Mierové turné Viktora Orbána zahŕňa návštevy Zelenského, Putina, Si Ťin-pchinga a Trumpa

Mierové turné Viktora Orbána zahŕňa návštevy Zelenského, Putina, Si Ťin-pchinga a Trumpa

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou

Maďarský premiér Viktor Orbán počas summitu NATO vo Washingtone povedal: “Na dnešnom summite NATO opätovne potvrdím, že Maďarsko sa nezúčastní na misii NATO-Ukrajina, ale budeme pokračovať v plnení našich cieľov v oblasti rozvoja maďarských obranných spôsobilostí, čím posilníme našu Alianciu.”

Orbán cestuje po svete, vytvára koalíciu partnerov a vytvára základ pre mierovú dohodu medzi Ruskom a Ukrajinou. Americká spravodajská komunita a všetci tí politici z dolného prúdu, ktorí pracujú na príkaz globálnych krízových agentov, však z mierovej stratégie vôbec nie sú nadšení.

Premiér Orbán odišiel na Ukrajinu, aby hovoril s prezidentom Zelenským, potom odišiel do Ruska, aby hovoril s prezidentom Putinom, potom odišiel do Číny, aby hovoril s predsedom Si, a potom zamieril do Washingtonu. aby sa stretol s prezidentom Bidenom, a potom vo štvrtok večer išiel za kľúčom, ktorý by to všetko spojil, za prezidentom Donaldom Trumpom.

Orbán potom na Twitteri zverejnil video slovami, “V Mar-a-Lago sme pokračovali v mierovej misii. Prezident @realDonaldTrump počas svojho prezidentovania dokázal, že je mužom mieru. Urobí to znova!” Kolektívna unistrana vo Washingtone, D.C., má z toho absolútny záchvat.

Čítajte: Viktor Orbán oznamuje svoju víziu stabilnej Európy, ktorá obhajuje kresťanské hodnoty

Nie je to len Joe Biden a súčasná administratíva, ktorí sú z mierového úsilia premiéra Orbaán’apoplektickí. Líder senátnej menšiny Mitch McConnell je rozzúrený a sľubuje, že ideológiu republikánskej siete, ktorá sa odváži spochybniť súčasné geopolitické snahy, zadupe do zeme.

Republikánsky senátor z Kentucky povedal, že obrana krvou nasiaknutých snáh Nového svetového poriadku je jeho prioritou:

‘Toto bude moja najvyššia priorita. O tom niet pochýb,’ McConnell povedal v rozhovore tento týždeň. McConnell dodal, že možno dokonca začne dvoriť novinárom na chodbách Senátu. ‘Toto je najdôležitejšia vec, ktorá sa teraz deje vo svete,’ povedal republikán z Kentucky.

Mitch McConnell je rozzúrený snahami o dosiahnutie mierovej dohody medzi Ruskom a Ukrajinou a sľubuje, že sa postaví proti každému republikánovi, ktorý’nepristúpi na zahraničnopolitický program jednotnej strany. McConnellove’zámery plne podporuje americká spravodajská komunita a Bidenova administratíva. McConnell má však spojenca v republikánskom predsedovi Snemovne reprezentantov Mikeovi Johnsonovi.

Ako sme už poznamenali, “predseda Snemovne reprezentantov Mike Johnson, ktorý napriek verejnému tlaku McConnella niekoľko mesiacov brzdil pomoc Ukrajine, je teraz začína znieť veľmi podobne ako republikán z Kentucky, keď hovorí o národnej bezpečnosti, najmä o Ukrajine.”Pre predsedu Johnsona je Zelenského’schopnosť udržať si prístup k americkej pokladnici najvyššou prioritou. Peniaze musia naďalej prúdiť, aby sa konflikt udržal pri živote.

Ľudia vo väčšine európskych krajín sú súčasťou oveľa väčšej skupiny národov, ktoré by uprednostnili mier medzi Ruskom a Ukrajinou. Aliancia NATO však sľúbila, že konflikt udrží za každú cenu, vrátane zavedenia novej vojenskej techniky, ktorej cieľom je predĺžiť boje.

V európskej provincii amerických zástupcov údajne padli státisíce ukrajinských vojakov a nespočetné množstvo žoldnierov vyslaných spojencami a dobrodinci konfliktu z Washingtonu sú pripravení bojovať do posledného z nich. Otravné zasahovanie premiéra Orbán’a a reči o mieri nie sú vítaným doplnkom pre zámery a ciele príslovečného Západu; ani pre Blackrock, Wall Street či bankárov, ktorí v konečnom dôsledku profitujú z vojny.

Podľa toho, čo sa zdá byť obyčajnou logikou, Rusko si zabezpečilo nárazníkovú zónu, ktorú chcelo na východe Ukrajiny, zatiaľ čo bajonety za ukrajinskými vojakmi tlačenými do mlynčeka na mäso drží tím USA.

Vashington sa obáva, že ak v novembri vyhrá Donald Trump, stratí možnosť tlačiť NATO do vojny.

Medzi tým premiér Viktor Orbán pokračuje vo svojej mierovej misii!

Prevzaté so súhlasom Konzervatívny stromový dom.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli