Vysoko spolitizovaná FBI stratila dôveru a spoluprácu miestnych orgánov činných v trestnom konaní

Vysoko spolitizovaná FBI stratila dôveru a spoluprácu miestnych orgánov činných v trestnom konaní

Miranda Devineová uverejnila 24. júla v denníku New York Post zaujímavý&nbspčlánok, v ktorom sa delí o informácie získané od skupiny orgánov činných v trestnom konaní, ktoré už nespolupracujú s&nbsptoho, čo považujú za silne spolitizovanú FBI.

Základný problém nie je pre mnohých z nás prekvapením a konkrétne dôvody nedôvery a nedostatočnej spolupráce sú, čo nie je prekvapujúce, presne také, aké sme predpovedali dávno predtým, ako sa ich zhromaždenie zišlo.

Z Postu:

… ‘Nielenže sa zdráhajú spolupracovať s FBI, ale údajne sa rozhodli, že už nebudú s FBI zdieľať použiteľné, podstatné informácie o trestnej a inej spravodajskej činnosti.’

Najhoršie je to, čo aliancia whistleblowerov nazýva ‘krízou dôvery’ v pracovných skupinách pod vedením FBI, kde sa vzťahy s miestnymi policajtmi zhoršili až do bodu ‘explózie’ v niektorých prípadoch kvôli ‘zlému riadeniu a neefektívnemu vedeniu zo strany FBI.’

Miestni policajti uviedli, že ich rapídnu stratu dôvery v FBI vyvolala jej prehnaná reakcia na vzburu v Kapitole 6. januára 2021, po ktorej nasledoval zásah v Trumpovej rezidencii Mar-a-Lago na Floride.

Jeden zdroj, 25-ročný veterán, seržant na oddelení závažných trestných činov veľkého policajného zboru v západnom štáte, uviedol, že ‘nechápe, prečo FBI nejde po [krajne ľavicovej militantnej skupine] Antifa, BLM a pro-palestínskych výtržníkoch s rovnakou razanciou, s akou FBI zasiahla proti’ účastníkom J6.

ČÍTAJTE: Google pod paľbou kritiky za údajnú manipuláciu vyhľadávania o pokuse o atentát na Trumpa

To, čo skupina opisuje o vzťahu FBI s Antifou, je presne to, o čom sme na týchto stránkach už hovorili. Neexistuje spôsob, ako by Antifa mohla fungovať ako domáca extrémistická skupina bez výslovnej podpory a úmyselnej slepoty FBI. Jednoducho povedané, ak by FBI chcela zastaviť násilnú a extrémistickú činnosť Antify, mohla by to urobiť jednoducho.

Pamätajte si, že cieľom razie FBI na Mar-a-Lago bolo zaistiť to, čo vnímali ako hmotné dôkazy, ktoré prezident Donald Trump kontroloval a ktoré ukazovali, ako sa na neho v roku 2016 zamerala činnosť ministerstva spravodlivosti a FBI s využitím právomocí ich orgánov činných v trestnom konaní a spravodajských služieb. V pozadí je pôvod celého cielenia DOJ/FBI/spravodajskej komunity, ktorý siaha do rokov 2015/16 využívania databázy NSA zo strany FBI; toto nie je sporná diskusná otázka – len sa na ňu’neustále zabúda.

FBI využívala svoj prístup k metadátam NSA o všetkých Američanoch na vykonávanie sledovania politických kandidátov ktorí by mohli byť hrozbou pre mocenské štruktúry, ktoré využívali tajomstvá v elektronických záznamoch všetkých Američanov. FBI vykonávala a takmer určite ešte stále vykonáva domáci dohľad a sledovanie Američanov rovnako ako nemecká Stasi alebo sovietska KGB. Stále’sa to deje, ale nemáme o tom hovoriť, alebo tak nejako.“

Rada na Mar-a-Lago, rovnako ako vyšetrovanie Roberta Muellera, bola súčasťou dlhodobej krycej operácie. FBI hľadala to, čo si Trump vzal so sebou ako dôkaz systému zbraní, ktorý sa na neho zameral. FBI to chcela získať späť. FBI bola ochotná použiť smrteľnú silu aby to získala späť, ak to bude potrebné.

Moderná FBI je policajnou agentúrou ozbrojenej vlády USA s priamym a cieleným mandátom držať Američanov pod kontrolou prostredníctvom prísneho dohľadu a násilného policajného štátu.

ČÍTAJTE: Náboženská skupina s väzbami na WEF, americkí politici prepojení aj na Zelenského, Putina

Pochopte a prijmite to s veľkou vážnosťou, vo vnútri tejto organizácie neexistujú čestní “radoví”.

Každý člen FBI je účastníkom zbrojenia moci a vlády. Členovia sú džekovia naverbovaní z ideologických univerzitných kampusov práve s cieľom podporovať policajný štát podobný Stasi.

Počas niekoľkých uplynulých rokov sme zistili, ako FBI pracovala vo vnútri Twitteru, Facebooku a sociálnych médií s cieľom kontrolovať informácie, odstraňovať obsah a manipulovať s názormi v mene vlády USA – všetky aktivity sú politické.

Dozvedeli sme sa tiež, že FBI podnikla aktívne opatrenia na potlačenie informácií o notebooku Huntera Bidena a kontrolu akýchkoľvek negatívnych dôsledkov pre Bidenov režim – opäť politické. Toto sú nesporné skutočnosti.

Ministerstvo spravodlivosti USA a FBI sú v súčasnosti politické inštitúcie, ktoré sa vzdali svojho pôvodného poslania, aby sa stali domácou obdobou sovietskej FSB. Ich spoločné mechanizmy zamerania boli prepracované tak, aby podporovali záujmy skorumpovaných politikov z Washingtonu, konkrétne záujmy demokratov.

Bolo to v júni 2022, keď senátor Chuck Grassley zaslal list generálnemu prokurátorovi Merrickovi Garlandovi a riaditeľovi FBI Chrisovi Wrayovi, v ktorom im oznámil obvinenia whistleblowera z prostredia FBI, že vyššie vedenie hlavného rezortu spravodlivosti aj FBI je zapojené do koordinovaného úsilia o zakrytie trestnej činnosti súvisiacej s Hunterom Bidenom.

Obvinenia whistleblowerov v kombinácii so zdokumentovanou históriou pochybení ministerstva spravodlivosti a FBI vyvrcholili tým, že senátor Grassley vyhlásenie:

Ak sú tieto obvinenia pravdivé a presné, ministerstvo spravodlivosti a FBI sú – a boli – ústavne skorumpované až do samého jadra do takej miery, že Kongres Spojených štátov a americký ľud nebudú mať dôveru v rovnaké uplatňovanie práva. Generálny prokurátor Garland a riaditeľ Wray, jednoducho povedané, na základe obvinení, ktoré som’dostal od mnohých whistleblowerov, máte systémové a existenčné problémy vo svojich agentúrach. [Zdôraznenia pridané]

Grassley priznal to, čo bolo viditeľné už roky.

Grassley oznamuje skorumpovanému vedeniu ministerstva spravodlivosti a FBI, že ľudia v týchto organizáciách podrobne opisujú správanie ich skorumpovaného vedenia. Avšak pri nulovom dohľade nad nimi a pri demokratoch na čele všetkých výborov, ktoré by boli zodpovedné za takýto dohľad, a pri inštitucionálnych médiách, ktoré sú v súlade a súhlasia so skorumpovanými inštitucionálnymi zámermi DOJ/FBI, sa frustrujúcou otázkou stáva… “a?

Teda, koho to klameme? Keby republikáni viedli senátne výbory pre súdnictvo, reformu/pre dohľad alebo spravodajské služby, naozaj veríme, že by sa niečo zmenilo? Skôr než zareagujete na tento cynizmus, pripomeňte si, že štyri roky; od januára 2015 do januára 2019, boli na čele dohľadu republikáni.

PREČÍTAJTE SI: Tento republikánsky senátor deep state je dôvodom, prečo Aljašku ovládol socializmus

Práve v čase, keď boli republikáni zodpovední za dohľad nad Hlavným súdom a FBI, Hlavný súd a FBI sa zamerali na politického kandidáta Donalda Trumpa.

V júli 2021 Úrad generálneho inšpektora ministerstva spravodlivosti vypracoval absolútne odsudzujúce vyšetrovanie generálneho inšpektora o postupe FBI pri znásilnení a sexuálnom napadnutí U.S. gymnastiek, ktoré odhalilo, ako agenti FBI uľahčovali Nassar’ovi sexuálne zločiny tým, že nepodnikli žiadne kroky napriek početným svedeckým výpovediam na ich adresu.

Horšie je, že FBI nikdy neoznámila sexuálne útoky miestnym orgánom činným v trestnom konaní… a na dôvažok, riadení a podlí agenti FBI počas vyšetrovania svojho konania klamali a ministerstvo spravodlivosti pod vedením generálneho prokurátora Billa Barra a teraz pod vedením generálneho prokurátora Merricka Garlanda odmietlo klamárov FBI stíhať.

V celkovej správe IG sa odhaľuje vrstva za vrstvou pochybení, nesprávneho konania a nepravdivých vyhlásení FBI v snahe zakryť svoju činnosť, keď sa začalo interné vyšetrovanie ich konania. Táto správa je úplným odsúdením radových zamestnancov FBI. Je naozaj ohromujúca.

Podklady o FBI

Ako sme zistili v januári 2023, FBI si bola plne vedomá teroristu, ktorý plánoval vystrieľať synagógu v texaskom Colleyville, a napriek tomu nič neurobila.

Vedomosti FBI o strelcovi Malikovi Faisalovi Akramovi, ktorý bol známy ako Faisal Akram, boli potvrdené denníkom Daily Mail. Akram pred cestou do USA rozprával, že si želá, aby zahynul pri teroristických útokoch z 11. septembra. Pravidelne navštevoval Pakistan a údajne bol členom skupiny Tablighi Jamaat, ktorá bola založená s cieľom “očistiť” islam. Povedať, že americký spravodajský systém poznal Faisala Akrama, by bolo slabé slovo.

FBI tiež plne poznala bombových útočníkov z bostonského maratónu, bratov Carnajevovcov, predtým, než vykonali svoj plán. FBI nepodnikla žiadne kroky. Ruská polícia dvakrát varovala FBI, že bratia Carnajevovci sa chystajú uskutočniť domáci teroristický útok na USA, ale FBI neurobila nič.

FBI vedela o teroristoch zo San Bernardina, konkrétne o Tashfeen Malikovej, a monitorovala jej telefonáty a komunikáciu predtým, ako ona a Syed Farook vykonali svoj útok pri ktorom zabili 14 ľudí a 22 ďalších vážne zranili. FBI nepodnikla žiadne kroky.

FBI poznala strelca z coloradského obchodu s potravinami Ahmada Alissa pred tým, ako svoj útok vykonal. FBI nepodnikla žiadne kroky.

FBI vedela vopred o strelcovi z nočného klubu Pulse (Omar Mateen) a upozornil ju miestny šerif. FBI vedela vopred o strelcovi zo strednej školy v Parklande (Nikolas Cruz). FBI vedela vopred o strelcovi z Fort Hood (Nidal Hasan) a FBI vedela vopred o strelcovi z obchodu s potravinami v Colorade Ahmadovi al-Aliwi Alissovi. FBI nepodnikla žiadne kroky.

Prípad prvého zaznamenaného útoku ISIS na území USA sa odohral v Garlande v Texase v roku 2015.

FBI nielenže vedela o strelcoch (Elton Simpson a Nadir Soofi) vopred, ale FBI tiež strelcov doviedla na miesto konania a stála len niekoľko metrov od nich, keď Simpson a Soofi spustili paľbu. Áno, čítate správne – FBI zobrala teroristov na podujatie a potom sledovala jeho priebeh. “Školiteľ FBI v rozhovore pre 60 minút naznačil, že ak by bol útok väčší, početné väzby agentúry’na strelca by viedli ku kongresovému vyšetrovaniu.”

Čítajte: Defiant Trump usporiada míting na tom istom mieste, kde bol zastrelený v Butleri v Pensylvánii

Pamätáte si, že krátko pred voľbami v polovici volebného obdobia v roku 2018, keď Ceasar Syoc – muž žijúci vo svojej dodávke – bol pristihnutý, ako posiela “energetický materiál, ktorý sa pri pôsobení tepla alebo trenia môže stať horľavým,” alebo čo riaditeľ FBI Christopher Wray nazval “nie hoax devices”?

Pamätáte si, aké bolo všetko okolo toho nejasné, vrátane toho, ako detsky vyzerajúci páchateľ neskôr povedal sudcovi, že sa snažil odvolať svoje priznanie viny, pretože bol podvedený a podpísal priznanie k trestnému činu, ktorý nespáchal.

Alebo nedávno hlúpe sprisahanie s cieľom uniesť Gretchen Whitmerovú, do ktorého bolo zapojených 18 podozrivých, 12 z nich v skutočnosti pracujúcich pre FBI, keď sa sprisahanie chystalo? A nemôžeme zabudnúť na protest zo 6. januára vo Washingtone, ktorý sa zmenil na povstanie a ktorý jasne vyzerá ako úsilie inšpirované a koordinované FBI; a na rozdiel od Sioca sa napriek mnohým priemyselným kamerám a prostriedkom v oblasti nedarí nájsť, kto umiestnil rúrkové bomby.

Zabudli sme na bombový útok v Atlante “Olympijskom parku” a na to, že FBI úmyselne nastražila transparentne nevinného Richarda Jewela?

A čo FBI, ktorá nevyšetrila atentát na amerického veľvyslanca Christophera Stevensa v Benghází? Zabudli sme, keď Robert Mueller’FBI čakal 19 dní po útoku v Benghází, kým sa objavil v komplexe? Novinári z USA sa po 48 hodinách prechádzali po komplexe, ale FBI trvalo ďalšie dva týždne, kým prišiel prvý vyšetrovateľ. Všetky dôkazy boli dávno zničené.

Potom je tu’celý postup FBI v “Spygate,” preukázateľne evidentná operácia FBI na vykonávanie politického sledovania Donalda Trumpa s využitím svojich vyšetrovacích právomocí; a následné dôsledky masívneho inštitucionálneho úsilia o ututlanie jedného z najväčších škandálov ministerstva spravodlivosti v dejinách našej krajiny. V pôvodnom úsilí proti Trumpovi sa použili obrovské zdroje ministerstva spravodlivosti a FBI. Heck, krycia operácia s využitím Muellerovho/Weissmannovho špeciálneho poradcu použila len vyšetrovacích agentov FBI viac ako 50.

A samozrejme, FBI mala k dispozícii ešte 13 ďalších agentov, ktorí sa ponáhľali na pretekársku dráhu NASCAR, aby vyšetrili lano na stiahnutie garážových dverí, ktoré mohlo byť vnímané ako slučka; ale sériové znásilňovanie stoviek dospievajúcich dievčat, eh, nie-tak-veľké úsilie – dokonca ani vtedy, keď stoja pred FBI a prosia o pomoc.

[V tejto chvíli som čoraz viac presvedčený o tom, že v rámci FBI existujú zložky, ktoré sa v rámci svojho operačného poslania podieľajú na obchodovaní so sexom, pašovaní ľudí, únosoch, falšovaní a praní špinavých peňazí]

FBI v prípade olympijskej gymnastky neurobila chybu ani jej neupadla povestná loptička, ale úmyselne a cielene udržiavala sexuálne zneužívanie dospievajúcich dievčat tým, že s prijatými sťažnosťami absolútne nič nerobila. To nie je pochybenie, to je účelové.

Čítajte: Pete Buttigieg povedal, že potraty ‘prístup’ robia mužov ‘slobodnejšími’ počas fundraiserskej akcie Kamaly Harrisovej

A potom, akoby sme chceli primiešať soľ do otvorenej rany ťažkej politizácie FBI, čo urobila FBI s notebookom Huntera Bidena?

[Všimnite si, že som’nastavil otázku zmiznutého notebooku Humy Abedinovej/Anthonyho Weinera – v známej úschove FBI – tam v rohu, next to missing investigation of the Awan brothers.]

Nedávno FBI vykonala príkaz na prehliadku domu a kancelárie Project Veritas a zakladateľa Jamesa O’Keefa. Počas razie volal reportér New York Times O’Keefovi, aby sa ho opýtal, čo si myslí o tom, že ho prepadli. Ten istý novinár New York Times potom o niekoľko dní neskôr začne písať o dôverných informáciách, na ktoré sa vzťahuje dôverný vzťah medzi advokátom a klientom, ktoré FBI počas razie nezákonne získala a potom unikli.

Môj názor je tento…

Čím je Federálna bezpečnostná služba (FSB) pre vnútornú bezpečnosť ruského štátu, tým je aj FBI pri plnení rovnakej funkcie pre USA.federálnej vlády USA.

FBI je americkou verziou ruskej “štátnej polície” a FBI je nasadená –takmer výlučne– na útoky proti vnútorným nepriateľom tých, ktorí ovládajú vládu, pričom chráni záujmy štvrtej zložky americkej vlády. To je jasná a presná domáca prizma na kontextualizáciu ich vnímaného poslania: “domáci násilnícki extrémisti predstavujú najväčšiu hrozbu” pre ich cieľ.

Povedané inak, “my, ľudia,” ktorí bojujeme proti zneužívaniu a uzurpácii vlády, sme skutočným a doslovným nepriateľom FBI”

Povolím si veľmi jasne uviesť ďalší brutálne zjavný príklad. Antifa by nemohla existovať ako organizácia schopná organizovať a uskutočňovať násilné útoky proti svojim cieľom bez plnej podpory FBI. Ak by FBI chcela zatknúť členov Antify, ktorí skutočne vykonávajú násilie, mohla by to urobiť ľahko – s malým úsilím.

Práve absencia akýchkoľvek opatrení, zo strany FBI voči Antife, nám hovorí, že FBI umožňuje, aby toto násilné extrémistické správanie pokračovalo. Keď raz prijmete tento transparentný bod pravdy, potom si uvedomíte, že definícia FBI o domácom násilnom extrémizme je niečo úplne iné.

FBI nie je oddelením ministerstva spravodlivosti USA pre presadzovanie práva alebo vyšetrovanie. FBI je politickou zbraňou väčšej inštitúcie, ktorá sa v súčasnosti takmer výlučne zameriava na podporu radikálnej komunistickej agendy s cieľom zničiť občiansku spoločnosť v Spojených štátoch.

FBI pripravila operáciu v Michigane, aby vytvorila ilúziu, že domáce hrozby sa pokúšajú uniesť guvernérku Gretchen Whitmerovú, všetko okolo týchto udalostí bolo konštrukciou FBI. Rovnako to bolo aj s udalosťami zo 6. januára vo Washingtone a s rúrkovými bombami. Ide o domáce operácie FBI. Zamyslite sa nad neistou povahou toho, čo tento typ aktivít naznačuje.

Zdá sa, že súčasným poslaním FBI je zachovanie a ochrana inštitucionálnej moci prostredníctvom ochrany administratívy prezidenta Joea Bidena.

Čítajte: This deep state Republican senator is the reason why Alaska is dominated by socialism

Každý, kto naďalej presadzuje tento neznesiteľný a podvodný “čestný radový hovorca FBI” je v tomto historickom bode úmyselne a zámerne činný, aby oklamal americký ľud v mene vládnych záujmov, ktoré majú v úmysle nás zničiť.

Už to nie je rozdiel v názoroch. Osobne som stratil schopnosť pohodlne alebo intelektuálne sedieť s kýmkoľvek, kto presadzuje alebo akceptuje “chyby sa robia” nezmysly. FBI nerobí chyby, robí dobre to, čo považuje za dôležité.

Podľa mňa ide o jednoduchú vec, o akceptovanie toho, čo nám neustále hľadí do očí.

Pri sledovaní výsledku súdneho procesu s Michaelom Sussmannom by sme navyše nikdy nemali strácať zo zreteľa skutočnosť, že do Muellerovho a Weissmannovho vyšetrovania podvodnej konštrukcie vytvorenej Hillary Clintonovou a štábom bolo zapojených 40 agentov FBI. 40 agentov?“  A podľa výsledku Sussmannovho procesu  FBI vedela, že to všetko je podvod.

Toto je dôvod, prečo a ako je teraz štvrtá zložka vlády supersedujúcim aparátom nad všetkými ostatnými zložkami. Preto a ako ho Barack Obama, John Brennan a Eric Holder vytvorili, upevnili a urobili odolným voči akejkoľvek snahe o jeho odstránenie.

Pamätáte sa, keď Henry Cuellar kritizoval politiku otvorených hraníc Bidenovej administratívy, ktorá škodila jeho texaskému okresu? Ani nie mesiac po zverejnení jeho kritiky sa začali razie FBI v jeho dome a kancelárii, tej istej FBI, ktorá vykonala raziu v dome Jamesa O’Keefa, pričom svoju prehliadku koordinovala s New York Times.

Štvrtá zložka vlády je skorumpovaná; sakra, výbor J6 obhajoval skorumpovanú FBI, zúčastňoval sa spolu so skorumpovanou FBI, predával spoločnú operáciu J6, do ktorej bola zapojená FBI. Skorumpované médiá sa spojili so skorumpovanou FBI a justičné inštitúcie v/okolo tohto právneho rámca sú sebavedomé a plne autonómne.

Čítajte: RNC schvaľuje nové prekážky podávaniu konzervatívneho nesúhlasu po rozvodnení platformy GOP

Ako ukazujú súbory Twitter, ministerstvo spravodlivosti a FBI majú teraz prostredníctvom právomocí ministerstva vnútra možnosť monitorovať každý aspekt každého života, ktorý by sa mohol snažiť spochybniť alebo zničiť skorumpovaný systém.

V podstate sa aktivoval Skynet – konečná konečná hra politického sledovania a cieleného sledovania, ktorú načrtol Edward Snowden –. My, ľudia sme nepriateľmi štátu.

Jackboots sú veľmi reálni a na tričkách majú logá FBI.

Prevzaté so súhlasom Konzervatívny stromový dom.