Total social digital control

Total social digital control

Európska únia chce
najneskôr do 2 rokov vytvoriť celoeurópsku databázu hnuteľných a nehnuteľných
majetkov všetkých občanov členských krajín únie! Podľa informácií má byť
Register majetku EÚ základným pilierom pre zavedenie tzv. európskych
daní. Ide o asociovanú súčasť komplexnej digitálnej transformácie EÚ
v oblasti evidencie jej materiálnych súčastí a fondu ľudských zdrojov
v prepojení na koncept globalizácie riadenia spoločnosti
.

Dňa 9. marca 2021 Európska komisia predstavila víziu, ciele a spôsoby, ako do roku 2030 uspieť v digitálnej transformácii Európy, dôležitej  aj z hľadiska prechodu na klimaticky neutrálne, obehové a odolné hospodárstvo. Ambíciou EÚ je byť digitálne suverénna v otvorenom a vzájomne prepojenom svete a presadzovať digitálne politiky, ktoré ľuďom a podnikom umožňujú pripraviť sa na udržateľnú a prosperujúcu digitálnu budúcnosť zameranú na človeka. K tomu patrí aj riešenie zraniteľných miest a závislosti, ako aj urýchlenie investícií.
Zverejnené oznámenie Európskej komisie nadväzuje na výzvu Ursuly von der Leyen urobiť z nasledujúcich rokov digitálne desaťročie Európy. Taktiež týmto oznámením Európska komisia reaguje na výzvu Európskej rady na vytvorenie digitálneho kompasu a vychádza digitálnej stratégie EK z februára 2020.  Zdroj
Digitálna dekáda Európy, digitálne ciele do roku 2030 tu. K tomu toto: Nemecký server Focus upozornil na chystanú smernicu Európskej únie, ktorá vytvorí tzv. Register majetku EÚ, ktorý by obsahoval všetky vymenované hnuteľné a nehnuteľné majetky všetkých občanov 27 krajín Európskej únie. Ak všetko pôjde hladko a jednotlivé krajiny EÚ na úrovni svojich parlamentov s tým budú súhlasiť, potom by Register majetku EÚ mohol začať fungovať už do 2 rokov. Obligátne sa V dôvodovej správe uvádza sa, že opatrenie má vraj zabraňovať legalizácii výnosov z trestnej činnosti a financovaniu terorizmu. Pozn. editora: Príliš jednoduchý a nedôveryhodný figový list. Lenže, ide úplne o niečo iné.
Do registra mali byť zahrnuté všetky možné „aktíva“ občanov EÚ, a to ako hnuteľné, tak nehnuteľné. Register by mal obsahovať nehnuteľnosti, domy, byty, chaty, chalupy, lesy a pozemky. Ďalej by mal obsahovať hnuteľný majetok, ako sú osobné automobily, motocykle, nákladné automobily, lode, jachty, lietadlá, poľnohospodársku techniku, karavany, obytné prívesy. Okrem toho by mal register obsahovať aj informácie o všetkých bankových účtoch, ale aj cenné papiere, dlhopisy a dokonca aj šperky, umelecké diela, umelecké zbierky, obrazy, starožitnosti vysokej historickej či zberateľskej hodnoty a drahé kovy.
Zoznam nie je hotový, ide iba o prvotné návrhy europoslancov, najmä z Európskej ľudovej strany. Inými slovami, Európska únia chce vytvoriť majetkový register viac ako 400 miliónov obyvateľov krajín EÚ, aby následne mohla všetky osoby disponujúce týmito majetkami samozrejme zdaniť tzv. 
európskou daňou, o ktorej sa hovorí už skoro 20 rokov v kuloároch EÚ. Je to snaha o amerikanizáciu a federalizáciu daní v EÚ.
Je to rovnaký postup, ktorý bol vykonaný pri vytváraní databázy psov, mačiek a hydiny. Proste cieľom bolo vytvoriť daňový prototyp na poplatky za psy, za mačky, hydinu atď. To bol len začiatok.
Vytvorenie databázy majetkov všetkých občanov EÚ sleduje jeden jediný cieľ, a to je ustanovenie a presadenie tzv. európskej dane podľa vzoru federálnej dane v USA. Občania krajín EÚ budú platiť európsku daň z príjmu fyzických a určite aj právnických osôb v nejakej chvíli, pričom výnosy z týchto európskych daní sa použijú ako na prevádzku obrovského a mamutieho byrokratického aparátu v Bruseli.
Pred Bruselom je nová obrovská výzva, a to je mamutia nákladová kalkulácia aj na rekonštrukciu a obnovu Ukrajiny. Písal som tu  a tu.

Napriek tomu, že EÚ si na túto obnovu, podobne ako americký BlackRock, chce vziať mamutie úvery od ECB, FEDu a od Svetovej banky a Medzinárodného menového fondu, tak poskytnutie takých mamutích úverov bude zo strany týchto bánk podmienené modelom splácania úverov, teda zdrojom, z ktorého bude EÚ týmto bankám takéto úvery splácať.
Zavedením európskej dane dôjde k nevyhnutnej transformácii EÚ na federáciu.
 A pretože EÚ sa chová ako federácia, ale nemá fiškálne nástroje ako federácia, tak jednoducho prichádza na rad tlak na zrušenie práva veta v Európskej rade, čo je nevyhnutnosť pre ukotvenie federalizovanej štruktúry EÚ, kde sa bude hlasovať väčšinou, a spolu s tým ako krok č. 2 prichádza zavedenie európskej dane, čo je nevyhnutne pre krok č. 3 v podobe zavedenia vlastnej fiškálnej politiky EÚ odvodenej novo už nie od príspevkov štátov, ale od mandatórne (povinne) vybraných daní od všetkých občanov krajín EÚ.
Digitalizácii nedá sa vyhnúť v časti technológia a digitalizácia.Ani ich zneužitiu proti ľudstvu.
Jedni ste volili Ursulu von der Leyen v EÚ, Ukrajina Zelenského.  A budúcu väčšinu. Tak si to všetci užívajme.

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan

P.S. Premýšľajte nad väčšinovou demokraciou a čo prinesie zrušenie práva veta. Mojou hlavnou parketou sú ľudské práva a slobody, koketujem s ústavným právom. Slovensko nie nie je autentická ale sprostredkovateľská demokracia (ústava: volené zastupiteľstvo a pre pravú demokraciu takmer zanedbateľný event  priamej voľby prezidenta To je v časti ústavného Čl. 2 odsek 1 „priamo“ celé; habaďúra).Časť mojej systémovej zmeny ústavy Čl. 93 referendum, písal som tu
K pražským dúhovým dňom a prajdu vám odkazujem toto: Neexistuje tradičná a netradičná rodina, len rodina, založená mužom a ženou. Právo na manželstvo nie je základné ľudské právo, s ktorým sa rodíme! Všeobecná deklarácia ľudských práv jasne definuje manželstvo v Čl. 16: „Dospelí muži a ženy môžu uzavrieť manželstvo“ ktoré je chránené ústavou a zákonom o rodine. Tým nie je porušované alebo zakázané právo na súkromie a spoločnú domácnosť osôb LGBTI+++. Česko v ústave nemá definovaný pojem manželstvo ani rodina. Slovensko má manželstvo definované v Čl. 41 ústavy a rodinu v zákone o rodine. To je u mňa celé. Niet o čom. Ostatok sú kecy a falošný humbug. 
Práve na pozadí počúvam psychoteror TA3 a jeho reklamy typu „Lidl je líder nízkych cien“: Televízna reklama nie je základné právo televízie ani povinnosť abonentov televíznych služieb; platíme si za programovú službu, nie reklamu! Spôsob existencie televízií nie je náš problém! Toto vám „nedocvakáva“! Reklamami vám skáču do filmov a vašich seriálov. Danko chce vpustiť viac reklamy do STVR. Máte ich stále viac v mailovej pošte. Lezú vám do súkromia…