Posledná večera?

Posledná večera?

Spektakulárne pred celým svetom bola v Paríži
demonštrovaná ideológia Antikrista (vulgarizácia, perverznosť, sodomia…),
preto nie je správne komentovať ju ani formou výsmechu a vtipov…
to je jej zľahčovanie.

Ide o zločineckú antihumánnu a dehumanizačnú antikristovskú ideológiu v konflikte s antropológiou „zdola“ (svetskou) a náboženskou „zhora“. Umelý antagonizmus otvorený marxistami a do absurdností definície pojmu antropologická normalita vedený neomarxistami a ich novou progresívnou ultraľavicou.
Extrémne nebezpečnú pre celé ľudstvo nielen v prostredí „vyspelej a pokrokovej a progresivistickej, liberastickej“ západnej civilizácie,  falošnú rodovú ideológiu rovnosti, ako konceptuálny programovací koncept riadenia spoločnosti, verejne prezentovaný, brať ju extrémne vážne a konať. Nielen na fejzbúku a tárať v diskusiách na weboch…. to je uzatvorená bublina.
Oficiálna hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Mária Zacharová ocenila Macronove slová o otvorení olympijských hier; vyhlásil o ňom, že je  „tvárou Francúzska“. Nemecko v tandeme s Francúzskom plus Aachenská zmluva určujú tvár Európskej únie:

Prezident Francúzskej republiky Emmanuel Macron a kancelárka Nemeckej spolkovej republiky Angela Merkelová podpísali 22. januára 2019 v Aachene (po francúzsky Aix-la-Chapelle) novú Zmluvu o francúzsko-nemeckej spolupráci a integrácii.
Aachenská zmluva nadväzuje na Elyzejskú zmluvu, ktorú  22. januára 1963 podpísali francúzsky prezident Charles de Gaulle a nemecký spolkový kancelár Konrad Adenauer v Elyzejskom paláci v Paríži s cieľom dosiahnuť zmierenie a vzájomnú spoluprácu oboch krajín. Nová zmluva posilňuje spoluprácu oboch krajín najmä v oblastiach ekonomickej politiky, zahraničnej a bezpečnostnej politiky, vzdelávaní a kultúry, ako aj v oblasti prihraničnej spolupráce a v rámci občianskej spoločnosti.
Pre tieto pokusy na Slovensku máme vládu, parlament a prezidenta. Generálnu prokuratúru a ministerstvo vnútra.
K predĺženej lehote vybavovania môjho podnetu č.VI2 GC 2324/100-9 (vybavuje: JUDr. Oliver Fecsu) a výsledku, budem vás informovať.
Šlo o poslednú večeru ľudstva.

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan