Trumpova mediálna skupina oznámila novú "nezrušiteľnú" streamovaciu službu na boj proti veľkým technológiám

Trumpova mediálna skupina oznámila novú "nezrušiteľnú" streamovaciu službu na boj proti veľkým technológiám

Mediálne impérium Donalda Trumpa’preniká na televízny trh s novou streamovacou službou, ktorá má byť “nezrušiteľná.”  

“Najprv sme vytvorili Truth Social, aby sme poskytli bezpečný prístav pre slobodu prejavu na internete,” povedal bývalý kongresman, ktorý sa stal generálnym riaditeľom Trump Media Devin Nunes. “Teraz’vytvárame spoľahlivý domov pre skvelý televízny obsah, ktorý je veľkými korporáciami zanedbávaný alebo mu hrozí zrušenie.” 

Bývalý prezident Donald Trump založil Truth Social v roku 2021, aby sa postavil “tyranii veľkých technológií.”Prvotná verejná ponuka akcií spoločnosti”v roku 2024 vyniesla platforme približne 8 miliárd dolárov. Trump mal po protestoch, ktoré sa odohrali 6. januára 2021 vo Washingtone, D.C., zakázaný prístup na Twitter (teraz X).  

V roku 2023 bol Trumpovi’účet na Twitteri obnovený po tom, ako nový majiteľ Elon Musk uskutočnil prieskum medzi používateľmi, ktorí sa 51,8 % vyjadrili za jeho obnovenie. Odvtedy Trump zdieľal na platforme len jeden príspevok – fotografiu zhotovenú po tom, ako bol zatvorený do väznice v okrese Georgia v reakcii na séria falošných obvinení súvisiacich s jeho údajnou snahou zvrátiť pochybné prezidentské voľby v roku 2020.  

Na základe tohto oznámenia sa akcie (29 USD.21) v minulý piatok vzrástli o takmer 8 %, hoci zostávajú približne na polovici hodnoty, ktorú dosiahli pri svojom debute. 

LifeSite tiež podnikla kroky na zabezpečenie toho, aby sme po rokoch boja s cenzúrou zo strany Big Tech už neboli “zrušiteľní”. V roku 2020 sme spustili výbušný pôvodný seriál, Necenzurovaný: V roku 2024 sme spustili našu vlastnú aplikáciu s názvom LSNTV, ktorá je k dispozícii na stiahnutie na Apple Store a Google Play. Naše najnovšie videoreportáže môžete tiež streamovať na obľúbených platformách, ako sú Roku, Fire a Samsung Smart TV.

Trump Media & Technology Group prezradila, že má ďalšie plány umožňujúce streamovanie na Truth Social pre Zariadenia Android a Apple iOS. Snaží sa tiež vytvoriť programy, ktoré sa zameriavajú na kresťanský a “rodinný” obsah.  

Tzavedenie týchto kanálov je počiatočnou fázou televíznej streamovacej platformy Truth Social’. V ďalšej fáze sa očakáva zavedenie streamovacích aplikácií integrovaných s platformou Truth Social, ktoré budú ponúkať rozšírené funkcie vrátane interaktívneho 14-dňového elektronického sprievodcu, okamžitého sledovania všetkých relácií vysielaných v predchádzajúcich 7 dňoch, sieťového DVR, videa na požiadanie a ďalších. Následne TMTG plánuje predstaviť aplikácie, ktoré poskytnú možnosť sledovať streamovaný obsah na domácich televíznych prijímačoch,” to oznámil.

Od prezidentských volieb v USA zostáva menej ako 95 dní. Zatiaľ nebola naplánovaná žiadna debata medzi Trumpom a predpokladanou demokratickou kandidátkou Kamalou Harrisovou, ktorá v pondelok oznámila, že za svojho protikandidáta určila pro-potratového liberálneho guvernéra Minnesoty Tima Walza.