Kamalin nový kolega Tim Walz ponúkol tínedžerom šancu vyhrať 100-tisícové štipendium za to, že si dajú COVID

Kamalin nový kolega Tim Walz ponúkol tínedžerom šancu vyhrať 100-tisícové štipendium za to, že si dajú COVID

Občania USA: Kamala Harrisová’si vybrala za svojho viceprezidentského kandidáta guvernéra Minnesoty Tima Walza, ktorý je agresívny ľavičiar a od svojho nástupu do funkcie zaviedol program na podplácanie tínedžerov kartami VISA v hodnote 200 dolárov, aby sa podrobili očkovaniu COVID-19, a zároveň ponúka možnosť vyhrať štipendium vo výške 100 000 dolárov; podpísal nariadenie, ktorým sa Minnesota stala útočiskom pre osoby, ktoré prešli na inú pohlavnú kategóriu; a podpísal zákon o“práve” na neobmedzené potraty, čím sa štát Severná hviezda podľa vodcov za život dostal na úroveň Severnej Kórey.

Walz podplácal tínedžerov, aby užívali nebezpečný experimentálny liek

V roku 2021 Walz oznámil, že tínedžeri v jeho štáte, ktorí si do 30. novembra nechajú prvýkrát pichnúť injekciu COVID, môžu získať darčekovú kartu VISA v hodnote 200 dolárov.

Program, zameraný na 12–17-ročných, má názov “Deti si zasluhujú injekciu,” zahŕňa aj možnosť vyhrať štipendium vo výške 100 000 USD na štúdium na verejnej alebo súkromnej vysokej škole v Minnesote.

Pokus o podplácanie guvernéra’bol zameraný na to, aby presvedčil deti, ktoré sa inak k očkovaniu neodhodlajú, aby sa dali zaočkovať vakcínou COVID-19, u ktorej sa už preukázali zvýšené riziká pre mladých ľudí.

Bez zmienky o zdokumentovaných rizikách Walz prostredníctvom sociálnych médií vyzval mladých ľudí, aby sa dali zaočkovať.

“Minnesotskí tínedžeri: Od dnešného dňa môžete získať aj 200 dolárov a šancu na vysokoškolské štipendium vo výške 100 000 dolárov, ” zakričal tweet Walz.

“Povedzte to svojim priateľom a zamierte na [minnesotské odmeny za vakcíny webovú stránku],” vyzval.

Walz obhajoval interrupcie až do narodenia

Začiatkom roka 2023 bude guvernér podpísal zákon o tzv.b=house&f=HF1&ssn=0&y=2023″ target=“_blank“ rel=“noopener“>Zákon o ochrane reprodukčných možností (PRO), ktorý presadzoval’základné právo ženy’na“pokračovanie v tehotenstve a pôrod alebo na interrupciu a na autonómne rozhodovanie o spôsobe výkonu tohto základného práva.” Zákon deklaroval, že toto “právo” je obsiahnuté v minnesotskej ústave”v “princípoch osobnej slobody, súkromia a rovnosti;” a zakazuje miestnym orgánom “regulovať”možnosť jednotlivca”slobodne vykonávať základné práva uvedené v tomto oddiele spôsobom, ktorý je viac obmedzujúci, ako je uvedené v tomto oddiele.

Aktivisti za život rýchlo odsúdili nový zákon.

“Povedzme si to jasne: zákon PRO by znamenal, že je legálne potratiť akékoľvek dieťa z akéhokoľvek dôvodu a kedykoľvek až do jeho narodenia,”povedala Cathy Blaeser, výkonná riaditeľka organizácie Minnesota Citizens Concerned for Life. Absolutistický extrémizmus tohto návrhu zákona by Minnesotu zaradil do spoločnosti len niekoľkých krajín na svete, medzi nimi Číny a Severnej Kórey. Matky a deti si zaslúžia oveľa humánnejší a súcitnejší prístup.”

Podľa zákona “môže školský poradca vziať študenta na potratovú kliniku bez vedomia jeho rodičov”, ” varuje Tim Miller, výkonný riaditeľ Pro-Life Action Ministries Action. “Nenarodené dieťa môže byť zavraždené do jednej sekundy predtým, ako opustí pôrodné cesty svojej matky”. Nebude existovať požiadavka, aby sa potrat uskutočnil v prostredí kliniky, a lekár už nebude potrebný.”

Walz premenil Minnesotu na útočisko pre ‘prechody pohlaví’ 

O niekoľko mesiacov neskôr, v roku 2023, guvernér Walz podpísal nariadenie, ktorým sa štát Severná hviezda stal útočiskom pre rodové prechody, a to aj pre obyvateľov iných štátov s konzervatívnejšími zákonmi.

“Keďže štáty po celej krajine sa snažia zakázať prístup k starostlivosti potvrdzujúcej pohlavie, chceme, aby LGBTQ obyvatelia Minnesoty vedeli, že v Minnesote budú naďalej v bezpečí, chránení a vítaní,” vyhlásil vtedy Walz. “V Minnesote nebudete potrestaní za to, že vyhľadáte alebo poskytnete lekársku starostlivosť. Toto nariadenie prináša naliehavé opatrenia, ktoré si naši LGBTQ Minnesoťania zaslúžia.”

Walz: Dlhá história ľavicového vládnutia

Akonáhle sa Harrisovej tábor nechal počuť, že Walz je jej voľbou viceprezidentského kandidáta, sociálne médiá sa rozhoreli príspevkami upozorňujúcimi na jeho temnú minulosť, odkedy sa v roku 2019 stal guvernérom Minnesoty.

Bývalý kandidát na guvernéra Mike Murphy, ktorý Walza vyzval v roku 2022, zverejnil videomontáž zo svojej kampane, v ktorej vyrozprával, čo považoval za Walzove zlyhania v prvom funkčnom období, vrátane uzavretia celého štátu počas pandémie COVID-19 a umožnenia nepokojov BLM, ktoré zničili minnesotské mestá.

Murphy nešetril slovami a na X vyhlásil, že Kamala Harrisová si za svojho kandidáta vybrala “najhoršieho, najneopatrnejšieho guvernéra v histórii”.

Nezávislý novinár Kyle Becker zverejnil zoznam ľavicových katastrof, ktoré guvernér Walz’spôsobil svojmu štátu.

RNC Research zverejnil klip, v ktorom Walz otvorene priznáva svoje ľavicové sklony, smiech, “Socializmus jedného človeka’je susedstvo iného človeka’”

‘Divní frajeri’

Walzovi, ktorý predtým 12 rokov pôsobil v Kongrese, sa pripisuje zásluha za vymyslenie čudnej frázy označujúcej všetkých konzervatívcov a republikánov za “divných frajerov.”

“Ako často sa vám za 100 dní podarí zmeniť trajektóriu sveta?“” spýtal sa Walz počas nedávneho “Bielych frajerov pre Harrisa” fundraisingu.““Ako často sa vám za 100 dní podarí urobiť niečo, čo”ovplyvní budúce generácie?”

“A ako často na svete sa vám stane, že sa ten bastard potom zobudí a bude vedieť, že mu černoška nakopala pr**ľ a poslala ho na cestu?“” spýtal sa Walz.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti