Mechanizmus ničenia a obnovy Ukrajiny

Mechanizmus ničenia a obnovy Ukrajiny

Ukrajina je neschopná
splácať dlhy, lebo ohlásili sa jej veritelia 
BlackRock, Vanguard a State Street. Ťažko
skúšaná pod Zelenským 
mieri do výpredaja a
príde postupne o všetok štátny majetok.
 Stojí
len pár mesiacov od vyhlásenia bankrotu.

Títo traja investiční žraloci majú zákazky na zničenie aj obnovu Ukrajiny súčasne! Začali tlačiť na Kyjev, aby začal rozpredávať majetok oproti nesplatiteľným úverom systémom podobným exekúciám. A aby sa z tejto pasce nemohol Kyjev vyvliecť pomocou nových úverov získaných u niekoho iného, ​​napríklad u Číňanov alebo Arabov, alebo dokonca Rusov, tak podľa analytikov agentúry Bloomberg BlackRockom ovládaný S&P poslal ukrajinské eurobondy v piatok pre istotu do defaultu. Všetky tri firmy sú členmi Parížskeho klubu veriteľov Ukrajiny a podľa Roberta F. Kennedyho, rozhovor tu.
BlackRock s Vanguardom a State Street tvorí v skutočnosti trojicu investičných žralokov, ktorí vlastnícky ovládajú 88% firiem v rebríčku S&P 500 a vlastnia väčšinu amerických zbrojoviek ako na zničenie Ukrajiny prostredníctvom vyzbrojovania od zbrojoviek, ktoré tieto 3 firmy ovládajú, ale aj zákazky na následnú povojnovú obnovu Ukrajiny. Doslova to funguje tak, že najskôr tieto 3 firmy pomôžu Ukrajinu úplne zničiť tým, že jej poskytnú zbrane a zbrojné úvery na svoje vlastné zničenie v boji s Rusmi, a potom jej následne poskytnú peniaze na jej obnovu a rekonštrukciu po vojne. Cieľom je privatizácia infraštruktúry Ukrajiny, ovládnutie všetkého a mamutieho ukrajinského bytového fondu, ktorý je v rukách ukrajinského štátu a je po Rusku druhým najväčším bytovým fondom v Európe. A takisto sa chcú dostať k poľnohospodárskej pôde, ktorá je na Ukrajine aj v rukách štátu.

Ako upozornil Kennedy, tak táto trojica firiem zarába peniaze oboma spôsobmi, ako dodávkami zbraní Ukrajine, za ktoré dostáva zaplatené od amerického Kongresu, tak aj úvermi poskytujúcimi Ukrajine prostriedky na jej povojnovú obnovu. Tento šialený kolotoč pritom funguje tak, že americký Kongres ovládajú dve politické partaje, ktoré sú obe sponzorované týmito tromi spoločnosťami.
Nedá sa potom čudovať, že v Kongrese potom prebiehajú hlasovania na schválenie zbrojného balíka pomoci Ukrajine, z ktorého v skutočnosti Ukrajinu veľmi nedostane, pretože väčšina peňazí ide americkým zbrojovkám kontrolovaným BlackRock, Vanguard a State Street, ktoré za tie peniaze vyrobia zbrane na rozmlátenie Ukrajiny v predlžujúcej sa vojne a časť peňazí skončí ako sponzorské dary zbrojárov republikánskej a demokratickej strane. Obe v tom idú rovnako.
Ukrajina nebola schopná splatiť splátku a najskôr Fitch Ratings
  jej znížil rating z CC na C a hneď potom S&P poslal Ukrajinu do defaultu na D a do selektívneho defaultu SD. Rozpredaj Ukrajiny začal.

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan

Skôr som tu. Prezidentský kandidát, zabávač a herec Volodymyr Zelenskyj Ukrajincom: