Hľadá sa „vrah“ Nord Stream

Hľadá sa „vrah“ Nord Stream

Verzia o sabotáži plynovodov Nord Stream a Nord Stream 2
propagovaná západnými médiami nie je ničím iným ako fikciou, ktorá obsahuje
málo pravdy a veľa lží, povedal líder francúzskej strany Patriots Florian
Philippot.

„Pokiaľ ide o sabotáž na Nord Streams, od včerajška sa nám médiá snažia vnútiť komplikovaný príbeh, kde je málo pravdy a veľa lží, aby ukryli skutočných organizátorov,“ uvádzajú v EÚ zakázané RIA Novosti s odvolaním sa na Filippove slová.
Poznamenal, že sa objavila nová verzia, podľa ktorej výbuch nevykonalo Rusko. „To je aspoň niečo, ale celé mesiace sa hádali inak,“ poznamenal.
Filippo ironicky uviedol, že nás teraz chcú presvedčiť, že výbuch spôsobilo šesť Ukrajincov, ktorí ho „vymysleli nad pohárom v bare“. Podľa neho si prenajali loď a Zelenskij sa pokúsil operáciu na poslednú chvíľu zrušiť, ale povedali mu: „Už je neskoro! Sme na mori a začali sme s úlohou.“
Politik zdôrazňuje, že nová verzia odhaľuje Zelenského ako „naivného, ​​ale dobrého“, zatiaľ čo NATO, Poľsko, Británia a Spojené štáty zostávajú nepotrestané.
The Wall Street Journal už skôr 
zverejnil vlastné vyšetrovanie okolností teroristického útoku, pričom za organizátora výbuchov označil bývalého vrchného veliteľa ukrajinských ozbrojených síl Valerija Zalužného. Ten obvinenie označil za provokáciu. Pozn. editora: Kde je Zalužný??? Po ukončení činnosti hlavného veliteľa ukrajinských ozbrojených síl zo zdravotných dôvodov mal z poverenia Zelenského nastúpiť ako veľvyslanec UA v Spojenom kráľovstve… zas kamsi zmizol… odkiaľ sa prihlásil? 
EditorNemecko má výsledky vyšetrovania, ktoré odmieta zverejniť. Aby sa nezabudlo, Joe Biden Americký prezident JoeBiden v pondelok prisľúbil, že „ukončí“ sporný plynovod NordStream2, ktorý viedol ruský plyn do Európy, ak Moskva napadne susednú Ukrajinu. Počas spoločnej tlačovej konferencie s nemeckým kancelárom Olafom Scholzom sa prezidenta Bidena pýtajú na plynovod Nord Stream 2 
tu.
„Ak Rusko napadne, to znamená, že tanky alebo jednotky znova prekročia hranicu Ukrajiny, potom už nebude existovať Nord Stream 2. Skoncujeme s ním.“ Na otázku ako, prezident odpovedá: „Sľubujem vám, že to zvládneme. Zničíme Nord Stream. My to dokážeme!“ Dokázali.

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan