Trump, Vance musia byť naďalej kritizovaní za zradu pravdy o potratoch a manželstvách osôb rovnakého pohlavia

Trump, Vance musia byť naďalej kritizovaní za zradu pravdy o potratoch a manželstvách osôb rovnakého pohlavia

Čitatelia a osobní priatelia portálu LifeSiteNews mi v posledných rokoch vyčítali moju verejnú kritiku Donalda Trumpa – a nedávno aj JD Vancea.

Nijako sa nesnažím narušiť ich kampaň. Keďže som však strávil mnoho rokov svojho života bojom – ako adoptívny otec – proti zlu potratov a – ako bývalý homosexuál – proti absurdnej predstave manželstva osôb rovnakého pohlavia, cítim, že by bolo neúprimné, keby som ignoroval do očí bijúce, nebezpečné slabiny, ktoré sa objavili v ich platforme.

Nie je to tak, že by som chcel, aby prehrali. Zďaleka nie! Napriek tomu som odhodlaný držať ich pri nohách v otázkach, ktoré majú obrovský význam a týkajú sa práva na život a ochrany a prosperity manželstva a rodinného života.

Prečo? Pretože ide o otázky, ktoré majú zásadný význam pre deti, ktoré na politickej scéne nemajú možnosť vyjadriť svoj názor na to, či ich životy budú alebo nebudú vyhasnuté v lone ich matiek, alebo či mama alebo otec budú alebo nebudú vymazaní alebo vymenení za dvoch rodičov rovnakého pohlavia. Deti potrebujú a zaslúžia si mamu aj otca.

Ja’som vyčítal bývalému prezidentovi jeho opakované signalizovanie akceptovania úplného normalizácie homosexuality a manželstiev “rovnakého pohlavia” v rámci GOP.

Keď ide o voľbu medzi prirodzeným zákonom a marxistickou dekonštrukciou západného sveta, volím si prirodzený zákon.

A keď príde na úctivú podporu nadčasových princípov a nemenných definícií — ako je komplementarita muža a ženy —, je to’no brainer. Rovnaké “manželstvá” sú nedávnym výmyslom woke-marxizmu, ktorý bol podporený politickými silami, ktoré za posledných niekoľko desaťročí získalo politické hnutie LGBTQ+.

A teraz Trump a Vance dali úplne jasne najavo, že sú ochotní mávať bielou vlajkou kapitulácie, pokiaľ ide o tieto otázky, aspoň do určitej miery.

Trump a Vance nie sú sami:

Kapitulácia smerom k normalizácii homosexuality a manželstiev “rovnakého pohlavia” prebieha v GOP už veľmi dlho.

Kapitulácia však neznamená uzavretie. Naopak, signalizuje budúce odovzdanie ešte dôležitejších pozícií, ktoré si kresťanstvo vydobylo počas tisícročí.

Je to kapitulácia pred nočnou morou predkresťanského pohanského spôsobu života a pred životom, ktorý si naši otcovia zakladatelia nikdy nedokázali predstaviť.

V nasledujúcich voľbách určite budem voliť, ale budem sa zasadzovať za ochranu životov VŠETKÝCH detí vrátane každého jedného chlapca a dievčaťa, ktoré sa ešte len narodia.

Hlasovanie za Kamalu Harrisovú a Tima Walza by bolo hlasovaním za premenu USA na marxistickú nočnú moru.

O čo’ide

Prebieha boj o dušu novovznikajúcej populisticko-konzervatívnej politickej koalície, ktorý zahŕňa titansky dôležité otázky pre budúcnosť nášho národa, ktoré však zostávajú buď zámerne prehliadané, alebo mimo pozornosti mnohých angažovaných pozorovateľov.

Prosté pokrčiť plecami nad normalizáciou homosexuality a manželstiev osôb rovnakého pohlavia je presne to, čo si gay aktivisti pred desiatkami rokov vytýčili! Toto je stratégia hnutia LGBTQ od roku 1989: prinútiť vás, aby ste sa prestali zaujímať o vyrobené “práva homosexuálov”, pretože teraz považujete túto tému za dôkladne únavnú.

Tu’je to, o čo’ide: Budú konzervatívci presadzovať nemennú prirodzenosť ľudských bytostí ako muža a ženy, alebo to, čo je známe vede a jasne viditeľné v prírode, odhodia na smetisko dejín v prospech pomýleného politického oportunizmu? Bude GOP naďalej uznávať najvyšší význam komplementarity?

Povedané inak: Keďže gejovia, lesby a transsexuáli právom odchádzajú z Demokratickej strany a nachádzajú nový domov pod republikánskym stanom, GOP musí jasnejšie a odvážnejšie ako kedykoľvek predtým tvrdiť, že manželstvo je medzi jedným mužom a jednou ženou; že existujú presne dve pohlavia; a že nikto sa “nenarodil v nesprávnom tele” alebo “sa tak nenarodil.”

Tieto sú pre konzervatívcov, kresťanov a všetkých mysliacich, rozumne uvažujúcich ľudí neoddiskutovateľné.

Konzervatívne elity, či už ide o príslušníkov politickej, akademickej, mediálnej alebo korporátnej triedy, musia opäť neúnavne presadzovať intelektuálnu čestnosť a poctivosť, pokiaľ ide o plazivý vplyv LGBT v ich radoch.

Ale to sa práve nedeje. Pod vedením Trumpa a Vancea sa GOP uberá nesprávnym smerom, odlišuje sa od nadčasových právd a nemenných definícií.

Čo’viac, nejde len o stranícku politiku. Sme angažovaní v epickom duchovnom boji.

Ako nádherne poznamenal Msgr. Charles Pope: Svätci zomreli, aby chránili tieto pravdy.

Prišiel som’obdivovať blahoslaveného Jerzyho Popiełuška, ktorý pomohol celému národu uniknúť komunizmu a spustil kaskádu slobody na celom kontinente. V roku 1984 ho komunistické úrady v Poľsku umučili za to, že hovoril pravdu.

Popiełuszko povedal:

Boh vnukol človeku túžbu po pravde. Preto človek túži po pravde a pohŕda lžou … Žiť v pravde je základným minimom ľudskej dôstojnosti, aj keď cena za obranu pravdy môže byť drahá. Je potrebné vždy zostať verný pravde. Pravdu nemožno nikdy zradiť.

Pravdu nemožno nikdy zradiť.