Veľká náhrada a výmena pôvodného obyvateľstva Európy

Veľká náhrada a výmena pôvodného obyvateľstva Európy

Grand Remplacement, alebo Great replacement známa aj ako teória náhrady alebo teória veľkej náhrady alebo výmeny je „biela nacionalistická  krajne pravicová konšpiračná teória“  ako ju označujú jej neomarxistickí odmietači
z radov krajnej liberastickej neomarxistickej ultraľavice, ktorú
prezentuje súčasný francúzsky autor 
Renaud Camus (1946, francúzsky spisovateľ, konšpiračný
teoretik a biely nacionalistický spisovateľ; len menovec staršieho Alberta
Camusa). Tvrdí, že „globálna elita“ sa dohodne proti bielemu obyvateľstvu
Európy, aby ho nahradila neeurópskym tu  
a
tu. Zatýkanie pôvodných Britov a obchádzanie moslimov s mačetami a ich Allahu Akbar britskou políciou nižšie v článku:

Proces prečíslenia „naštartovala“ globalistami umelo vyvolaná prvá veľká migračná kríza 2015 so známym „Wir schafen das“ Angely Merkel a  „Welcome refugees in Europe“. Najviac dotknuté sú štáty západu a severu Európy. Čiastočne bola pribrzdená konfliktom Ruska a Ukrajiny a migrácia Ukrajincov je len vsuvka solidarity s trpiacim ľudom Ukrajiny. Bývalá nemecká kancelárka v júni 2018 priznala, že „prerozdeľovanie imigrantov, neprinieslo do Európy pokojnú atmosféru“ s dovetkom k ich integrácii „…nezvládli sme to“.
Procesy miešania rás a etník s ich odlišnou mentalitou a kultúrou na definičnej báze EÚ a jej základných dokumentov „rešpektujúc diverzitu národných štátov a obyvateľstva, blíži sa do fázy odporu pôvodného obyvateľstva voči imigrantom, tobôž najmä islamskej a islamistickej proveniencie, so skutkami islamistického terorizmu.
Kresťanská kultúra má byť prečíslená islamskou. Napovedám: Islam nepozná a odmieta pojem svetský štát; nad svetskými zákonmi sú zákony Allaha. Konflikt má občiansky a politický aspekt v spolužití.
Kalergiho plán je ďalšia „konšpiračná teória“ vyhladenia bielej rasy pomocou imigrácie v Kalergiho Pan Európe.
 Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi (* 16. november 1894, Tokio, Japonsko – † 27. júl 1972, Schruns, Rakúsko) bol rakúsky gróf, politik a sociológ, zakladateľ paneuropanizmu. V roku 1923 založil Paneurópsku úniu tu
Na tomto pozadí je Beethovenova Óda na radosť hymnou EÚ ako európskeho superštátu na báze federácie. Prekážkou je právo veta. Cena Karola Veľkého Kalergiho cena sa udeľuje každé dva roky a udelená bola popredným politikom EÚ, mimo iných vysokých funkcionárov EÚ už skôr aj Angele Merkelovej a ďalším…
Kniha Francisa Fukuyamu Koniec civilizácie, projektuje totálne liberalizovanú liberálnu a preto šťastnú budúcnosť ľudstva, čo je zjavná utópia a pokračujúca prax túto filozofiu a na nej postavenú ideológiu a politiky EÚ, včítane migračných, vôbec nepotvrdzuje, naopak, vyvracia.
Ateisti, tvoriaci prevažnú časť liberálnej neomarxistickej ultra ľavice sú vlastne „veriaci“. Nimi uctievaná ideológia multikulturalizmu je vlastne výrazom idealistického voluntarizmu, ktorý sa ako nereálny potvrdzuje v každodennej praxi a v praxi sociálneho začleňovania imigrantov, pochádzajúcich s iných, s európskou civilizáciou a kultúrou nezlučitených civilizácií a kultúr; k tomuto záveru dospel aj Samuel Huntington na konci svojej knihy Stret civilizácií (kultúr a náboženstiev), píšem v „krajne pravicovom“  České národní listy tu. Hoops! Nie som pravica ani ľavica  ale všeobecný nevolič bez politických ambícií, mimo systémovú bublinu. Každému meriam jedným metrom. Kalergiho plán nie je konšpiračný hoax ani výmysel. Je realitou. Mimochodom, odbočka k teórii a dejinám umenia a estetiky: porovnateľné s knihami Garaudyho Realizmus bez brehov a Šaboukovými Brehmi realizmu. Paráda!
Britániu ovládlo masívne násilie: Tri dievčatká († 6, † 7, † 9) po brutálnom útoku zomreli. Sedemnásť ročný mladík obvinený z pondelňajšej vraždy troch dievčat v anglickom meste Southport a desiatich ďalších pokusov o vraždu sa volá Axel Rudakubana. Polícia uviedla, že sa narodil v Británii a jeho čin zatiaľ nevyšetruje ako teroristický. Vo viacerých mestách bežia masívne protesty spojené s násilím. Vláda varuje, hrozí exemplárnymi trestami pre protestujúcich násilníkov krajnej pravice a zatýka.  Na sociálnych sieťach šíria sa „konšpirácie“ že bol moslimský prisťahovalec.
In medias resPoznatky zo zásahov polície: Proti protestujúcim Britom vychádzajú do ulíc moslimovia s mačetami a nožmi a kričia „Allahu akbar!“ (video) tu.
Polícia brutálne zasahuje proti pôvodnému obyvateľstvu, zatiaľ čo mohamedánov obchádza oblúkom tu tuVideá jasne ukazujú na dvojaký meter britskej polície pri protestoch: Bitie a zatýkanie pôvodných Britov a podpora protestov moslimov. Dá sa očakávať, že globalistický Denník Nenávisť a „preverovatelia faktov“ označia videá za fejky vytvorené umelou inteligenciou…
To je celé.

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan