DHS) charakterizoval priaznivcov bývalého prezidenta Donalda Trumpa, ako aj osoby, ktoré sú v armáde, a veriacich ľudí ako potenciálne riziko domáceho terorizmu.
Rada s názvom ‘Homeland Intelligence Experts Group’ bola vytvorená v septembri 2023, aby poskytovala DHS ‘odborné’ analýzy na témy, ako je terorizmus a obchodovanie s fentanylom. V skupine boli bývalý riaditeľ národnej spravodajskej služby James Clapper, bývalý riaditeľ CIA John Brennan a bývalý operačný dôstojník CIA Paul Kolbe.

Povedia vám tieto mená niečo? Mali by: všetci “podpísali list z októbra 2020 spochybňujúci legitímnosť laptopu Huntera Bidena a naznačujúci, že jeho zverejnenie bolo ruským dezinformačným trikom.”

Pokračujeme ďalej:

Interný dokumenty získané AFL ukazujú, že rada charakterizuje “stúpencov bývalého prezidenta” ako tých, ktorí predstavujú “väčšinu hrozby domáceho terorizmu” v Spojených štátoch. Dokumenty tiež klasifikujú vlastnosti, ako napríklad to, že slúžili “v armáde” a sú “nábožensky založení”, ako “indikátory extrémistov a terorizmu.”

Čítajte: Uverejnený slide z brífingu americkej armády nazýva pro-life organizácie ‘teroristickými skupinami’

Myslite si, že je to zarážajúce. Je to rovnako absurdné ako odporné. Títo ľudia by mali byť zažalovaní za masové urážky na cti.

Takto chcú títo podlí ideológovia splácať dlhy našim veteránom? Máme teraz 11. november nazývať “Dňom extrémistov”? Chceli by, aby sa Vianoce premenovali na “Deň teroristov”, alebo aby sa jednoducho prestali sláviť?

Seriózni lživí šmejdi ako Clapper, Brennan a Kolbe môžu označovať veteránov, veriacich a kresťanov za “extrémistov”, ale ja by som’rozhodne radšej žil vo svete s tými druhými– a bez tých prvých.

Bez hodnôt a bez lásky k niečomu inému než k sebe a k ľuďom ako vy by bol svet jedným smutným, temným, chaotickým a násilným miestom bez podstatných spásonosných hodnôt. (Spásonosné? Vykupiteľské?)

Tí, ktorí očierňujú ľudí, ktorí milujú svoju krajinu – a Boha – ako “extrémistov” a “teroristov,” alebo to dokonca dôrazne naznačujú, by práve mohli byť samotnými extrémistami a teroristami.

Rôzne “abecedné” spravodajské služby, ako napríklad DHS, boli zriadené so zámerom chrániť národ, nie útočiť na tých, ktorí mu slúžia a majú ho najradšej.

Prevzaté so súhlasom American Thinker.