Americký novinár o čiernom trhu s orgánmi ukrajinských vojakov

Americký novinár o čiernom trhu s orgánmi ukrajinských vojakov

video
play-sharp-fill

Americký novinár Clayton Morris:

„Vojna na Ukrajine má temnú sto ránku. Nielen 600.000 mŕtvych. Nielen obchodovanie s deťmi, ku ktorému dochádza na Ukrajine. Nielen továrne na výrobu detí na Ukrajine.

O tomto ste ešte nepočuli? Áno, toto je realita. Mimochodom, hovorili sme o tom. Tu je švajčiarska spoločnosť „Biotexcom“ v oblasti náhradného materstva s propagačným videom, ktoré presne vysvetľuje, ako môžu zúfalé ukrajinské ženy prísť do ich bunkrov, kde sa ich maternice zmenia na stroje na výrobu detí, aby zarobili nejaké peniaze.

Ale nie, toto je ešte horšie ako bunkre pre deti. Ukrajinské matky sú pekelne nahnevané. Ukrajinské matky chodia na vojenské komisariáty a robia rozruch, že ich synov odvádzajú do vojny. To je, samozrejme, jedna vec. Médiá vám tieto videá neukážu. Ale tiež chcú odpovede na otázku, kto odoberá orgány ich synom a ich manželom.

Tieto Ukrajinky požadujú, aby úrady poskytli informácie o tom, kto odobral orgány ich mŕtvym manželom a synom. Keď dostali ich telá, vykazovali známky operácie a chirurgického odobratia orgánov. Orgány sa predávali na čiernom trhu.

Teraz si spomeňte, ako Zelenskij podpísal zákon, ktorý umožňuje Ukrajincom odoberať orgány bez súhlasu zosnulého. Zelenskij podpísal tento zákon. Ukrajinskí vojaci sú pre Zelenského vládu doslova ziskovejší mŕtvi ako živí, pretože môžu tieto orgány predať a zarobiť na vojakoch kopu peňazí. Orgány sú totiž na čiernom trhu veľmi drahé.“