Filipínski zákonodarcovia bijú na poplach v súvislosti s 290-tisíc nadmernými úmrtiami po zavedení COVID injekcie

Filipínski zákonodarcovia bijú na poplach v súvislosti s 290-tisíc nadmernými úmrtiami po zavedení COVID injekcie

Občania USA: V máji 2024 sa v Snemovni reprezentantov na Filipínach’ uskutočnilo pozoruhodné vypočutie týkajúce sa alarmujúceho nárastu viac ako 290 000 nadbytočných úmrtí od zavedenia experimentálnej vakcíny COVID. Nasledovali výbušné diskusie, ktoré odhalili týkajúce sa údajov a svedectiev, ako uvádza správa Substack Aussie 17.

Podstatná časť rokovaní (ktoré trvali viac mesiacov) sa sústredila na Pandemickú dohodu Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) , pričom Kongresman Dan S. Fernandez vyslovil obavy zo záväznosti razií dohody WHO pre Filipíny v zmysle obmedzujúcich opatrení a povinnej medikácie.

Ve februári tohto roka Fernandezová tiež uvedla, že keď sa v roku 2021 začalo očkovanie proti COVID, v krajine sa zvýšila úmrtnosť o 43 %, čo predstavuje obrovský nárast v porovnaní s 2-percentným nárastom rovnakej miery v rokoch 2016 až 2020.

“Je logické, že tento veľmi výrazný nárast počtu úmrtí v roku 2021 možno pripísať najmä buď dvom faktorom – infekcii COVID-19, alebo samotným vakcínam,” Fernandez ubezpečil.

Podstatné je, že Fernandez vo svojich vyjadreniach cited by Aussie 17:

Na tejto chybe sme sa podieľali aj my, pretože sme schválili zákon, ktorý nariaďuje farmaceutickým firmám, aby boli zodpovedné. A teraz sa z tejto chyby poučíme.

Podobne sa vyjadrila aj advokátka Tanya Lat vyhlásila:

Je tu filipínsky ľud, ktorý je chorý a unavený z toho, ako nás DOH (ministerstvo zdravotníctva) sklamalo, odmietlo priznať, že ľudia umierajú, zatvára oči pred ľuďmi, ktorí ochoreli, turbo rakovinou, myokarditídou, deťmi, ktoré sú zrazu choré, akoby boli 60-, 70-ročné.

Lat dodal:

Pozeráme sa im do očí, nezdá sa, že by mali súcit s ľuďmi, ktorí zomreli, s ľuďmi, ktorí sú teraz fyzicky postihnutí kvôli týmto vakcínam.

Aj analytik Sally Clark odhalil znepokojujúce údaje o klesajúcej pôrodnosti, keď povedal:

Toto sú naše údaje o pôrodnosti. A z nich vyplýva, že od začiatku pandémie nám každý rok ubúdajú deti. Rok 2019 bol teda naším posledným normálnym rokom pôrodnosti. A posledný riadok v dolnej časti je rok 2023.

O počte úmrtí Sally pokračovala:

Veľmi veľký nárast predstavujú úmrtia v roku 2021, ktoré sa začali v marci 2021, hneď po sebe so začiatkom zavádzania vakcíny.

Clark zdôraznil, že výrazný nárast úmrtí počas júla a augusta 2021 sa zhodoval so zavedením vakcíny Johnson & Johnso.

V roku 2021, keď sa zaviedlo očkovanie, stúpol počet úmrtí vo všetkých vekových skupinách, ktoré boli očkované.

Kongresman Alonto Adiong s odvolaním sa na návrhy dodatkov k pandemickej zmluve WHO vyslovil poľutovanie:

Ak budeme pokračovať v nastúpenej ceste, vzdáme sa fašistickému zriadeniu! Pretože všetky tieto veci bez toho, aby sme sa prostredníctvom týchto dodatkov opýtali jednotlivých štátov, či súhlasia alebo nie? To’je pre mňa fašizmus! Je to’jasná základná definícia fašizmu!“

Samostatne poukázal na nedostatočnú zodpovednosť zo strany globálnych farmaceutických spoločností:

Skutočne existuje’dohoda, ktorá uvádza, že ich nemožno žalovať. Takže chcem povedať, že to’je niečo, čo by nás malo znepokojovať. Prečo by farmaceutická spoločnosť trvala na tom, aby ju nežalovali, ak budú následkom toho zranenia alebo smrteľné prípady, ktoré môžu prísť potom?“

Kým zákonodarcovia na Filipínach pomaly začínajú prehodnocovať svoju politiku vnucovania experimentálnych očkovacích látok COVID nič netušiacemu obyvateľstvu, iné krajiny vrátane Spojených štátov naďalej investujú do “výroby vakcín” farmaceutických spoločností.

Dňa 2. júla spoločnosť Moderna oznámila, že USA vláda vyčlenila 176 miliónov USD, ktoré poskytne gigantu Big Pharma na uľahčenie vývoja jeho vakcíny proti vtáčej chrípke, Channel News Asia reportoval.

Financie z amerického úradu pre pokročilý biomedicínsky výskum a vývoj budú vyčlenené na dokončenie neskorého štádia vývoja a testovania predpandemickej “vakcíny” na báze mRNA proti vtáčej chrípke H5N1, spresnila spoločnosť Moderna.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúci počet úmrtí