Pápež František opäť propaguje LGBT podujatie otca Martina, Kamalina kandidátka na viceprezidentku je radikálna ľavičiarka

Pápež František opäť propaguje LGBT podujatie otca Martina, Kamalina kandidátka na viceprezidentku je radikálna ľavičiarka

Uplynulý víkend sa vo Washingtone konala Konferencia o. Jamesa Martina’2024 Outreach Conference, pričom jednu z víkendových svätých omší celebroval washingtonský kardinál Wilton Gregory. Niekoľko dní pred podujatím Outreach zverejnil ručne písaný list, ktorý pápež František poslal Martinovi v júli a v ktorom vyjadril svoju podporu konferencii. Westen začal reláciu prečítaním tohto listu:

Drahý brat,
Veľmi pekne ti ďakujem za tvoj e-mail.
Som rád, že kardinál Gregor bude celebrovať svätú omšu; budem duchovne s ním a s vami všetkými zjednotený v modlitbe.
Ďakujem, že sa za mňa modlíte. Ja robím to isté za vás.
Nech vás Ježiš požehnáva a Svätá Panna sa o vás stará. 
Bratsky, 
František 

Westen potom prečítal zo zoznamu niektorých prednášok konferencie, medzi ktoré patrili “Služba LGBTQ vo farnostiach,” “Rozprávanie katolíckych príbehov LGBTQ,” “Biblia a homosexualita,” “Služba LGBTQ vo vyššom vzdelávaní,” “Transgender katolíci a Cirkev,” a “Výchova LGBTQ detí.” Upozornil tiež na niektoré pro-LGBT kľúčové rečnícke vystúpenia, medzi ktorými bol aj otvorene homosexuálny bývalý jezuita páter William Hart McNichols, ktorý vytvoril svätokrádežné umenie vrátane “Krížovej cesty človeka s AIDS.”Dr. Amy Jill-Levine, židovská profesorka biblických vied, sa vyjadrila, že neverí v Ježiša ako Boha.  

Westen potom citoval časť kardinála Gregora’omšovej homílie, “V mnohých ohľadoch sa zapájate do aktu synodality. Vízia a pozvanie, ktoré navrhol pápež František, že úprimne a otvorene hovoriť a počúvať jeden druhého pod svetlom a vedením Ducha Svätého je spôsob, akým Cirkev rastie k dokonalosti.” 

Páter Murr nevedel, kde začať. “To, čo by som naozaj rád vedel, [je] čo je konečnou príčinou konferencie ‘LMNOP’. Čo je to? Čo chcú dosiahnuť? Čo je ich cieľom? Myslím to čo najúprimnejšie.”Kňaz sa potom zamýšľal nad tým, prečo do tejto konferencie nebola zahrnutá Courage International, apoštolát, ktorý povzbudzuje mužov a ženy bojujúce s príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu, aby sa usilovali o čistotu. Murr poznamenal, že predtým s touto organizáciou spolupracoval a videl jej mnohé dobré ovocie.  

“Kde’je výzva k akémukoľvek pokániu? Kde’je výzva k akémukoľvek druhu ‘pridajte sa k programu’? Čo je to program? Stále počúvam len o tej a tej konferencii a pápež píše ten a ten list. S akým cieľom? S akým cieľom? Čo chcú? Chcel by som, aby neboli zbabelí; chcel by som, aby naozaj prišli a povedali to; chcel by som, aby rímsky biskup presne povedal, v čo dúfa, keď toto všetko podporuje.“ ”Na margo samotnej konferencie Murr poznamenáva, že je v rozpore s kresťanstvom. “A ja by som’chcel počuť, ako sa k tomu niekto otvorene, úprimne a rázne vyjadrí. Nerobia to’to’je môj problém s celou touto záležitosťou.“” 

Westen sa ozval, nazval túto skúšku “ohromujúcou” a upozornil na“dvojité štandardy Vatikánu.““Keď Biskup Strickland sa tomu otvorene postaví a vyzve to, je’odstránený. A tak sa nám to’stáva; v žiadnom prípade nejde o skrytú agendu. Keď páter James Martin dal homosexuálom požehnanie, na ktoré zavolal New York Times, aby prišli a boli svedkami, a oni to odfotili, bola to veľká udalosť, senzácia. Požehnal homosexuálny ‘manželský’ pár. Podľa ich vlastného priznania nežijú v čistote, ani náhodou. A tak ich podporil tým, že im dal požehnanie, zatiaľ čo sa držali za ruky so snubnými prsteňmi. To je smiešne povedať: ‘Ach, my’dúfame, že budú cudní.’ Nesmysel!“ ” Dodal, že je’jasné, o čo ide, keď sledujete konanie pápeža Františka. 

Wright povedal, že to, čo sa stalo na konferencii a pápežovo’schválenie, bolo predvídateľné a jasným prejavom modernizmu. “Človek, ktorý sa identifikuje ako pápež, už piatykrát verejne podporil ‘ABC’ – ‘čokoľvek, len nie katolicizmus.’” Dodal: “Okrem zjavnej liberálnej, globálnej agendy a okrem zjavného hriechu je tu aj skutočnosť, že títo ľudia majú tendenciu robiť všetko pre seba. Sú hypersexualizovaní; sú v inštitúcii, ktorá výslovne zakazuje praktizovať ich odpustky. A tak sa snažia, aby sa inštitúcia prispôsobila im samým, oni sa’jej neprispôsobujú. Aj to je prejavom modernizmu.” 

Potom sa panel presunul k americkej politike a diskutoval o viceprezidentke a predpokladanej demokratickej kandidátke na prezidentku Kamale Harrisovej, ktorá si začiatkom tohto týždňa vybrala za svojho kandidáta guvernéra Minnesoty Tima Walza. Walz ako guvernér podnikol radikálne kroky, napríklad podpísal zákon o “práve” na potrat do narodenia, a počas COVID nielenže uzamkol štát, ale dokonca ponúkal tínedžerom darčekové karty a možnosť vyhrať 100-tisícové štipendiá za to, že sa nechajú zaočkovať 

“Je neuveriteľné, že títo ľudia sú navrhovaní na riadenie demokracie najmocnejšej krajiny sveta je to jednoducho ohromujúce,”povedal Wright. “Urobili by tak s takým zničujúcim záznamom o využívaní moci, ktorú určite”nezískali za zásluhy, proti vlastným ľuďom z rozmaru. A tiež oslavovať aj tento rekord, aby ukázali, že sú’takí zodpovední. Myslím si, že to v podstate ladí s liberálnym riadením systému za posledné tri desaťročia. Títo ľudia nikdy nie sú zodpovední za svoje zločiny. vždy zneužívajú svoju moc a nazývajú to ‘zodpovednosťou’ v mene vyššieho dobra, keď sa s radosťou pustia do ničenia vašich životov. Čo je to za reklamnú kampaň!“ ” 

P. Murr poznamenal, že ako rodený Minnesotčan sa za Walza hanbí. “Myslím si, že každý, kto má aspoň minimálnu úroveň inteligencie a vidí alebo počúva tohto človeka, sa musí v duchu hanbiť. Je to’neuveriteľné!“ ”   

Pre viac diskusie o pápežovi Františkovi schválení o. Walza. Jamesa Martina’konferencii priateľskej k LGBT, Kamale Harrisovej’ radikálnom výbere viceprezidentky, ľavicovom terorizovaní kresťanských rodín a ďalších, si nalaďte tento týždeň’epizódu Vierka &; rozum.

Faith & Reason si môžete pozrieť prostredníctvom videa LSNTV na YouTube, Rumble, Banned, a priamo tuna LifeSiteNews.    

Je k dispozícii aj v audio formáte na Acast. Ak si chcete predplatiť audio verziu na rôznych kanáloch, navštívte webovú stránku LifeSite’Acast tu.    

Vytvorili sme&nbsppre túto reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť na zverejnenie novej epizódy. Zaregistrujte sa teraz kliknutím sem.