Rozhlasová stanica vo Wisconsine priznala, že na žiadosť Bieleho domu upravila zvukový záznam Bidenovho rozhovoru

Rozhlasová stanica vo Wisconsine priznala, že na žiadosť Bieleho domu upravila zvukový záznam Bidenovho rozhovoru

Toto najnovšie priznanie prilieva olej do ohňa. #1. že Biden má veľké kognitívne problémy a 2. že skutočné nahrávky Hur s Bidenovou výpoveďou sa pravdepodobne nezhodujú s prepismi poskytnutými Snemovni reprezentantov.

Civic Media, ľavicová rozhlasová stanica so sídlom vo Wisconsine, vo štvrtok priznala, že na žiadosť Bieleho domu súhlasila s úpravami rozhovoru s prezidentom Joeom Bidenom pred jeho odvysielaním. Rozhlasová stanica teraz tvrdí, že išlo o rozhodnutie, ktoré nespĺňalo “novinárske štandardy pre rozhovory.”

Čítajte: Bidenov administrátor varuje demokratov: We’ll ‘beat the … out’ of anyone who goes against the official narrative

Za tlačovej správy:

The Earl Ingram Show bola jednou z dvoch rozhlasových relácií, ktoré Bidenova kampaň kontaktovala po debate 27. júna, aby sa porozprávala s prezidentom Bidenom. Rozhovor bol nahraný 3. júla a odvysielaný 4. júla v rozhlasových staniciach Civic Media v celom Wisconsine. V pondelok 8. júla bolo vedeniu Civic Media oznámené, že hneď po nahratí telefonického rozhovoru zavolala Bidenova kampaň a požiadala o dve úpravy nahrávky pred jej odvysielaním. Vedenie spoločnosti Civic Media okamžite podniklo vyšetrovanie a zistilo, že produkčný tím v tom čase považoval úpravy za nepodstatné a odvysielal a zverejnil rozhovor s odstránenými dvoma krátkymi segmentmi.

V záujme transparentnosti a v súlade so spoločnosťou Civic Media’s poslaním a základnými hodnotami teraz zdieľame upravené segmenty a sprístupňujeme celý, neupravený rozhovor. Vzhľadom na vážnosť súčasnej politickej situácie, stávky v týchto voľbách a dôležitosť verejnej kontroly verejných činiteľov v najvyšších funkciách považujeme za dôležité podeliť sa o tieto informácie.

Dve úpravy boli:

1. V čase 5:20 odstránenie ‘…a okrem toho mám vo svojej administratíve viac černochov ako ktorýkoľvek iný prezident, všetci ostatní prezidenti dohromady, a to na významných pozíciách, vo vládnych funkciách.’

2. V čase 14:15 v súvislosti s výzvou Donalda Trumpa’na trest smrti pre päticu z Central Parku, odstránenie ‘neviem, či vôbec vyzývajú na ich obesenie alebo nie, ale on – ale povedali … odsúdený za vraždu.’

S vysokoprofilovým rozhovorom prichádza očakávanie poslucháčov, že sa budú uplatňovať novinárske štandardy rozhovoru, a to aj v prípade nespravodajských programov. Tieto očakávania sme nesplnili.

Pretlačené so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.