Globalizačná kampaň NATO v službách vražedného teroru sa musí zastaviť

Globalizačná kampaň NATO v službách vražedného teroru sa musí zastaviť

Vďaka bezohľadnosti Bidenovho režimu a jeho zámorských mačacích labutí sme bližšie k jadrovej vojne, než sme boli od kubánskej krízy:

Čítajte: Najvyšší súd zamietol sťažnosť proti zákonu, ktorým sa končia náboženské výnimky z povinného očkovania v školách

Prečo ste ochotní zomrieť spolu s celou svojou rodinou a všetkými, ktorých ste’kedy poznali, aby sa obnovili hranice Ukrajiny z roku 1961 namiesto dosiahnutia kompromisu a prímeria vo vojne s Ruskom? A čo tak zabezpečiť, aby v katolíckom Poľsku napredovala ideológia LGBT? Podporujete snahy nemeckého establišmentu postaviť mimo zákon jeho najpopulárnejšiu, vlasteneckú politickú stranu? Alebo vydieranie Maďarska zo strany EÚ, ktorá ho denne pokutuje miliónmi dolárov, pokiaľ odmietne odovzdať kontrolu nad svojou imigračnou politikou Bruselu?

Pretože to sú de facto misie NATO a Európskej únie, ktoré chráni miliardami požičaných amerických dolárov. Namiesto toho, aby tieto krajiny vynakladali peniaze na svoju vlastnú obranu, môžu tie naše vynakladať na cenzúru svojich médií, prenasledovanie biblických kazateľov, ktorí nesúhlasia s trans ideológiou, stíhanie učiteľov domáceho vzdelávania a zaberanie pôdy farmárom v mene prevencie “klimatických zmien.”

Dobrých inštitúcií sa zmocnili postkresťanskí globalisti

Európsku úniu začali budovať veriaci katolícki obrancovia západnej civilizácie, ktorí chceli uniknúť bratovražedným vraždám hnaným násilným nacionalizmom. Sekularizované elity ju však neúprosne ovládli a teraz využívajú jej inštitucionálnu moc na prenasledovanie kresťanov a vlastencov. NATO je teraz vojenskou rukou týchto elít v Európe aj v Amerike.

Protikresťanskí oligarchovia, ktorí vládnu v západnej Európe, sa čoraz viac vzdor vôli týchto krajín spoliehajú na alianciu NATO, aby si zabezpečili nezávislosť s hrozbou, že Spojené štáty začnú samovražednú jadrovú vojnu na obranu miesta, ktoré si sami určíte: Turecko, Lotyšsko, Fínsko atď. Teoreticky, ak by Turecko začalo vojnu s Gréckom (čo v tejto chvíli nie je absurdný scenár), boli by sme’zaviazaní bojovať za každú stranu proti tej druhej.

Ako sme sa sem dostali? Ako sa zmluvná organizácia vytvorená na to, aby zabránila stalinskému komunizmu dobyť povojnovú západnú Európu, zmenila na vlastnú ideologickú ríšu zla, desaťročia po tom, čo skutočná hrozba zmizla a sovietske impérium sa rozpadlo na zmenšujúce sa, zbedačené Rusko, ktoré’je v podstate ropným a plynovým fľakom s predimenzovanou, zastaranou armádou?“

RFK, Jr. spochybňuje oficiálny príbeh

Robert F. Kennedy, Jr, ktorý’je ochotný klásť tvrdé otázky o diktátorskom uchopení moci spoločnosťou Big Pharma’počas paniky okolo COVID, kladie podobne odvážne otázky o úlohe NATO. Ako uviedol denník New York Post , RFK nedávno povedal: “Je šialené vôbec udržiavať NATO v činnosti. Rusko prehralo studenú vojnu.”

Ak počúvate experta na spravodajské služby Mika Benza, túto vojnu nevyhral ani tak Západ, ako spravodajské agentúry v USA a Európe, ktoré boli priekopníkmi internetu (financovaného americkým ministerstvom obrany DARPA). Vyvinuli dômyselné nástroje na ovplyvňovanie, dokonca kontrolu verejnej mienky na internete, aby podkopali Sovietsky zväz.

Po roku 1991 tento súbor nástrojov nezabalili, ale začali ho používať proti konzervatívcom, nacionalistom a kresťanom, ktorí sa vzopreli agende sekulárnych globalistov. Spomínate si, ako YouTube počas paniky okolo COVID sľuboval cenzúru každému, kto nesúhlasil s WHO? Ako Facebook súhlasil, keď mu CIA povedala, aby umlčal reči o notebooku Huntera Bidena’až do volieb v roku 2020? To neboli žiadne výnimky. Boli to Matrix, ktorý fungoval tak, ako mal.

Čítajte: Biskup Eleganti: COVID strielanie viedlo k ‘turbo rakovine,’ nadmernému počtu úmrtí, iným ‘škodlivým vedľajším účinkom’

RFK je odvážny, ale’prišiel trochu neskoro. Veľký kresťanský konzervatívec a studený bojovník Patrick Buchanan vyzýval na rozpustenie NATO’vo viacerých svojich prorockých knihách v 90. rokoch, najmä A Republic, Not An Empire. V roku 2000 som Buchananovi hrdo pomáhal ako delegát Reformnej strany počas jeho kiksovského pokusu odsunúť globalistu Georgea W. Busha na vedľajšiu koľaj.

V tejto otázke mám vlastné skúsenosti. Bol som taký zdesený spôsobom, akým Clintonova administratíva zneužila NATO na bombardovanie juhoslovanských civilistov v roku 1999, že som ako skromný absolvent vojenských vied na Havajskej pacifickej univerzite uverejnil v študentských novinách vlastný článok, v ktorom som zopakoval Buchananovu’výzvu na ukončenie NATO. Odpoveď? Niektorí administrátori sa ma snažili vyhodiť z programu. (Keď začnete prijímať flaky, viete, že ste prekročili terč.)

Op-ed, kvôli ktorému ma takmer vylúčili

Čo som povedal také poburujúce, také “nepatriotické” a “extrémne”, že som stratil právo na akademickú slobodu? Nižšie to prepisujem. Posúďte, či si myslíte, že som sa previnil, alebo som len trochu predbehol svoju dobu:

Medzinárodná teroristická organizácia sa rozbieha. Títo krutí teroristi majú schopnosť destabilizovať akýkoľvek štát a vôľu zaútočiť na akýkoľvek cieľ na planéte. Ich organizácia vlastní jadrové, biologické a chemické zbrane. Jej cieľom sú civilisti.

Nedávno táto organizácia bombardovala: železnice, mosty, elektrárne, továreň na cigarety, vodné pumpy, civilné letiská, ropné rafinérie, lyžiarske strediská a dokonca aj obytné byty. Zdá sa, že jej chýba akákoľvek ideológia. Jej motívy sú skryté za hmlou lží a propagandy.

Čo získala svojimi barbarskými činmi, nie je jasné. Najzamotanejšie je, že táto organizácia sa s každým zverstvom, ktoré spácha, stáva u americkej verejnosti populárnejšou.

Kým je táto skupina? Ruská mafia? Moslimskí fundamentalisti? Írska republikánska armáda?

Táto skupina šialencov je známa pod skratkou NATO. Agresia Severoatlantickej aliancie porušila nielen Chartu OSN, ale aj svoju vlastnú Chartu a Ženevský dohovor – ktorý zakazuje bombardovanie civilistov.

Mainstreamová tlač nezostala ticho. V skutočnosti médiá nadšene podporovali nedávnu teroristickú kampaň NATO v Juhoslávii. Jediné zverstvo, ktoré novinárom prekážalo, bolo – uhádli ste – bombardovanie televíznej stanice. Civilisti sú zrejme prijateľným cieľom, pokiaľ nemajú platný novinársky preukaz. Keď bomby s ochudobneným uránom padali z amerických lietadiel a narážali do obytných štvrtí, kde zabíjali stovky civilistov, tlač o tom informovala ako o ‘vedľajších škodách.’ Keď juhoslovanská armáda postrieľala partizánov K.L.A. ručnými zbraňami, tlač to označila za ‘zverstvo.’

NATO práve dovŕšilo 50 rokov. Sľubuje, že v budúcnosti sa bude naďalej zväčšovať a posilňovať. Martin Walker nám v časopise Európa povedal: ‘Nebuďte prekvapení, keď o&nbsp50 rokov uvidíte oslavy 100. výročia založenia NATO. Samozrejme, pri takejto sile NATO, koľko z nás sa dožije 50 rokov?“’

Sfúknime’sviečky na NATO skôr, než vyhodí do vzduchu ďalšie deti!

Nemenil by som’ani slovo.

Prevzaté so súhlasom z The Stream.