Vo voľbách do školskej rady v oblasti Toronta zvíťazil prorodinný kandidát

Vo voľbách do školskej rady v oblasti Toronta zvíťazil prorodinný kandidát

Tento týždeň si prorodinný kandidát Robert Kolosowski zabezpečil drvivé víťazstvo v doplňujúcich voľbách, aby sa stal členom správnej rady školského obvodu York Region (YRDSB).

“Včera večer rodiny z Richmond Hill poslali veľmi jasný odkaz tým, že hlasovali za návrat zdravého rozumu do nášho vzdelávacieho systému,” Kolosowski napísal na X.

“Rodičia a učitelia sa spojili za našou víziou systému založeného na zásluhách, ktorý uprednostňuje vzdelávanie a bezpečnosť škôl pred politikou,” pokračoval.  

Voľby sa konali 13. až 15. júla a obsadili voľné miesto, ktoré vzniklo po aprílovom odstúpení správcu Crystal Yu. Kolosowski s prehľadom zvíťazil, keď získal 66,32 % hlasov, zatiaľ čo ostatných osem kandidátov, ktorí sa proti nemu postavili, získalo spolu len 33,68 %. 

“Viedli sme kampaň zameranú na politiku a získali sme dvakrát viac hlasov ako všetkých osem ostatných kandidátov dokopy,”Kolosowski celebroval. “Naše masívne víťazstvo mi dáva jasný mandát na realizáciu týchto politík.” 

Podľa jeho platformy, Kolosowski sľúbil, že “bude rešpektovať rodičovské práva” a “udrží všetky politické programy mimo triedy.”Zaviazal sa tiež, že v školách zachová kanadskú hymnu a vlajku.  

Kolosowski’v kampani zeleným svetlompro-life organizáciou Campaign Life Coalition (CLC), ktorá hodnotí politikov a správcov podľa ich prorodinného a pro-life presvedčenia.   

“Podporili sme kandidatúru Roberta’na post správcu a tvrdo sme pracovali na tom, aby sme ho volili medzi našimi pro-life a pro-rodinnými podporovateľmi v Richmond Hill Wards 1, 2 & 4, ktorých je veľa,” povedal pre LifeSiteNews Jack Fonseca z CLC’s.  

“Som veľmi rád, že zvíťazil a teraz je v pozícii, keď môže začať presadzovať návrat k čítaniu, písaniu a počítaniu a upustenie od prebudenej, sexualizujúcej politiky voči deťom, ktorou sa táto rada riadi už príliš veľa rokov,” vyhlásil.  

“Toto drvivé víťazstvo odráža skutočnosť, že rodičia už majú dosť woke politiky a chcú, aby tradične zásadoví školskí správcovia obnovili zdravý rozum v YRDSB,” pokračoval Fonseca.  

Fonseca povzbudil prorodinných Kanaďanov, aby pokračovali v práci na zvolení ďalších prorodinných správcov a povedal: “Musíme si však uvedomiť, že jeden človek v školskej rade nestačí. Musíme pracovať na tom, aby sme Roberta obklopili tímom pro-rodičovských kolegov v rade.” 

“V nadchádzajúcich komunálnych voľbách v roku 2026 musia rodičia a starí rodičia usilovne pracovať na porážke pro-rodičovských správcov v rade a nahradiť ich pro-rodičovskými správcami, s ktorými môže Robert spolupracovať.”