Kamala Harrisová: Vlastní ju Big Pharma, Big Trans a Big Abortion

Kamala Harrisová: Vlastní ju Big Pharma, Big Trans a Big Abortion

Kamala Harrisová počas svojej mystifikujúcej, raketovo rastúcej politickej kariéry opakovane preukázala svoju vernosť farmaceutickému, potratovému a transrodovému priemyslu, pričom využívala svoju autoritu na to, aby živila ich neuhasiteľnú túžbu po zisku presadzovaním ich vykonštruovaných požiadaviek na nebezpečné experimentálne vakcíny, na ich obludné takzvané “zmeny pohlavia” lekárske a chirurgické zákroky pre mladých ľudí a deti a na znehodnocovanie a ničenie ľudského života prostredníctvom potratov.

Harrisová spolu so svojím novovybraným viceprezidentským kandidátom Timom Walzom sú nebezpeční radikálni extrémisti, ktorí viac dbajú na plnenie vreciek démonického takzvaného “zdravotníctva” ako na ochranu dôstojnosti a rozkvetu amerických životov.

Harrisová: Bojuje za zisky Big Pharma, nie za verejné zdravie

Harris propagoval vakcínu COVID-19 (C19) od začiatkua pokračuje v tom aj naďalej, o čom svedčí “aktuálny” požiadavka očkovania pre všetkých, ktorí sa uchádzajú o zamestnanie v jej volebnom štábe. 

Harrisová v súčasnosti požaduje, aby tí, ktorých zamestnáva, neustále aktualizovali svoj stav očkovania proti C19 napriek tomu, že Centrum pre kontrolu chorôb (CDC) od augusta 2021 priznáva, že očkovanie proti C19 nijako nezabraňuje prenosu COVID.

“Harrisová vytrvalo stojí za Bidenovými’federálnymi nariadeniami o očkovaní, federálnymi nariadeniami o maskách, ako aj za uzáverami podnikov, škôl a bohoslužobných miest v celej Amerike počas COVID,” poznamenal Nikos Biggs-Chiropolos z Honest Media Project. “Ako človek, ktorý má strávilacelú svoju kariéru snahou vyhovieť elitám a darcom Demokratickej strany, a nie bežným ľuďom, je jasné, že jej hlavnou prioritou je podpora mocných spoločností, a nie boj za lepšie verejné zdravie.”

V pozoruhodnom, usvedčujúcom videu z júla 2021 Harrisová chrlí jednu lož za druhou o účinnosti vakcíny C19.

Čítajte: Médiá klamú: Tim Walz je prosocialistický liberál, nie umiernený obyvateľ Stredozápadu

“Očkovanie je jedinou najlepšou obranou proti nákaze COVID-19 a jeho variantmi,” vyhlásila Harrisová, ktorá sa nikdy neopravila a ani sa neobťažovala zmeniť svoje zákerné správy.

“Po prvé, všetci vieme, že to nezastaví prenos,”povedal Dr. James Lyons-Weiler, odborník, ktorý zdokumentoval bezpečnosť a účinnosť vakcíny.

“Po druhé, kde’je štúdia porovnávajúca ju s Brownsteinovým protokolom? Alebo porovnávajúca očkovanie s ivermektínom? Alebo porovnanie očkovania s hydroxychlorochínom plus kortikosteroidmi a zinkom?“ ” pokračoval Lyons-Weiler. “Neboli vykonané žiadne randomizované klinické štúdie, ktoré by tieto porovnania vykonali.”

“Ona’si to doslova vymýšľa,” zdôraznil.

“Je morálne, aby viceprezident Spojených štátov tvrdil, že vakcína je ‘vysoko účinná’, keď nedokáže zastaviť prenos vírusu, proti ktorému má bojovať?

Nie je to morálne, ale jej klamstvá určite pomohli farmaceutickým spoločnostiam získať neočakávané zisky z hystérie okolo C19, ktorú Harrisová pomohla roznietiť.

“Jej záznamy jasne ukazujú, ako je skôr bábkou veľkej farmaceutickej spoločnosti než zástankyňou ľudí,” povedal Biggs-Chiropolos.

Ale Harrisová’založenie pokračujúceho úsilia o propagáciu očkovacej látky COVID-19 je len súčasťou širšieho obrazu líderky, ktorá v skutočnosti nie je ničím iným ako nástrojom nekalých “zdravotníckych” odvetví.

Je to ešte horšie. Oveľa horšie.

Radikál veľkého transového priemyslu

Výberom Tim Walz – ktorý ako guvernér vyhlásil Minnesotu za transgenderový útočisko a umiestnil automaty na tampóny do chlapčenských’ toalety vo verejných školách – Harrisová signalizovala svoju podporu rozvíjajúcemu sa, multimiliardovému transgenderovo-technologicko-medicínsko-priemyselnému komplexu.

“Odborníci na zdravotnú starostlivosť”, ktorí majú záujem získať obrovské príjmy od tých, ktorí sú uväznení v nočnej more medicínsky zmrzačených tiel a duší, opakovane priamo klamali o vplyve a motivácii svojich príšerných medicínskych praktík.

To Walza ani Harrisovú zjavne nezaujíma. Ale prečo? Čo je zdrojom ich pozoruhodnej vernosti?“

V videorozhovore, ktorý bol zverejnený minulý rok, investigatívna novinárka Jennifer Bilek demystifikovala vzostup kultu transgenderizmu. Ide’o žatvu obrovských ziskov prostredníctvom trvalého mrzačenia tiel zraniteľných mladých ľudí.

Čítajte: Tucker Carlson slams Kamala Harris as a ‘wild-eyed abortion fanatic’

Bilek vysvetlil:

Toto je úplne zhora dané usporiadanie moci. … Máte motív zisku. Absolútne. Drogy. Operácie. Chirurgické vybavenie. Nielen hormóny a blokátory puberty, ale máte antibiotiká, máte lieky proti odvrhnutiu. Máte nespočetné množstvo operácií, ktoré chcú ľudia podstúpiť po tom, čo prežili tento útok, v podstate útok na ich pohlavie, lekársky útok na ich pohlavie. Potom si chcú nechať upraviť krk, Adamovo jablko a chcú si nechať oholiť čeľusť. Je to ako nutkanie, ktoré je poháňané technológiou.

Je to konzumná orgia a my sme tí, ktorí sú konzumovaní. Ľudia – náš sex – je vlastne dekonštruovaný. Nie je to len idea, ideológia, ale skutočne sa to deje. Vo veľkých nemocniciach odstraňujú mladým ženám reprodukčné orgány. Takže sex sa v skutočnosti dekonštruuje z medicínskeho hľadiska, ako aj ideologicky, právne a jazykovo v kultúre.

Ale za vzostupom transgenderového priemyslu je ešte zlovestnejší motív: nahradenie a presunutie ľudskej sexuálnej reprodukcie na veľké technológie.

“Korporátny štát uteká od ľudskej sexuálnej reprodukcie a prenáša ju do technologického sektora,” vysvetľuje Bilek, samozvaná feministka, ktorá opakovane varovala, že “ženy sú vymazávané v jazyku a práve. Akoby sme’neexistovali.”

“Keď sledujete peniaze, ako to robím ja, nájdete odpovede,” povedala Bilek. “Všetko’ide do technologického sektora. Chcú prevziať reprodukciu ľudí pomocou technológií.”

Odňatím prostriedkov ľudskej reprodukcie mladým ľuďom a ich odovzdaním do rúk veľkým technologickým firmám môžu obrovské korporátne subjekty získať miliardy dolárov ročne. Faktom je, že sterilizáciu detí, tínedžerov a mladých dospelých prostredníctvom lekárskej, hormonálnej a sociálnej transformácie, ktorá mení telo a dušu, považujú za dobrú vec. Ide’o budúce zisky a kontrolu populácie.

Bilek povedala, že učenie detí, že si môžu vybrať svoje pohlavie “je šialenstvo, je to’absolútne šialenstvo, pretože je to v rozpore s realitou.”

“Prečo presadzujú ideológiu fyzického odlúčenia od vašej pohlavnej reality?“” spýtala sa. “Prečo sa to deje?“”

“Je to“všetko súčasť sektora medicínskych technológií, z ktorých”budú profitovať,” zopakovala.

Rodenie detí je zamestnaním ženy, a tak odstránenie schopnosti reprodukcie je “vrcholom objektivizácie,” povedala Bilek.

Všetko toto je v plnom prúde, poznamenala Bilek. K presunu ľudskej reprodukcie do technologického sektora už dochádza prostredníctvom “všetkých veľkých liečebných postupov v oblasti plodnosti, ktoré sú teraz k dispozícii: zmrazenie vajíčok a zmrazenie spermií a náhradné materstvo.”

“Skúmajú“implantáty do maternice. … Je to“profitovanie a je to”sociálna kontrola v tom zmysle, že naozaj chcú doslova rozdeliť sex,” pokračovala. Zavedenie transgenderizmu ako normálneho javu je nevyhnutné, ak má byť snaha medicínsko-priemyselného komplexu uzurpovať si reprodukciu z normálnych manželských vzťahov úspešná.

Tlak na transgenderizmus zo strany ľudí ako Harris a Walz má len málo alebo vôbec nič spoločné so zlepšením života. Ide’výlučne o vytvorenie nového, vysoko ziskového a udržateľného zdroja príjmov pre odvetvia, ktorých odborníci sa kedysi zaviazali, že “nebudú škodiť.”

Čítajte: Trump bije Kamalu Harrisovú, demokratov za protikatolícky fanatizmus: Harrisová počas svojej kariéry generálnej prokurátorky Kalifornie, senátorky Spojených štátov a viceprezidentky opakovane dokázala, že je na 100 percent oddaná ochrana a podpora potratového priemyslu ktorý ročne zarába miliardy dolárov prostredníctvom zabíjania nenarodených detí v matkinom’lone.

“Demokratická strana pod vedením Harrisovej je tak radikálne pro-potratová, ako len môže byť. Krátko na to, aby ste sa vyslovili za zabíjanie batoliat, jednoducho neexistuje spôsob, ako byť extrémnejší, než je teraz Kamala Harrisová a jej strana,” písalprezident Centra pre etiku a verejnú politiku Ryan T. Anderson v pálčivej eseji na stránke First Things. “Je “tvrdým ideológom – potratovým extrémistom – a bola ním od prvých dní svojho pôsobenia vo funkcii. Ako prezidentka by nebola iná.”

Počas pôsobenia v Senáte získala Harrisová 100-percentný hlasovací rekord od NARAL Pro-Choice America a Planned Parenthood.

“Od útokov na pro-life novinárov a nútenia tehotenských centier, aby v jej A.G. za jej pôsobenia v Senáte, až po hlasovanie za zrušenie štátnych pro-life zákonov, opakovane dávala najavo svoju vernosť potratovej lobby,”vyratúva Anderson. “Odkedy sa Harrisová stala predpokladanou demokratickou kandidátkou na prezidentku, zasiala zmätok o svojej politickej vízii tým, že zmenila mnohé zo svojich vlastných verejne deklarovaných postojov. Jedno však zostáva nemenné: potraty sú jej najvyššou prioritou.“”

“Počas svojej neúspešnej prezidentskej kampane v roku 2019 Harrisová vysvetlila publiku na radnici televízie MSNBC postup, ktorým by predišla štátnym zákonom na ochranu života: Za Harrisovej vlády by každý štátny zákon o ochrane života musel byť predložený môjmu ministerstvu spravodlivosti na preskúmanie a schválenie’ predtým, ako by mohol nadobudnúť účinnosť. Viete si predstaviť, koľko takýchto zákonov by dostalo ‘schválenie,’” zamyslel sa Anderson.

Pro-potratové skupiny sú nadšené, že Harrisová je demokratickou prezidentskou kandidátkou.

“Viceprezidentka Harrisová je našou najmocnejšou obhajkyňou a poslom v tejto otázke,” vyjadrila Jessica Macklerová, prezidentka lobistickej skupiny Emily’s List, ktorá podporuje Harrisovú v každej fáze jej politického vzostupu.

“S Kamalou, ktorá bude pravdepodobne ďalšou demokratickou prezidentskou kandidátkou, nemôžeme očakávať nič iné ako extrémizmus potratov počas všetkých deviatich mesiacov a po pôrode, a to z akéhokoľvek dôvodu,” prezidentka Students for Life Action Kristan Hawkins upozornila na X v júli.

“Kamala Harrisová je odhodlaná zaviesť vo všetkých 50 štátoch potraty vo všetkých trimestroch bez akýchkoľvek obmedzení, dokonca aj bolestivé neskoré potraty v 7., 8. a 9. mesiaci tehotenstva,” prezidentka SBA Pro-Life America Marjorie Dannenfelserová vyhlásila, čím vzniesla červenú vlajku pred Harrisovej prezidentstvom.

“Harrisová je tak oddaná potratom, že nedokáže’vidieť nič iné – vrátane vývojových štádií detí pred narodením alebo skutočných potrieb žien,” vyhlásila Dannenfelserová.

“Harrisovej prezidentstvo by bolo pre ľudské práva katastrofálne,” predpokladáprezidentka Live Action Lila Rose.