Odloženie podnetu na rozpustenie Progresívneho Slovenska ako nedôvodného

Odloženie podnetu na rozpustenie Progresívneho Slovenska ako nedôvodného

JUDr. Oliver Fescu Generálna prokuratúra SR; od Juraj Režo, číslo: VI/2 Gc 23/24/1000-12. Vec: Rozpustenie Progresívneho Slovenska. Vážený
pane, s hlbokou úctou a rešpektom oceňujem predĺženie lehoty o spôsobe
vybavenia podnetu, ako napokon nedôvodného. Moje podnety (moderovanie
televíznych politických debát) odkladá aj Rada pre mediálne služby:  „Skutok sa nestal“. Netrieskam sa o zem. Dal som von článok. Ide. Tzv. laická verejnosť vie, rozumie a PS nechce.
Na
www.peticie.com sú tri podporné petície proti PS.

Voličský elektorát PS je ľudsko-právne negramotný, omámený falošnou habaďúrou
pseudo “liberálnej demokracie“ ako dystopického prvku v systéme
štandardnej parlamentnej demokracie definovanej Ústavou SR.

Trvám na tom, že PS v politickom spektre Slovenska nemá čo hľadať tak ako Pospolitosť (rozpustená v r. 2006). Chce to „gule“ nielen voči extrémnej pravici a nacizmu (národný socializmus) ale aj extrémnej pseudo liberálnej proto neofašistickej ultra ľavici neomarxistov Progresívneho Slovenska.
Pre „začistenie“ politického pluralitného prostredia Slovenska s odkazom na Článok 1 odsek 1 Ústavy SR: “Slovensko sa neviaže na žiadne náboženstvo ani ideológiu“ (PS rovná sa ideológia) v časti náboženstvo (Slovensko je sekulárny štát) je prítomnosť tzv. kresťansko-demokratických politických subjektov tiež neprípustná včítane Progresívnych veriacich (odkaz na ideológia). Viac v článku.
Predosielam, pre Váš obraz o mne: V predošlom režime nebol som člen KS a po “nežnej“ nie som člen, priaznivec ani prívrženec žiadneho politického subjektu; nemám žiadne politické ambície, som mimo systémovú bublinu a všetkým meriam jedným metrom ako sebe. Môj článok z 18. augusta, tu.
Šimečka a spol. dole! Premiér Fico navrhne vládnej koalícii odvolanie lídra opozičného hnutia Progresívne Slovensko Šimečku z funkcie podpredsedu (NR SR. Šimečka v reakcii uviedol, že si myslí, že jediným dôvodom jeho prípadného odvolávania bude pomsta za dobrú opozičnú prácu.
Ak kto chce na Slovensku zmierenie a návrat k pokojnému politickému „dialógu“ (hoops!) správne 
trialóg v triáde koalícia-opozícia-občianska verejnosť (trialóg ako tripartita), iné riešenie (okrúhle stoly ani verejné protesty niéee! Sú márnym plytvaním energie; opozícia bude klamať!) ako jediné správne, na stole ležiace riešenie, nie je!
Tripartita znamená trialóg na osi vláda-zamestnávatelia-odbory. Odkaz na Dagmar W. Kvapilíková a Viliam Baňák:  Podiel občana na moci ako nová tripartita tu. Osobná poznámka: Moderátorku a mediátorku v jednom p. Dagmar treba posadiť do TA3 namiesto utáraného Bielika a frajera (bez vkusu/obliekanie) Krála, oboch a ostatných manipulátorov v zakázaných (štatút moderátora politických debát) roliach opozície.
Slovensko nie je ústavou definované ako liberálna ale štandardná parlamentná demokraciaNeexistuje liberálna či neliberálna demokracia len demokracia. Neexistuje liberálna či neliberálna sloboda len sloboda! Liberálna demokracia je habaďúra na voličstvo, nemajúca oporu o nič! Tobôž ani o heslo VFR: „Liberté, egalité, fraternité“!
Máme tu neautentickú demokraciu, dôvod je nenaplnený  Čl. 2 (1) Ústavy SR: Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo v časti priamo: Čl. 93 Referendum a priama voľba prezidenta. Ústavný článok Referendum je celý zle! Mením (ústavný zákon) na Ľudové hlasovanie a/ obligatórne referendum, b/ fakultatívne referendum (nahrádza vetu): „Referendom možno rozhodnúť aj o iných otázkach dôležitého verejného záujmu.“ c/ plebiscit. Obligatórne a fakultatívne referendum majú právnu silu ústavného zákona, plebiscit len silu občianskeho názoru na predmet plebiscitu bez právnej sily ústavného  zákona.
Hoops! Houston! Bude problémPolitické subjekty chcú po voľbách vždy (!) vládnuť samé, svoj voličský elektorát po voľbách a referendá nepotrebujú a nechcú. Ľudového hlasovania ako participácie občianskej spoločnosti na moci a vládnutí po voľbách v medzivolebnom období, boja sa ako čert kríža! Preto ide o falošnú hru na demokraciu! Slovensko potrebuje dobre spravovanú občiansku spoločnosť a autentickú demokraciu. Musí nastúpiť občianska sila a vôľa (sme a teda chceme!) „otvorenej“ nie sorosovskej ale normálnej a prirodzenej občianskej spoločnosti a zmenu ústavy si vymôcť dostupnými ústavnými nástrojmi, pokojnou cestou, a ak sa nebude dať inak celoštátna petícia zo zákona o petičnom práve s petitomÚstavný zákon o Čl. 93 Ústavy, ktorý mení dikciu názvu Referendum na Ľudové hlasovanie s príslušenstvom vyššie, legálnou aktiváciou Čl. 32 Občiansky odpor, čo je dôvodom na tichý verejný protest s použitím inštitútu generálny štrajk (všetci doma mimo obsluhy kritickej infraštruktúry; ani noha na ulici!). Výstražný generálny štrajk 27. decembra 1989 trval dve hodiny aj s cestou a bolo po všetkom. Do petičného práva vkladám aj nevyhnutne potrebnú zmenu volebného zákona.
Slovensko potrebuje reparát a revíziu Veľkého nežného Novembra (ukradnutého, rozkradnutého a vytunelovaného hmotne aj politicky) plus novú druhú ústavu autentizáciou a zreálnením demokracie (draft kľúčových súčastí zmeny mám v zásuvke na „čakačke“, než sa občianska spoločnosť mentálne občiansky prebudí a stane občiansky a politicky zrelá na vykonanie zásadnej systémovej zmeny).
Šimečka je živé chodiace zlo, zloba a nenávisť voči Slovensku, dedične po otcovi Šimečkovi staršom aj s jeho komplicmi a ich Denníkom Nenávisť. Tak sa to má, do psej matereHoops, pán Fico: To nie je celé! GENPRO môj podnet na podanie žaloby generálneho prokurátora na rozpustenie politického hnutia Progresívne Slovensko odložila ako nedôvodný. Mimochodom chválim poctivú prokurátorskú robotu, na ôsmich stranách širokým oblúkom vecne aj eklekticky naprieč ústavou vedúcu k záveru.
Generálnej prokuratúre chýbajú “gule“. Nemá gule. Mala len v roku 2006 pre rozpustenie nacistickej Pospolitosti. Ibaže okolo extrémistickej progresivistickej neomarxistickej a liberastickej ultra ľavice generál Žilinka a spol. chodia po špičkách… lebo „európske hovnoty“. Otec Milana Šimečku starší Šimečka o synovi: „Teším sa širokej verejnej obľube a podpore môjho syna“ tu.  
Progresívne Slovensko v politickom spektre Slovenska nemá čo hľadať s odkazom na preambulu a podstatný Čl. 1 odsek 1 Ústavy SR: “Slovensko sa neviaže na žiadne náboženstvo ani ideológiu“ v časti neomarxistická liberastická „progresivistická“ (proto neo fašistická) ideológia. Čo je progresivizmus nevie ani Zora Jaurová „tiež odborníčka na kultúru“: „ale som tam.“ V PS.
Zákaz činnosti a potreba rozpustenia u mňa platí aj pre Progresívnych veriacich, pseudo kresťanskej filiálky PS s.r.o. ako do apostázy a herézy vťahujúceho „nevinnú“ kresťansky negramotnú časť voličstva. Mimochodom Nemecké CDU a CSU a všetky aj slovenské „kresťansko-demokratické“ politické subjekty s kresťanstvom nemajú nič spoločné! Len habaďúra na ich voličstvo s figovým listom kresťanskej viery a učenia! Viac som v návrhu a inde na svojom webe (kto ma číta, vie…).
Politický pluralizmus na Slovensku má svoje medze a limity stanovené slovenskou Ústavou. Generálnej prokuratúre: Alebo je Ústava SR s jej preambulou kompatibilná s „Ústavou EÚ“ a jej zvrátenými deviantnými liberastickými hodnotami alebo nie. Otázkou je prijateľnosť členstva SR v EÚ pre Slovensko za daných okolností… a či práve Progresívne Slovensko má byť lídrom centristickej integrácie  národného štátu Slovensko do euro-atlantických štruktúr riadených USA… vyberte si
Ak vyčerpáte všetky dostupné možnosti, ako a kam si „upratať a posilniť“ moc, napokon urobte, čo vám, smero-hlaso-sns činovníkom radí „váš šéf“ občan. To je celé.
Osobitne Robertovi Ficovi: Hrdinsky a odvážne, skrývate sa za chrbát Orbána. Ráčte byť autentický. Vykonajte sebareflexiu, či vám ide o blaho slovenskej spoločnosti alebo vašu moc a udržanie vládnej koalície…
Pozor! Veľký Brat (občan) vás sleduje!

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan