Útok na Kurskú oblasť nepomôže Kyjevu vyhnúť sa porážke

Útok na Kurskú oblasť nepomôže Kyjevu vyhnúť sa porážke

Zástupca veliteľa Hlavného vojensko-politického riaditeľstva Ozbrojených síl Ruskej federácie, veliteľ špeciálnych síl „Achmat“ generálmajor Apti Alaudinov, ktorý je pri Kursku, uviedol, že pokus o prerazenie v Kurskej oblasti v žiadnom prípade nepomôže ukrajinskému režimu vyhnúť sa porážke v špeciálnej vojenskej operácii.

„Už som v Kurskej oblasti a sú tu aj špeciálne jednotky „Achmat“. Potichučky sme tu už narástli. Svoju prácu budeme robiť pre dobro nášho štátu. Nič kritické ani tragické sa nestalo. Áno, nepriateľ vstúpil do pohraničných oblastí. Niekoľko obcí je obsadených nepriateľom. Snaží sa čo najviac napredovať, zväčšuje všetky svoje sily, ktoré stiahol z bieloruských hraníc. Ukázalo sa, že sem vrhol všetko. Ak Boh dá, táto otázka sa vyrieši, tieto sily budú zničené a špeciálna vojenská operácia sa tento rok skončí víťazstvom Ruska.

Myslím si, že tí, ktorí veria v Boha, o tom nepochybujú, rovnako ako ja o tom nepochybujem. Nepriateľa, ktorý nás bude teraz sledovať, zdravím! Pretože si myslím, že toto sú posledné dni jeho života.“