Ako by Svetové ekonomické fórum mohlo prevziať pevnú kontrolu nad globálnym finančným systémom

Ako by Svetové ekonomické fórum mohlo prevziať pevnú kontrolu nad globálnym finančným systémom

Čitatelia, ktorí už počuli o spoločnosti BlackRock, si odľahčene vydýchnu, keď sa dozvedia, že tento finančný gigant je ich najmenším problémom – až kým sa nedozvedia o varovaní Whitneyho Webba pred novou skupinou Svetového ekonomického fóra, ktorej cieľom je zabezpečiť úplnú kontrolu nad svetovým finančným systémom.

Webb je autorom vysoko ceneného dvojzväzkového opisu historického partnerstva Deep State’so zločincami a izraelskými špiónmi. Jeden národ pod vydieraním: V tomto videu Webb varuje pred novou iniciatívou WEF – nazvanou “verejno-súkromné partnerstvo”, ktorá je v skutočnosti partnerstvom medzi Deep State, Big Tech a bankami – proti verejnému záujmu. Odhaľuje, že toto zločinecké sprisahanie proti verejnosti je len zdokonalením techník kontroly, ktoré táto skorumpovaná elita praktizuje už celé storočie. 

Cieľom, hovorí Webb, je “dystopická” zmes totálneho dohľadu a digitálnej tyranie, ktorá všade natrvalo zruší súkromie aj demokraciu.

Poznajte niektorých hlavných hráčov

Kto sú Peter Thiel, Reid Hoffman a Eric Schmidt? Ľudia, ktorí stoja za najväčšími z týchto veľkých technologických spoločností, sú zároveň hlavnými darcami amerických politických strán.

“Financujú našich politikov a … kontrolujú infraštruktúru, od ktorej sme po COVID čoraz viac závislí,” hovorí Webb. 

Thiel, spoluzakladateľ spoločnosti PayPal, sa podieľal na americkej vládnej iniciatíve Total Information Awareness – neskôr obnovenej ako Facebook. Táto šablóna, tvrdí Webb, ukazuje, ako využívanie “verejno-súkromných partnerstiev” umožňuje Deep State rozšíriť svoje právomoci ďaleko za hranice všetkého, čo by si mohol dúfať zabezpečiť, keby pôsobil výlučne ako vládna agentúra.

Čítajte: Šokujúce nové odhalenia o Google: ‘Ovládajú miliardy ľudí’

Globálne sprisahanie odhalené

Webbová odhalila tento nový globalistický plán v roku 2023 vo svojom článok “Bitcoin a plán na zničenie finančného súkromia.”

Video hovorí, že “cieľom je, aby sa veci ešte viac zdigitalizovali a aby sme sa stali úplne závislými od … týchto ľudí a ich infraštruktúry.”

Ktorí ľudia  – a ktorá infraštruktúra? Ľudia ako bývalý výkonný riaditeľ spoločnosti Google’Eric Schmidt, miliardár spoločnosti LinkedIn Reid Hoffmann a Palantir’sPeter Thiel – spolupracoval so spravodajskými agentúrami a korporáciami prostredníctvom skupiny organizovanej Svetovým ekonomickým fórom.

Thiel je podporovateľ republikánskeho kandidáta na viceprezidenta J.D. Vancea, zatiaľ čo Schmidt zo spoločnosti Google’bol dlhodobý podporovateľ Demokratickej strany. Hoffmann nedávno daroval Kamale Harrisovej 7 miliónov dolárov.

Títo sponzori hlavných amerických strán. politických osobností sa spájajú s platobným systémom Swift, spoločnosťami Facebook, Google, Bank of America, Microsoft, Amazon, FBI a so spravodajskými agentúrami z Izraela a Veľkej Británie, aby vytvorili nové Partnerstvo Svetového ekonomického fóra proti počítačovej kriminalite (WEFPAC).

WEFPAC je mechanizmus, prostredníctvom ktorého sa tieto globálne elity snažia kontrolovať “finančnú a hospodársku politiku” riadiacu život 8 miliárd ľudí na svete, tvrdí Webb.  

Čo chce WEFPAC

WEFPAC navrhuje spojenie komerčných bánk so spravodajskými agentúrami. Webb tvrdí, že ide o krok, ktorý má vytvoriť “legálne otáčavé dvere” medzi vládnymi agentúrami, regulačnými orgánmi a bankami a manažérmi veľkých technologických spoločností, ktorí sú zamestnancami WEFPAC. 

S rozpadom liberálneho štátu v USA. a západnom systéme vo všeobecnosti, táto “dystopická” iniciatíva predstavuje posun k medzinárodnej mocenskej štruktúre, ktorá by preniesla autoritu a moc vlád na nevolenú elitu, ktorú by nemohli odstrániť žiadne voľby.

Brandovaní ako partneri verejnosti

Táto “otáčavá brána” vytvára “neobmedzený prístup k súkromným údajom jednotlivcov” ” navždy. Je to krok smerom k zrušeniu slobody bez možnosti nápravy vo volebnom systéme.

WEFPAC predstavuje jeden z príkladov nahradenia demokracie autoritatívnymi systémami riadenými elitami. Iniciatívy, ktoré sú veselo označované ako “verejno-súkromné partnerstvá”, ako napríklad program OSN” Ciele trvalo udržateľného rozvoja, sú v skutočnosti partnermi tých istých veľkobankových, korporátnych a veľkotechnologických mocností s úplným vylúčením demokratického procesu.  

Sama Webbová hovorí, že CIA možno označiť za jeden z týchto “verejno-súkromných” podnikov, ktorý fungoval “viac-menej počas celej svojej histórie ako tajná polícia Wall Street’.”

Verejnosť tu nie je “partnerom”;, ale trvalým subjektom systému, ktorý má permanentne riešiť problém riadenia ľudstva.

Webbová hovorí, že tento “symbiotický” vzťah sa vytvoril už od založenia CIA. Odvoláva sa na “kingmaking” spoločností, ktoré neskôr ovládli internet – a poznamenáva tiež, že samotný internet, ako aj Facebook – vyrástli z projektov Pentagónu známych ako ARPANET a LifeLog.

LifeSiteNews v minulosti informoval o deklarovaných väzbách medzi gigantom sociálnych médií a Agentúrou pre obranné výskumné projekty (DARPA).

Čítajte: Úniky z Pentagonu a zákon RESTRICT: najnovšie o vojne Deep State’proti pravde

Webb tvrdí, že súčasní giganti Big Tech sú od začiatku internetu podporovaní Deep State. Toto “verejno-súkromné partnerstvo” existuje od začiatku a iniciatíva WEFPAC je len najnovším koordinovaným mocenským ťahom globalistov. 

‘CIA vytvorila Google’

“Niet pochýb o tom, že CIA vytvorila Google,” hovorí, čím zdôrazňuje znepokojujúcu realitu tohto veselo označovaného “partnerstva” proti zločinu. Ukázalo sa, že niektorí z partnerov, ako napríklad megabanka JPMorgan Chase, boli sami partnermi zločinu. Ako napríklad s Jeffreym Epsteinom. 

Video hovorí, že je nepochybné, že “Silicon Valley má väzby na spravodajské skupiny nielen v USA – ale aj v cudzích štátoch, ako je Izrael – ako dokázali procesy s Jeffreym Epsteinom.”

Dalej sa podrobne venuje jasným väzbám na Epsteina jedného potenciálneho “verejného partnera.” 

“Minulý rok spoločnosť JPMorgan Chase dosiahla vyrovnanie vo výške 75 miliónov dolárov s USA.Amerických Panenských ostrovov,”ktoré obvinili bankový gigant z toho, že “15 rokov uľahčoval Epsteinovi”podnikanie v oblasti obchodovania so sexom,” hovorí Webb.

Táto banka je jedným z príkladov partnera, akého možno očakávať v novom globálnom poriadku dohľadu, ktorého cieľom je zabezpečiť úplnú kontrolu nad finančnými transakciami – v skutočnosti zrušiť súkromie.  

Scenár nočnej mory

“Spojenie komerčných bánk, regulačných orgánov a spravodajských agentúr je scenár nočnej mory,” napísala Webbová vo svojom článku, predtým ako zdôraznila, že tento systém má plnú podporu amerického establišmentu vrátane Federálneho rezervného systému.

Takže prečo to spravodajské agentúry robia? Webbová vo videorozhovore hovorí, že “CIA už dlho – a izraelská rozviedka – zistili, že keď sa presuniete do súkromného sektora, môžu vám prejsť veci, ktoré by ste inak nemohli robiť.”

Prečo sa to deje práve teraz? Webb tvrdí, že krok WEFPAC v boji proti “kybernetickej kriminalite” je len zásterkou pre známu rutinu.

“Táto globálna sekta je známa tým, že vytvorí problém a potom uprednostní riešenie, ktoré”má pomôcť všetkým.”

Dalej upozorňuje na nedávne varovania pred “hrozbami pre americkú’infraštruktúru,” ako napríklad, že predstavujú “čínski hackeri,”ako o tom v januári 2024 vypovedal riaditeľ FBI Christopher Wray.

“V posledných rokoch sa veľa hovorí o veľkom kybernetickom útoku súdneho dňa a do toho prichádza WEFPAC, aby nás všetkých zachránil,” hovorí Webb.

Riadená kríza na riadenie populácie do dystopie? Napínavá upútavka na hrozby v podaní šéfa FBI?“

Toto je jedna z “konšpiračných teórií”, o ktorej Webb hovorí, že sa odohráva v reálnom čase, podľa osvedčených postupov, ľuďmi, ktorí vymysleli digitálny deep state.

Rozhovor Webba”na WEFPAC si môžete pozrieť tu.