Výkonná riaditeľka luxusného automobilového priemyslu vyhodila novorodenca z okna a zabila ho, bála sa, že jej materstvo zničí kariéru

Výkonná riaditeľka luxusného automobilového priemyslu vyhodila novorodenca z okna a zabila ho, bála sa, že jej materstvo zničí kariéru

Manažérka výrobcu luxusných automobilov, ktorá vyhodila svoju novorodenú dcéru z okna bytu, pretože sa obávala, že jej materstvo zničí kariéru, bola odsúdená len na sedem a pol roka väzenia. 

Aj keď bola 28-ročná Katarina Jovanovicová z nemeckého Lauffenu am Neckar súdená za vraždu, podľa správy denníka Daily Mail ju okresný súd v Heilbronne 3. júla uznal vinnou z menej závažného obvinenia zo zabitia. 

Dvadsaťosemročná Jovanovicová, ktorá pracovala ako právna zástupkyňa svetoznámeho výrobcu automobilov Porsche a ktorá údajne tajila svoje tehotenstvo, porodila 12. septembra 2023 vo svojom byte a potom “dieťa zhodila” z okna z výšky asi 12 metrov na chodník pod ním. 

Vydesený okoloidúci zalarmoval políciu po tom, čo objavil dieťa, ktorému sa pri páde rozbila lebka, na asfalte pod oknom Jovanovicovej. 

“Obžalovaná nebola pripravená odložiť svoje životné plány, najmä svoj profesionálny postup, kvôli dieťaťu,” povedala súdu prokurátorka Mareike Hafendoerferová. “Také bolo jej rozhodnutie, keď sa dieťa narodilo, a v dôsledku toho sú splnené kritériá na odsúdenie za vraždu.”  

ČÍTAŤ: ‘Satan prehral svoju ruku,’ hovorí Abby Johnsonová o plánovanom rodičovstve’gender biznise 

Obhajcovia Jovanovicovej’oponovali, že je vinná nanajvýš z neúmyselného zabitia, pretože “nešťastnou náhodou”vyhodila dieťa z okna niekoľko minút po tom, ako ho porodila.  

“Keď zrazu držala v rukách zakrvavené dieťa, bola vo výnimočnej psychickej situácii,” vysvetlil jej advokát Malte Hoech. “Bola to nehoda, dieťa upustila.”  

“Ako dieťa skončilo nad parapetom, sa ešte musí zistiť,”dodal Hoech. 

Táto niterná vražda bábätka z rúk matky je dalekood byťa izolovaný incident 

V roku 2020 bola v Queense v štáte New York zatknutá žena za pokus o vraždu po tom, čovyhodila svojho novorodeného syna z okna kúpeľne, len chvíľu po jeho narodení. 

Chlapčeka objavila suseda, ktorá počula kňučanie a išla to vyšetriť. Chlapčeka našla nahého, s ešte pripojenou pupočnou šnúrou, ležať na zemi vedľa priestoru na odpadky pre budovu. 

V roku 2017 sa istá žena z Kalifornie pokúsila spláchnuť svoje novorodené dieťa do záchoda. 

Zamestnanci reštaurácie McDonald’s v Kalifornii začali byť znepokojení po tom, ako sa spolupracovníčka nevrátila po opakovaných návštevách toalety.  

Zaujímavé je, že keď zamestnanec uvidel krvavý neporiadok na podlahe okolo kabínky obsadenej ženou, nahliadol cez priečku kabínky a videl novorodenca tvárou dolu v záchodovej mise 

Žena, ktorá práve porodila, mala podľa okresnej prokuratúry ruku na chrbte dieťaťa. “Zamestnanec potom počul spláchnutie toalety.” 

V oboch týchto prípadoch deti zázrakom prežili svoje utrpenie.  

V roku 2015 bolo novorodené dievčatko pochované zaživa v koryte rieky Compton; prežilo vyhodenie. V októbri 2013 bolo mŕtve dieťa objavené v taške 17-ročného tínedžera podozrivého z krádeže v obchode na Manhattane; v tom istom mesiaci bolo nájdené novorodeniatko pohodené na betóne na dvore domu v Queen’s. V auguste 2013 matka porodila na záchode v bare v Pensylvánii, dieťa nechala v záchodovej vode a vrátila sa do baru pozerať zápas v televízii. 

V júni 2013 boli novorodenci nájdení v smetných nádobách v Kalifornii a Arkansase; v tom istom mesiaci matka porodila na záchode, dieťa hodila do vreca na odpadky a vrece vyhodila do smetného koša. V máji 2013 tínedžerka vyhodila svojho novorodenca do odpadkového koša. V máji 2013 sa tínedžerka z Pensylvánie pokúsila spláchnuť svoje dieťa do záchoda v škole. V decembri 2012 sa v Kalifornii našlo novorodeniatko na dopravníkovom páse v zariadení na triedenie odpadu. 

Ohavných príkladov, ako je tento, je stále viac. Stačí si vygoogliť “vyhodené dieťa.”  

V kultúre smrti sa deti stávajú na jedno použitie.