Jack Posobiec na NatCon 4: "Globalisti a celý ich režim budú rozbití na kúsky

Jack Posobiec na NatCon 4: "Globalisti a celý ich režim budú rozbití na kúsky

Katolícky konzervatívny komentátor Jack Posobiec jednoznačne vyhlásil, že “globalisti a celý ich režim budú po návrate bývalého prezidenta Donalda Trumpa do Bieleho domu v budúcom roku rozbití na kúsky a rozprášení do vetra”.

Vystúpil tento týždeň na konferencii Národných konzervatívcov (NatCon 4) vo Washingtone, D.C., Posobiec opakovane hovoril o tom, že v deň volieb v roku 2024 nevisí na vlásku nič menšie ako budúcnosť západnej civilizácie.

“Zvážte stávky,” vyzval Posobiec, veterán námornej rozviedky. “Steve Bannon, bývalý hlavný stratég prezidenta Trumpa’je teraz politickým väzňom; Peter Navarro, bývalý ekonomický poradca prezidenta Trumpa’je teraz politickým väzňom; Mnohí členovia J6 sú politickými väzňami; a režim sa teraz snaží urobiť politickým väzňom samotného prezidenta Trumpa.”

“S takýmito stávkami nemôžeme zaváhať. Nemôžeme váhať. Musíme konať,” avizoval. “Toto je misia, ktorá nemá konca krachu.”

“Nemáme inú možnosť ako víťazstvo a nech nás chráni meč svätého Michala,” pokračoval. “Nie sme kresťania, ktorí sa nechajú nakŕmiť levmi; sme kresťania, ktorí si obliekli plnú Božiu výzbroj, aby sme vyrazili do boja proti satanovi a všetkým jeho dielam.”

Vzhliadnite video:

Zákon absolútnej reciprocity’

Posobiec povedal, že ak republikáni v novembri získajú späť Biely dom a obe komory Kongresu, existuje “šanca na záchranu západnej civilizácie,”; ale zahnanie “komunistov späť do ich močom nasiaknutých fakultných salónov” bude závisieť od toho, či budú konzervatívni lídri ochotní obrátiť opatrenia, ktoré tak dlho používali neokultúrni marxisti proti Amerike, proti nim.

“Konzervatívci sa príliš dlho starali len o princípy, ale nie o moc,” lamentoval, takže “sa musíme poučiť z minulých antikomunistických revolúcií” a odvolávať sa na “‘zákon absolútnej reciprocity’: Urobte druhým to, čo oni urobia vám. To, čo sa deje na našej strane, sa musí diať aj na ich strane.”

“Hovorím o presnej reciprocite,” vysvetlil a naznačil, že tí, ktorí majú záujem zachrániť Ameriku, musia byť rovnako neústupní a nemilosrdní ako ateistickí globalistickí marxisti vo svojom úsilí pretvoriť svet podľa svojej neľudskej utopickej vízie:

Vyjednávanie s ľavicou, ako je táto, neprichádza do úvahy, pretože s teroristami nevyjednávame. Ak oni budú organizovať vyšetrovanie J6 s cieľom zamerať sa na vlastencov, potom my budeme organizovať vyšetrovanie s cieľom identifikovať neokultúrnych marxistov na miestach moci v celom Washingtone.

Nevyjednávame’s globalistickými neomarxistami; Nevyjednávame’s politickou verziou autoimunitnej choroby … Nevyjednávame’s “neľuďmi.”

(Toto sú) stávky tohto boja: Ľudskosť verzus neľudskosť. Populistický nacionalista verzus ateistický marxista-globalista.  Sila, krása a genialita verzus slabosť, škaredosť a hlúposť. Civilizácia verzus barbarstvo. Zločin a chaos verzus zákon a poriadok.

Poslanec sa potom podelil o svoju víziu “nového Západu”, ktorý by deklasoval snahy globalistov a podporoval suverénne národné štáty.

Globalistov” by nahradilo sekulárne náboženstvo “grécka filozofia, rímske právo a hodnoty Svätej Biblie.”

“Nový Západ nastolí kurz, ktorý bude rešpektovať suverenitu každého národa a zároveň pochopí a zachová naše jedinečné charakteristiky,”povedal Posobiec. “Nový Západ sa nebude snažiť vnútiť svoju vôľu ani pôsobiť ako svetová”polícia. Namiesto toho sa zameriame na pestovanie silných vzťahov na celom svete a na jednotlivých pologuliach.

Toto, čo sa globalizmus snažil z planéty vymazať, treba zachovať a spôsobiť, aby prekvitalo.

Naša oddanosť tejto vízii musí byť neochvejná. Sme presvedčení, že každý národný štát v rámci nového Západu má jedinečné kultúrne dedičstvo, ktoré treba zachovať a oslavovať. Uvedomujeme si, že sila našej spoločnej identity spočíva v bohatstve našich jednotlivých kultúr.

S týmto cieľom: Budeme realizovať politiky, ktoré rešpektujú a podporujú náš národný charakter, a to zahŕňa aj reguláciu migrácie spôsobom, ktorý zachováva našu kultúrnu identitu a našu sociálnu štruktúru.

“Toto je náš národný osud,” vyhlásil: “Budeme pokračovať v civilizačnom projekte, ktorý nám odkázali naši predkovia. Je to naša povinnosť.”

“My sme tí, ktorí zvíťazia,” predpovedal. “A za štyri mesiace s našou húževnatosťou a odvahou zvíťazíme.”