Aktivizmus LGBT sa z okrajového hnutia stal propagandistickým priemyslom s miliónovým obratom

Aktivizmus LGBT sa z okrajového hnutia stal propagandistickým priemyslom s miliónovým obratom

Eric Hoffer raz napísal, že “každá veľká vec sa začína ako hnutie, stáva sa biznisom a nakoniec sa zvrhne na reketu.” To neplatí len pre “veľké veci” – platí to aj pre LGBT priemysel, ktorý je už viac ako polstoročie vo vojne so základnými hodnotami Západu. 

Prvá vlna homosexuálnych aktivistov boli pouliční bojovníci (oslavovaní za svoje bitky pred mafiánskym barom Stonewall Inn); druhá vlna boli profesionáli a marketingoví stratégovia; teraz tento priemysel riadia tučné mačky, ktoré disponujú bezprecedentnou kultúrnou mocou a poberajú obrovské platy tvrdením, že situácia ľudí identifikujúcich sa ako LGBT je horšia ako kedykoľvek predtým. 

Čítajte: Trumpa, Vancea treba naďalej kritizovať za zradu pravdy o potratoch, manželstvách ‘rovnakého pohlavia’ 

Exhibíciou A je Sarah Kate Ellis, prezidentka Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), jednej z dvoch najvplyvnejších skupín na obhajobu LGBT v Amerike (druhou je Human Rights Campaign). GLAAD je charitatívna organizácia. Denník New York Times preskúmal správy o výdavkoch, účtenky, daňové priznania a ďalšie finančné dokumenty od januára 2022 do júna 2023 a zistil, že 52-ročná Ellisová dojila hnutie, čo sa dalo – čo sa ukázalo byť dosť veľa. Pre začiatok, lieta prvou triedou, využíva nehorázne drahé služby požičovne áut a rada býva v luxusných hoteloch, ako je Waldorf Astoria. 

Podľa dľa denníka Daily Mail, “Ellis údajne vynaložil výdavky na letný prenájom na Cape Cod a spolu so zamestnancami sa zdržiaval v Tivoli Lodge, chate so siedmimi spálňami vo švajčiarskych Alpách.”Chata, ktorú si prenajala na účasť na Svetovom ekonomickom fóre, stála len necelých 500 000 dolárov na týždeň – ale aj tak sa jej podarilo vtesnať do nej jeden deň lyžovania, ktorý tiež vynaložila. Automobilové služby stáli ďalších 15 000 dolárov. 

Ellis sa ukázala ako talentovaná na vynakladanie nákladov na svoju záľubu v luxuse, keď len za 18 mesiacov preplatila viac ako tridsať letov prvou triedou. Počas jednej cesty, kde vystúpila na konferencii, zaplatila GLAAD 13 000 USD za jej let, auto a izbu v hoteli Waldorf. Jej skutočný honorár za vystúpenie nebol’oznámený. 

GLAAD má ročný rozpočet 30 miliónov dolárov a Ellisovej vypláca plat niekde na úrovni “šesť- alebo sedemcifernej sumy.” Tieto výdavky – ako napríklad viac ako 60 000 dolárov na letenky a hotely pre Ellisovú a jedného ďalšieho zamestnanca GLAAD na účasť na filmovom festivale v Cannes – sú navyše. Podľa to the Mail: 

Podľa firemnej politiky GLAAD tlačí na zamestnancov, aby si ‘uvedomovali náklady,’ že náklady na hotel by nemali presiahnuť 350 dolárov za noc. V roku 2022 bola jej zmluva na opätovné prerokovanie, pričom členovia správnej rady ju údajne považovali za nepostrádateľnú a obávali sa, že by mohla odísť do korporátnej práce. Podľa dokumentov, ktoré videl denník Times, správna rada súhlasila so základným platom 441 000 USD s päťpercentným nárastom každý rok až do konca jej zmluvy v roku 2027. Táto zmena v zmluve jej poskytla bonus 150 000 dolárov pri podpise zmluvy, pričom platby do výšky 300 000 dolárov boli viazané na získavanie finančných prostriedkov pre GLAAD’. Dohodnutý bol aj ročný bonus až do výšky 40 % jej platu, ako aj rozlúčkový bonus vo výške 225 000 dolárov, ktorý zinkasuje v roku 2027. Okrem platu obsahuje zmluva Ellis’ rôzne položky vrátane leteniek pre jej manželku a dve deti, ktoré ju sprevádzajú na cestách štyrikrát ročne. Medzi týmito výhodami je aj ročný príspevok 25 000 USD na prenájom domu v Provincetowne, komunite Cape Cod, kde trávila dovolenku so svojou rodinou. Podľa novej zmluvy má Ellisová dostať ročne od približne 700 000 do 1,3 milióna dolárov… Zmluva jej tiež poskytla až 20 000 dolárov na renováciu domácej kancelárie a 18 000 dolárov vynaložila na generálnu opravu horného poschodia svojho domu na Long Islande v hodnote 1,9 milióna dolárov.

Čítajte: Bulharský parlament prijal zákon zakazujúci propagandu LGBT v školách 

Súpis je dlhý a dlhý – taký dlhý, že si dokonca New York Times myslel, že si zaslúži vyšetrovanie. Tlač vo všeobecnosti ignoruje podvody skupín, ktoré tvrdia, že bojujú proti “transgenocide” a vzostupu fašizmu, ale právni experti povedaliSivej dáme, že astronomické finančné výhody, ktoré Ellis zhrabuje, sú pravdepodobne neprimerané pre neziskovú organizáciu s iba 60 zamestnancami a “sú bežnejšie v ziskovej spoločnosti, pričom neziskové organizácie sú oslobodené od federálnych a štátnych daní.” 

V skutočnosti môžu nastať právne problémy s výdavkami GLAAD’– nedeklarovali hotovosť vynaloženú na Ellisovu’renováciu domu a Ellis z nej pravdepodobne’nezaplatil dane. Ako jemne povedal jeden právnik charitatívnej organizácie pre denník Times: “Zdá sa, že sa mohla dostať do pasce nadmerného odpočtu.”  

Ďalší odborníci sa s ňou zdvorilo zhodli, pričom David Samuels zo spoločnosti Perlman & Perlman poznamenal, že lety prvou triedou, drahé prenájmy áut a luxusné hotely sa v neziskových organizáciách považujú za tabu. GLAAD však nie je’len tak hocijaká nezisková organizácia; skupiny, ktoré tvoria aktivistický motor sexuálnej revolúcie, sa stali kultúrnymi mocipánmi, pričom progresívni politici, zabávači a iné elity zúfalo hľadajú ich podporu a ich súhlas. 

LGBT priemysel jeaktivistický priemysel – ale presadzuje revolúciu zhora nadol, a to znamená podujatia na červenom koberci, nie pouličné pochody. To všetko je už minulosťou, a preto predstavenstvo GLAAD’poznamenalo, že za svojou nabitou lesbickou líderkou stojí na 100 percent. 

Úspešní revolucionári vždy skončia bohatí. Sarah Kate Ellisová nie je výnimkou.