Tim Walz spustil "udavačskú linku" na nahlasovanie cirkevných zhromaždení a iných porušení uzamknutia COVID

Tim Walz spustil "udavačskú linku" na nahlasovanie cirkevných zhromaždení a iných porušení uzamknutia COVID

Keď politickí pozorovatelia pokračujú v skúmaní krajne ľavicových záznamov demokratického guvernéra Minnesoty Tima Walza v súvislosti s tým, že si ho viceprezidentka Kamala Harrisová vybrala za svojho prezidentského kandidáta, opätovne sa venuje pozornosť jeho drakonickým praktikám počas pandémie COVID-19 vrátane horúcej linky, ktorú zriadil pre súkromných občanov, aby nahlasovali susedov za porušovanie zákazu vstupu.

Ako podrobne uvádza Alpha News v roku 2022, takzvaná “udavačská linka” fungovala od marca do novembra 2020, počas ktorej bolo prijatých približne 10 000 hlásení (mnohé z nich boli pravdepodobne spamové e-maily) o nadmernom počte ľudí v obchodoch, ktoré mali povolené zostať otvorené, o “nepodstatných” obchodoch, ktoré pokračovali v prevádzke, o venčení psov pod holým nebom, o hraní basketbalu v parkoch, o malých domácich oslavách, o nedodržiavaní spoločenského odstupu a dokonca o osobných bohoslužbách. Walz zdôvodnil toto opatrenie ako nevyhnutné na uvoľnenie čísla 911 na prijatie bežnejších núdzových situácií.

“Nebudeme“rušiť telefónne číslo, na ktoré môžu ľudia zavolať, aby zabezpečili bezpečnosť svojich rodín,” povedal vtedy republikánskym kritikom, pripomína Reason.

Jednou z takýchto správ, ktoré dostal v októbri 2020, bolo, že istý luteránsky kostol “plánuje usporiadať bohoslužby”, na ktorých sa očakávajú “stovky ľudí”, vrátane “podávania jedla v kostolnej jedálni. Neverím’, že to zodpovedá zákonným požiadavkám.” Oznamovateľ tvrdil, že vie o “viacerých rodinách, ktoré navštevujú tento kostol”, ktoré mali v tom čase COVID.

Valz’obmedzenia náboženských obradov podnietiloniekoľko súdnych sporov, z ktorých minimálne jeden vyvolal víťazstvo, v ktorom “federálny okresný súd Minnesoty zrušil rozhodnutie guvernéra Walza’zatvorenie cirkví v prípade Northland Baptist a výsledné urovnanie mu uložilo zdržať sa akejkoľvek ďalšej diskriminácie cirkví v jeho nariadeniach súvisiacich s COVID,”Upper Midwest Law Center povedalvydavateľ New York Post, hoci toto rozhodnutie bolo neskôr v odvolacom konaní zrušené.

Linajka o uzamknutí udavača je len jedným z aspektov Walzovej’krajne ľavicovej minulosti, ktorá zahŕňa aj navádzaniemladých ľudí, aby sa dali zaočkovať vakcínou COVID s možnosťou vyhrať štipendium vo výške 100 000 dolárov, making Minnesota a “útočisko” pre neplnoleté “osoby, ktoré prechádzajú na iný pohlavný systém” procedúry, ktoré sú inde v krajine nezákonné, a ochrana fakticky neobmedzených potratov až do narodenia.

Harris, ktorý nahradilaprezidenta Joea Bidena na poste predpokladaného kandidáta demokratov’na rok 2024 minulý mesiac, oznámila výber Walza začiatkom tohto týždňa, čo je prekvapivá správa, ktorá zrejme signalizuje túžbu demokratov’po čistejšom ľavicovom lístku než vyvažovanie vlastnej minulosti Harrisovej’niekým umiernenejším.

Národné súhrnné prieskumy verejnej mienky podľa RealClearPolitics a RaceToTheWHv súčasnosti naznačujú, že Harrisová tesne predbehla bývalého prezidenta a republikánskeho prezidentského kandidáta Donalda Trumpa v celoštátnych prieskumoch aj v prognózach Electoral College, odkedy nahradila Bidena ako predpokladaného kandidáta demokratov’, hoci sa ešte len uvidí, či jej výber Walza zvráti preteky späť v prospech Trumpa’.

Národný konvent Demokratickej strany, na ktorom by mal byť oficiálne nominovaný výber demokratov’ na prezidenta, sa začína 19. augusta v Chicagu.