Chceli zabiť Trumpa – a nemusí to byť posledný pokus

Chceli zabiť Trumpa – a nemusí to byť posledný pokus

video
play-sharp-fill

Chceli zabiť bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a skutočným motívom sú tí, ktorí stratia najviac, ak nebude zabitý pred víťazstvom vo voľbách.

Povedal to Ray McGovern, bývalý analytik CIA v rozhovore pre YouTube-kanál „Judging Freedom“.

Podľa neho majú obrovskú motiváciu zabrániť tomu, aby sa Trump opäť stal prezidentom a môžu to skúsiť znova.

„Aby sme, Andrew, zostali na tom, že to bola nekompetenosť. A je to pochopiteľné vzhľadom na to, ako veľmi pochybili naše spravodajské služby vrátane interného spravodajstva a ďalšie štruktúry nášho štátu vrátane armády. Ja to nekúpim. Ako povedal Larry, máme líšku, ktorá vyšetruje prípad v kurníku. Neexistuje tu žiadne nezávislé vyšetrovanie. Vždy upozorňujem na motív. Samozrejme, že tento dvadsaťročný chlap mohol mať motív, alebo ho mohli nahuckať. No skutočným motívom sú ľudia, ktorí môžu najviac stratiť, ak Donald Trump nebude zavraždený skôr, ako bude zvolený za prezidenta.

A hovorím to s plným vedomím. Chceli zabiť Trumpa. Viem si predstaviť, že sa ho pokúsia zabiť znova. Prečo? Lebo tí ľudia, ktorí naňho všemožne útočili a takmer mu zabránili vo zvolení, a potom ho napádali štyri roky, sú tí istí ľudia, o ktorých teraz vie: ľudia ako James Comey, John Brennan, James Clapper. Všetci títo ľudia klamali, čo sa teraz dokázalo. Preto majú obrovskú motiváciu zabrániť tomu, aby sa tento muž opäť stal prezidentom, aby netrpeli následkami, ktorými sa už vyhrážal. Odplata. Hovorí o tom nahlas: odveta voči časti spravodajskej komunity.

Nazvite ma podozrivým, ale vezmite si napríklad, že FBI riadne nevyšetrila vraždu Setha Richa alebo sa vyjadrila k tvrdeniu až 51 bývalých predstaviteľov spravodajských služieb desať dní pred predchádzajúcimi voľbami, že príbeh o notebooku Huntera Bidena bol dezinformačnou operáciou ruskej rozviedky. Upozorňujem: sú to tí istí ľudia a stále ťahajú za nitky. Takže áno, je mi to podozrivé. Neverím, že Crooks konal sám.“