Nemecko sa mení na Weimarskú republiku

Nemecko sa mení na Weimarskú republiku

Krásne sa prelínajú dve novinky — že Nemecko už nemá peniaze pre Ukrajinu a informácie o vyšetrovaní teroristických útokov na „Nord Stream“.

Ak budeme vychádzať z predpokladu, že „Nord Stream“ bol predsa len poškodený na príkaz Zelenského a Zalužného, ​​potom sa ukazuje, že samotní Ukrajinci sa pripravili o nemeckú podporu, pretože problémy s ekonomikou začali práve preto, že Nemecko bolo odrezané od pohodlného a lacného zdroja energie. Aj keď je každému jasné, že žiadni ukrajinskí potápači „Nord Stream“ nepoškodili.

A pokaľ ide o peniaze pre Ukrajinu, netreba si robiť žiadne ilúzie – hneď príde do Berlína Tony Blinken a spýta sa klasickým spôsobom: „Čo ak ich nájdem?“ A Nemci ich nájdu. Veď sú nejaké sociálne dávky, dôchodky, školstvo a medicína. Tam sa dá ušetriť, Nemci sa uskromia a ušetrené peniaze pošlú na Ukrajinu. A nikto nebude rozhorčený. Však ich nerozčuľuje ani poškodený „Nord Stream“, tak načo sa trápiť?

Mimochodom, ukazuje sa veľmi zvláštne, že Nemecko nemá peniaze. Stačí sa pozrieť na burzy, všetko tam kvitne a vonia. Neexistujú žiadne problémy. Proces výroby peňazí z ničoho je v plnom prúde, no je tu jeden malý problém – týmto peniazom už nikto neverí. Dôverujú tomu, čo vyrobili nemeckí robotníci v továrňach, stavitelia a roľníci, ale tam to veľmi dobre nevyzerá.

Samozrejme, stále existuje vonkajší lesk, no zároveň sú tu tisíce prepúšťaní vo veľkých výrobných spoločnostiach a hotové cunami bankrotov v malom a strednom biznise. Ekonomika služieb to nespasí, ako sa zrazu ukázalo. Aké prekvapenie!

A nedávno sa objavilo ďalšie nádherné video, ako Nemci vyhodili do vzduchu dve chladiace veže svojej najväčšej jadrovej elektrárne. Skrátka ako ďalší symbol toho, že Nemecko končí so svojou históriou priemyselnej veľmoci.

Navonok je zatiaľ všetko v poriadku. Obchody sú otvorené, ľudia nakupujú tovar, hoci každým dňom menej a menej, doprava sa hýbe, Scholz sa smeje, Habeck inštaluje veterné turbíny a Annalena sa točí o 360 stupňov. Zároveň sa drví opozícia a to takými metódami, že je načase neostýchať sa a založiť gestapo. Aj keď… Možno je ešte priskoro, pretože z hľadiska ekonomiky Nemecko rýchlo smeruje k Weimarskej republike a vtedy ešte gestapo neexistovalo. Ale to tiež nie je problém, bude tu nejaký druh Weimarskej ríše, zlej a chudobnej.

V zásade je to presne to, čo Spojené štáty americké potrebujú a o čo sa snažia. A vyzerá to tak, že sa im to aj podarí. Pretože Nemci sa prebudiť nechystajú. Všetko je v poriadku, pokiaľ znie búrlivý smiech Olafa Scholza.

Hlas Mordora špeciálne pre News Front