"Transgender" mužský vzpierač suspendovaný po vyhrážkach smrťou na adresu ženských pretekárok

"Transgender" mužský vzpierač suspendovaný po vyhrážkach smrťou na adresu ženských pretekárok

Albertský powerliftér, ktorý sa považuje za ženu, bol napokon suspendovaný za vyhrážanie sa ženám, ktoré sa postavili proti jeho účasti v ženskom športe.

Kanadská únia powerliftingu (CPU) 8. júla suspendovala na šesť mesiacov mužského powerliftéra “Anne” Andresa, ktorý sa vyhrážal smrťou a obťažoval svoje konkurentky.

“Odporca (Andres) údajne obťažoval atlétky, ktoré nechceli súťažiť proti biologickým mužom,” vysvetľuje sa v rozhodnutí. “Odporca vystavil atlétky obťažovaniu, keď (sic) zverejnil videá na sociálnych sieťach a v príspevkoch na sociálnych sieťach uviedol mená atlétov v reakcii na navrhovanú legislatívu proti biologickým mužom súťažiacim proti atlétkam.”

V jednom prípade Andres povedal černošskej pretekárke, že sa porovnáva s černošskými pretekármi, ktorí sú segregovaní od bielych hráčov a nútení používať iné priestory.

V sťažnosti černošská pretekárka’uviedla, že “zostala v anonymite zo strachu, že bude ‘zrušená’ alebo disciplinárne potrestaná, pretože CPU a APU (Alberta Powerlifting Union) ‘stále podporujú’ odporcu a ignorujú bezpečnosť ostatných športovcov.”

Andres si otvorene želal smrť tých, ktorí sú proti tomu, aby súťažil proti ženám.

V februári Andres rankoval o tom, prečo by muži mali mať možnosť súťažiť na ženských súťažiach, pričom vyzval “ontárijského vzpierača”, ktorý je proti tomu, zrejme narážal na powerliftéra April Hutchinson, aby “bolestivo zomrela.”

“Každý, kto podporuje ontárijskú vzpieračku a je rovnako f—- up ako ona,” napísal v popisku k videu, ktoré sprevádza osem videí, na ktorých Andres kričí proti každému, kto je proti tomu, aby súťažil so ženami.

“Nech tvoja generácia bolestivo zomrie a zanechá mladým, aby zdedili lepší svet,” vyhlásil Andres.

Andres’ príspevok obsahoval výkriky proti Hutchinsonovej, ktorú nazýva nemenovanou ontárijskou vzpieračkou, a okrem toho prirovnal to, že mužom je dovolené súťažiť proti ženám, k tomu, že černochom je dovolené súťažiť v športe.

Vyjadroval sa aj proti premiérke Alberty Danielle Smithovej, ktorá nedávno sľúbila že zavedie legislatívu, aby muži nemohli súťažiť proti ženám.

“Peklo neexistuje, ale v takých chvíľach, ako je táto, by som si želal, aby ste vy (Hutchinson) a Smith mohli stráviť večné utrpenie,” napísal.

Zajímavé je, že zatiaľ čo Andres bol suspendovaný na šesť mesiacov za vyhrážanie sa smrťou, Hutchinson bol pozastavený na dva roky po tom, čo verejne podpísal ho za to, že kradol víťazstvá ženám a potom sa vysmieval svojim konkurentkám na sociálnych sieťach. Jej suspendáciu neskôr znížili na rok.

Napokon aj sám Andres priznal, že biologickí muži majú v silovom trojboji výhodu oproti ženám, povedal, “Hoci sa zdá, že veda celkom jasne ukazuje, že transrodové ženy (sic) športovkyne majú zrejme trvalú výhodu, keď prešli mužskou pubertou, a to aj po operácii blokujúcej testosterón, o tom’sa tu nerozprávame.”

Naisto vedecký výskum naďalej potvrdzuje, že muži majú v športe výhodu oproti ženám vďaka svojim fyzickým schopnostiam, ktoré nie sú eliminované medzipohlavnými hormónmi.

Súťažiaca v kategórii žien’Andresová vytvorila národný rekord na šampionáte v Brandone v štáte Manitoba na Majstrovstvách západnej Kanady Kanadskej únie v silovom trojboji’2023, keď nadhodila ženy v kategórii o viac ako 200 kilogramov. Získal prvé miesto v kategórii Women Masters Unequipped, o čom nedávno informoval portál LifeSiteNews.

Krátko po jeho víťazstve však Medzinárodná federácia silového trojboja (IPF) upozornila CPU, že Andres, muž, bude suspendovaný, ak bude pokračovať v súťažení proti ženám za porušenie politiky IPF, podľa ktorej “transgender”-identifikujúci sa športovci musia pred súťažením proti ženám predložiť identifikačné údaje, ktoré dokazujú, že sa identifikovali ako opačné pohlavie najmenej štyri roky. Muž s odlišným pohlavím musí tiež preukázať, že má zníženú hladinu testosterónu.