"Odtrhnite si jednu alebo dve nohy": Video v utajení odhaľuje, ako plánované rodičovstvo odoberá detské orgány

"Odtrhnite si jednu alebo dve nohy": Video v utajení odhaľuje, ako plánované rodičovstvo odoberá detské orgány

Pro-life vyšetrovatelia z Centra pre medicínsky pokrok (CMP) zverejnili doteraz nezverejnené zábery z pôvodného vyšetrovania z roku 2015, na ktorých predstavitelia plánovaného rodičovstva odhaľujú, ako zohavujú telá potratených detí, aby zamaskovali nezákonné metódy potratov, ktoré sa používajú na ich usmrtenie.

V utorok CMP zverejnila videozáznam, ktorý sa spoločnosť Planned Parenthood snažila zablokovať posledných osem rokov, z dvoch rozhovorov na komerčnom veľtrhu National Abortion Federation’s (NAF) 2015 medzi hlavnou lekárkou spoločnosti Planned Parenthood Gulf Coast (Texas) Dr. Ann Schutt-Aineovou, viceprezidentom pre prístup k potratom Tramom Nguyenom, RN, a novinármi CMP v utajení, ktorých interní pracovníci považovali za veľkoobchodníkov v laboratóriu.

Nahrávka obsahuje viac príkladov, ako predstavitelia zľahčujú barbarskú povahu svojho podnikania, napríklad Nguyenová v jednej chvíli hovorí: “Ja’som ako, ‘Áno, mám pre vás ako nohu!“ ’Ja’som ako, o š**, keby ma počuli iní ľudia, tak’by boli ako, vy ste f***ing evil.”

Najdôležitejším odhalením je však diskusia Schutt-Aine’o tom, že niekedy je potrebné urobiť viac “pokusov” na rozštvrtenie dieťaťa v maternici “aby sa predišlo PBA,” čiastočnému potratu, ktorý je podľa federálneho zákona od roku 2003 nezákonný. 

“Ak“robím zákrok a“vidím, že“mám strach, že“to príde k pupočnej šnúre [pupku], môžem požiadať o druhú sadu klieští, aby som pridržala telo pri krčku maternice a odtrhla jednu alebo dve nožičky, aby to“nebol PBA,” hovorí.

Čítajte: Kamala Harris: Vlastní ju Big Pharma, Big Trans a Big Abortion

“Plánované rodičovstvo opakovane informovalo Kongres, súdy a verejnosť, že ‘odmietlo’ akúkoľvek možnosť predávať časti tela potratených detí v Texase,” povedal o najnovších záberoch zakladateľ CMP a vedúci projektu David Daleiden. “Tieto konečne zverejnené tajné zábery ukazujú, že v skutočnosti spoločnosť Planned Parenthood Gulf Coast s gurážnou túžbou vytrhávala zdravé deti zo zraniteľných pacientok celé a živé a potom ich telá zohavovala, aby mohla časti tiel predávať za najvyššie ceny.”

“Kamala Harrisová ako kalifornská generálna prokurátorka na príkaz Planned Parenthood a NAF urobila raziu v mojom dome a zhabala tieto zábery, aby sa ich pokúsila osem rokov zablokovať pred zverejnením. Je’čas na spravodlivosť podľa zákona pre Veľké potraty,” dodal.

Začiatkom roka 2015 začala CMP zverejňovať sériu tajne nahratých rozhovorov s predstaviteľmi organizácií Planned Parenthood a NAF, ktoré spustili búrku kontroverzií a sériu odhalení o tom, že potratový priemysel porušuje viaceré federálne zákony zakazujúce profitovať z ľudských orgánov, pozmeňovaní potratových postupov v záujme získania lepších vzoriek tkanív a potenciálne dokonca o vykonávaní potratov čiastočným pôrodom alebo detskej vraždy, ako aj videoukážky pracovníkov interrupcií, ktorí prejavujú bezcitnosť voči ľudskosti detí, ktoré ich práca zabila. 

Napriek pro-life protestom či závažnosti škandálu však Obamova, Trumpova ani Bidenova administratíva nikdy nepodnikli žiadne kroky proti žiadnej zo zapletených potratových organizácií v súvislosti so zisteniami CMP’

Počas marcového svedectva na Kapitole Daleiden vyzval viceprezidentku Kamalu Harrisovú, ktorá bola v čase vypuknutia pôvodného škandálu s detskými časťami generálnou prokurátorkou Kalifornie a odvtedy sa stala demokratkou’ Predpokladaná prezidentská kandidátka, za spoluúčasť na “zakrývaní” zločinov potratového gigantu’. Namiesto toho, aby Harrisová stíhala predstaviteľov potratového priemyslu za zločiny odhalené v Kalifornii, vtrhla do Daleidenovho’domu, aby zhabala jeho tajné nahrávky a stíhala ho. Neskôr boli odhalené e-maily, ktoré naznačujú, že Harris’ov úrad koordinoval situáciu s plánovaným rodičovstvom. 

V nasledujúcich rokoch boli Daleiden a CMP postihnutí rôznymi súdnymi procesmi a obvineniami z trestných činov na základe tvrdení o neoprávnenom vniknutí na cudzí pozemok, nesprávnom identifikovaní sa falošnými vodičskými’preukazmi a nahrávaní ľudí bez ich súhlasu. CMP tvrdila, že bol nesprávne uplatnený federálny zákon RICO (Racketeer Influenced & Corrupt Organizations), ale v decembri prehrala svoje posledné odvolanie proti rozsudku vo výške takmer 16 miliónov dolárov proti skupine za život. Najvyšší súd USA odmietol zasiahnuť v októbri minulého roka.