2,5 milióna obyvateľov Ontária nemá rodinného lekára, keďže mandát COVID pre zdravotníckych pracovníkov zostáva zachovaný

2,5 milióna obyvateľov Ontária nemá rodinného lekára, keďže mandát COVID pre zdravotníckych pracovníkov zostáva zachovaný

Občania USA: Zatiaľ čo povinnosť očkovania proti COVID zostáva v platnosti, ontarijskí lekári požadujú “naliehavú podporu” pre 2,5 milióna obyvateľov provincie, ktorí sú v súčasnosti bez rodinného lekára. 

V tlačovej správe z 11. júla vyzvalo Ontárijské kolégium rodinných lekárov na naliehavú podporu pre 2,5 milióna obyvateľov Ontária, ktorí sú bez rodinného lekára, a to v situácii pretrvávajúceho nedostatku nemocničného personálu, ktorý sa údajne zhoršil v dôsledku zavedenia povinnosti očkovania vakcínou COVID.

“Každý Ontarijčan si zaslúži rodinného lekára a pacienti by mali mať možnosť nájsť si ho vo svojej komunite,” povedal Dr. Mekalai Kumanan, prezident Ontarijského kolégia rodinných lekárov. “Celosystémové problémy vyčerpávajú rodinných lekárov ďaleko nad rámec ich kapacít. Musíme riešiť naliehavé problémy, ktorým dnes rodinní lekári čelia.”   

Podľa nových údajov počet Ontarijčanov bez rodinného lekára vzrástol z 1,8 milióna v roku 2020 na 2.5 miliónov v septembri 2023 Údaje ďalej odhalili, že len za šesť mesiacov pribudlo na tomto zozname viac ako 160 000 ľudí. 

Doktor Archna Gupta, rodinný lekár a výskumník zo spoločnosti Upstream Labs, vysvetlil, že nemať rodinného lekára často znamená, že “pacienti sa môžu častejšie spoliehať na nemocničné pohotovosti a nepodstupujú tak často vyšetrenia na rakovinu.” 

Nedostatok lekárov a zdravotníckeho personálu v Ontáriu’prichádza v čase, keď provincia naďalej nariaďuje, aby vakcíny COVID pracovali v nemocničných zariadeniach.  

Podľa nedávno zverejnených údajov, Ontário bude do roku 2032 potrebovať o 33 200 zdravotných sestier a 50 853 osobných pomocných pracovníkov viac, aby vyplnilo nedostatok zdravotníckych pracovníkov – údaje, ktoré progresívno-konzervatívna vláda Douga Forda požiadala komisára pre informácie a súkromie, aby utajil.  

Ak oficiálny počet zdravotných sestier a ďalších pracovníkov, ktorí boli zbavení svojich povinností pre odmietnutie experimentálnych injekcií, zostáva neistý, povedal pre CTV News  Raphael Gomez, riaditeľ Centra pre priemyselné vzťahy a ľudské vzťahy na Torontskej univerzite;že až 10 percent zdravotných sestier v provincii buď skončilo, alebo odišlo do predčasného dôchodku v dôsledku týchto povinností.  

Ontárijský pro-očkovací lekár Dr. Mark Trozzi, ktorý bol prenasledovaný za odpor voči agende COVID, povedal pre LifeSiteNews, že prebiehajúce mandáty na očkovanie sú pokusom zakryť skutočnosť, že očkovanie bolo neúspešné a nebezpečné.   

“Som presvedčený, že každý, kto pokračuje v podávaní týchto mandátov namiesto toho, aby tieto injekcie úplne zastavil, pretože signalizujú extrémnu nebezpečnosť, je nedbanlivý, ak nie úmyselne zločinný,” vyhlásil.  

“Predstierajú, že to práve vážne nepokazili, čím zabili a zranili mnoho nevinných ľudí,” vysvetlil Trozzi. “Pokračovaním v mandátoch a nezastavením injekcií vytrvalo uprednostňujú svoje vlastné záujmy, aby zakryli svoju vinu a udržali si zisky; namiesto toho, aby čo i len vzdialene slúžili svojej povinnosti chrániť ľudský život. Podľa môjho názoru by mali byť odvolaní z funkcie v putách a trestne stíhaní.”  

Trozzi ďalej zdôraznil, že Kolégium lekárov a chirurgov Ontária (CPSO) je tvorí a “rieši”nedostatok lekárov.   

“Vedenie kanadských kolégií lekárov a chirurgov spolu s vinníkmi v provinčných a federálnych vládach odobrali licencie našim najdôveryhodnejším lekárom a sestrám, vysvetlil.  

“Prinútili tiež k odchodu tichších, ale inteligentných lekárov, ktorí potichu odmietli injekciu s genetickou ‘vakcínou C-19’,” pokračoval Trozzi. “Čo je ešte horšie, je súčasný precedens, ktorý sa vytvára, a to je injekcia a náhubok všetkým našim ešte licencovaným lekárom a sestrám a odstránenie každého lekára alebo sestry, ktorí varujú verejnosť skutočnou vedou.” 

V skutočnosti sú tí, ktorí sa odvážia hovoriť proti nebezpečenstvám vakcíny COVID, potrestaní ešte prísnejšie ako tí, ktorí očkovanie pokojne odmietli. 

V apríli LifeSiteNews informovali o tom, že kanadská zdravotná sestra Kristen Nagleová bola uznaná vinnou z porušenia pravidiel COVID v Ontáriu’za účasť na zhromaždení proti uzamknutiu a vystupovanie proti mandátu COVID.  

Kým jej pokuta bola masívne znížená, stále jej bola uložená dvojročná podmienka, ktorá má podľa jej slov zabrániť tomu, aby “vystupovala alebo išla proti opatreniam v oblasti verejného zdravia.” 

“Lekári, zdravotné sestry a vedci, ktorí ich budú chrániť a slúžiť bez ohľadu na všetko, boli vyradení zo služby,” upozornila Trozziová. “Ľudia by mali bojovať.”           

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť