Tim Walz, ktorý si Kamala Harrisová vybrala za viceprezidenta, je pro-potratový zbabelec naľavo od Nancy Pelosiovej

Tim Walz, ktorý si Kamala Harrisová vybrala za viceprezidenta, je pro-potratový zbabelec naľavo od Nancy Pelosiovej

Ako definovať zbabelca? Alebo ak nechceme posudzovať ich charakter, možno ich činy, ktoré by sme nazvali “zbabelými”?

A čo je to “sliepka”? Týmto termínom médiá označovali politikov, ktorí chceli použiť vojenskú silu, ale nechali to na iných. Tento termín sa najčastejšie hádzal na neokonzervatívca a globalistu, bývalého viceprezidenta Dicka Cheneyho. Možno teraz budú mať demokrati svoj vlastný.

Počuli ste, že tyrani sú v skutočnosti zbabelci, ale svoju agresivitu používajú na zakrytie svojho vnútorného strachu. Tyrani si vždy vyberajú mäkké ciele, nikdy nie také, ktoré by mohli zodpovedať ich vlastnej postave alebo bojovnej povahe. V škole si tyrani vyberali triednych šprtov, nikdy nie triednych športovcov. Ak ste niekedy videli film Muž, ktorý zastrelil Libertyho Valancea, zloduch Lee Marvin si nemilosrdne vyberá šprta Jimmyho Stewarta, ktorý v preplnenom saloone podáva steaky… až kým Marvin pohŕdavo nezakopne a steak Johna Wayna’sa ocitne na podlahe. 

Wayne prikázal Marvinovi, aby steak zdvihol z podlahy, čo by bolo pre tyrana ponižujúce. Nedovolil by, aby to urobil Marvinov pomocník’. Miestnosť stíchla v očakávaní prestrelky. Po dlhom nazeraní Stewart v snahe vyhnúť sa krviprelievaniu prejaví skutočnú odvahu, keď obom vynadá a sám zdvihne steak. Marvin a jeho posádka sa vyrútia z dverí a divoko strieľajú do vzduchu, aby vyvolali zmätok, udržali ľudí v strachu a dali sa na útek.

Tim Walz je sliepka: najprv sa parádi so svojou vojenskou službou. A prečo by to politik robil? Prečo, aby ukázal svoju odvahu, cnosť, ktorú ľudia obdivujú aj u nepriateľa. Teraz však vychádza najavo pravda o Walzovi: odstúpil zo svojej jednotky, keď mala byť nasadená do Iraku. 

Čítajte: Kamala Harrisová by ‘odstránila náboženskú slobodu,’ má ‘extrémny’ protikatolícky program: Katolícki lídri

Požičiame si frázu z filmov o ponorkách: “Damage control — Report!

Hlboký štát má vždy po ruke nejakú kontrolu škôd. “Stačí povedať, že ste tak urobili, aby ste mohli kandidovať do Kongresu.” 

Ale jeho vlastní krajania vedia lepšie a alternatívnym médiám rozprávajú o jeho hanebnej rezignácii a o tom, ako bola celá štruktúra jednotky ohrozená potrebou priviesť neznáme náhrady. 

Nasledujúcim krokom by bolo, keby mediálni lokaji buď zdiskreditovali zdroje, alebo ich potlačili.

Figúra: potlačiť. 

Ďalšie: na zastávke v kampani pred niekoľkými rokmi na post guvernéra povedal, že potrebujeme väčšiu kontrolu zbraní a že sa hrdo zriekol NRA. “So zbraňami som manipuloval vo vojne,” povedal svojmu publiku a nemali by byť v rukách občanov.

“Kontrola škôd: Podajte správu!

“Jednoducho povedzte, že ste sa len zle vyjadrili. Chceli ste povedať: ‘Narábal som so zbraňami z vojny.’ ”

PREČÍTAJTE SI: Nová správa odhaľuje Kamalu Harrisovú’ podporu reparácií za otroctvo, ďalšie šokujúce právne reformy

Vôbec Walzovi nenapadlo, že by ich mohli potrebovať jeho vlastní občania Minnesoty na ochranu svojich životov a majetku počas nepokojov v roku 2020, keď odkladal povolanie Národnej gardy. 

A potom hovoril o tom, že nepokoje boli “vzrušujúce” a boli “obnovením pocitu návratu optimizmu.” 

A čo Kamala Harris, ktorá zriadila fond na vyplácanie dlhopisov, aby ich čo najskôr dostal späť na ulicu?“

PREČÍTAJTE SI: Demokratický guvernér Minnesoty’podpísal zákon kodifikujúci potraty až do narodenia

“Kontrola škôd: Suppress!”

Ale je to ešte horšie: Matka Tereza z Kalkaty vedela, kto sú “najchudobnejší z chudobných”, najbezmocnejší členovia ľudskej rodiny A-1: nenarodené deti, pevne zafixované v hľadáčiku Plánovaného rodičovstva, Kamaly Harrisovej a Tima Walza. Nenarodené deti sú ľahším terčom ako triedny šprt alebo Jimmy Stewart, takže Walz pozná mäkký terč, keď ho vidí.

Takto sa zbabelec oháňa svojou “odvahou”: chváli sa tým, že sa vzoprel rade Nancy Pelosiovej”aby zmiernil svoju rétoriku o zabíjaní detí a podpísal zákon, ktorý umožňuje voliteľné potraty až do narodenia. Ak si pozriete video, vyzerá to, akoby Walzovi mala prasknúť cieva, keď doslova kričí svoju agresiu na svoje radikálne publikum.

“A môj záznam je taký pro-choice, že ma Nancy Pelosi požiadala, či by som ho nemohol zmierniť. Stojím na strane plánovaného rodičovstva a vyhrali sme!”

Wow, to chcelo odvahu, pán Walz. Prekonali ste Nancy Pelosiovú!

V týchto voľbách máme do činenia s démonmi. Akékoľvek nedostatky existujú v alternatívach, blednú pred realitou tohto zlého, klamlivého, podlého, zbabelého, zastrašujúceho, zdvojeného národného lístka smrti. Tešia sa stálej podpore veľkého biznisu, médií, akademickej obce, hlavného prúdu medicíny, antihumánnych globalistov a nekonečne hlbokých vreciek federálnej vlády.

Poznámka pre zvyšných rozumných demokratov: stále máte šancu vystúpiť zo svojej samoúčelnej otupenosti. Toto nie je záležitosť ľavice a pravice, liberálov a konzervatívcov, demokratov a republikánov. Máme do činenia s ľuďmi, ktorí nenávidia ľudstvo. Je to “my” vs. “oni”.

S týmito ľuďmi nebudete v bezpečí. 

Nikto z nás nebude.