Hlavná antiglobalistická televízna stanica v Nemecku a Rakúsku bola zrušená

Hlavná antiglobalistická televízna stanica v Nemecku a Rakúsku bola zrušená

 Podľa šéfredaktora jednej z najväčších nemecky hovoriacich alternatívnych mediálnych staníc boli v Rakúsku a Nemecku zrušené bankové účty.

Šéfredaktor AUF1 Stefan Magnet vo videoposolstve uviedol, že organizácii bolo v priebehu niekoľkých týždňov zrušených osem bankových účtov v Nemecku a Rakúsku.

“Takže sme nútení odísť do exilu s naším bankovým účtom pre dary do Maďarska Viktora Orbána”- uviedol Magnet. “Je to nepríjemné, ale nemáme inú možnosť, pretože ide o koordinovanú kampaň na zničenie Auf1 a našej informačnej práce.“”

AUF1 je antiglobalistická online televízia a spravodajská stanica, ktorú Magnet založil v roku 2021 v Rakúsku počas vrcholiacej krízy COVID. V krátkom čase si AUF1 získala značný dosah a sledovanosť na nemecky hovoriacom trhu. Financovaná z darov, AUF1 rozvíjala svoj podnik napriek početným útokom a pokusom o ukončenie činnosti.

“Od povinných masiek po povinné očkovanie, transhumanizmus, rodový teror, klimatickú hystériu a Veľký reset: takéto témy nás poháňajú dopredu,” AUF1 stanovuje na svojej webovej stránke. “Pracujeme s idealizmom a vášňou. A informujeme nešetrne a kriticky a dbáme na to, aby sme zostali nezávislí.”

PREHLIADNITE SI: De-banked | The globalist Deep State’s new way to silent opposition

Magnet vo svojom videoposolstve zdôraznil, že organizácia v žiadnom prípade nekoná nezákonne.

“Zamestnávame daňových poradcov a právnikov, ktorí kontrolujú naše finančné správanie, aby sme zabezpečili, že systému neposkytujeme nič, na čo by mohol zaútočiť,” povedal.

“Boli sme bolestivým tŕňom v oku politického a mediálneho kartelu už počas éry koronavírusu a teraz, keď sa pripravuje a realizuje Veľký reset na mnohých úrovniach závratnou rýchlosťou, sme im ešte viac na prekážku,” uviedol zakladateľ AUF1.

“Útoky sú rôznorodé,” pokračoval. “Najprv nás ohovárali, snažili sa na nás posielať udavačov, aby nás dehonestovali, aby nás zatlačili do ‘ríšskeho bürgerského’ kúta, aby nás puncovali ako pravicových extrémistov.”

“Ale klamstvá a ohováranie nepomohli. Naopak, naši diváci a darcovia nám zostali verní. Potom prišli trestné konania, žaloby, mediálne konania.”

“Ani to nás nezastavilo,”povedal Magnet.“A teraz sa nás snažia odrezať aj od našich priaznivcov tým, že nám v krátkych intervaloch rušia účty s cieľom nahnevať a rozrušiť našich darcov. V určitom momente sa pre nich cirkus týkajúci sa bankových údajov, ktoré treba opraviť, stane príliš veľkým, až kým neprestanú dávať dary.“ ”

“Globalisti využívajú svoje priame prepojenia v riadiacich centrách bankového sektora, aby sa zbavili nepríjemných oponentov na počkanie.“ ”

Magnet naznačil, že zdroje v bankách potvrdili politickú angažovanosť “zo samého vrcholu” pri rušení bankových účtov.

“Samozrejme, práve Deep State si uvedomuje, že jeho politické bábky nemôžu napriek propagandistickým lžiam tak ľahko vyhrať voľby, keď existujú médiá ako Auf1, ktoré zabezpečujú, že čoraz viac ľudí si uvedomuje základné fakty a súvislosti,” povedal Magnet.

“My vysielame, vy prispievate. Spoločne máme šancu bojovať proti systému tým, čoho sa najviac bojí. Súdržnosťou a odvahou. Slobodné médiá vytvárajú slobodný svet,” uzavrel.

Čítajte: Nigel Farage vyzýva na používanie viacerých bankových účtov, zlatých aktív na ochranu pred debankami