"Drag Queens for Kamala" vydali hudobné video na podporu jej kampane na prezidentku

"Drag Queens for Kamala" vydali hudobné video na podporu jej kampane na prezidentku

Drag queens rozšírili videoklip s názvom “Drag Queens for Kamala”, v ktorom agitujú za demokratickú prezidentskú kandidátku Kamalu Harris a propagujú politiku identity.”

“Ona”v Kongrese presadí zákony, ktoré”ochránia mňa aj teba,”spieva jedna z drag queens. “Čierna, biela, latinskoamerická alebo LGBTQ,”dodáva ďalšia v ich podaní jazzového singla Peggy Lee”I’m a Woman.”

Oslavujú v očakávaní, že Harrisová nás “ochráni pred nebezpečenstvom bez toho, aby postavila múr, ‘lebo ona’je žena,” zrejme si neuvedomujú iróniu svojho vyhlásenia vo svetle nebezpečenstva, ktoré hrozí USA. bezpečnosti, ktoré predstavuje jej odmietanie zabezpečiť južnú hranicu, ako aj vzhľadom na Harrisovú’ podporu Ukrajiny v jej vojne s Ruskom, aj keď hrozí, že zatiahne USA do širšej svetovej vojny.

Konzervatívny komentátor Ben Shapiro si vzal na mušku predvolebný videoklip, ako aj politiku identity, ktorú Harrisová v ňom oslavuje.

“Na delení americkej populácie podľa rasy, etnického pôvodu, pohlavia –je niečo čudné; presne to’robí kampaň Kamaly Harrisovej,” Shapiro povedal vo svojej relácii Daily Wire, pričom ďalej poznamenal, že kampaň “zaviedla sériu Zoom hovorov špeciálne navrhnutých podľa intersekcionálnej charakteristiky.” Napríklad do “Bielych žien pre Kamalu Harrisovú” Zoom hovoru s názvom “Karens pre Kamalu” sa podľa agentúry Reuters zapojilo vyše 160 000 ľudí.”

Konzervatívci už dlho tvrdia, že formy politiky identity – ako napríklad politika DEI, ktorú presadzovala Bidenova administratíva – skôr podnecujú, než liečia rozdelenie, nespravodlivo podporujú určité skupiny na úkor iných a dokonca poškodzujú fungovanie organizácie tým, že uprednostňujú “identitu” pred kompetenciami.

Shapiro tiež vyzdvihol skutočnosť, že Harrisová sa čiastočne kvôli svojmu radikálnemu pro-LGBT postoju stavia proti tradičným rodinným hodnotám.

“Máme byť nielen apatickí, ale tak trochu pohŕdať náboženstvom, kresťanstvom, tradičnou rodinou. To je o Kamale Harrisovej reálne… jediná otázka, na ktorej skutočne záleží, je, že Kamala sa stotožňuje s jednou stranou tohto politického rozdelenia. A to má naozaj veľké dôsledky pre budúcnosť spoločnosti,” povedal Shapiro.

Aj keď Harrisová nepropagovala video “Drag Queens for Kamala”, nedávno sa spojila s drag queens a naznačila svoju podporu LGBT komunite tým, že odštartovalasvoju kampaň na Ru Paul’s Drag Race All Stars vo videoklipe zdieľanom na X.

Po utorkovom oznámení prezidenta Joea Bidena’že sa nebude uchádzať o znovuzvolenie, viac ako 1 100 pro-LGBT politických lídrov, hollywoodskych celebrít a vplyvných osobností sociálnych médií údajne podpísalo list, v ktorom oznámili svoju podporu kandidatúre Harrisovej’ do Bieleho domu. Úplný zoznam signatárov zatiaľ nebol zverejnený.

“Ako obhajcovia, volení úradníci, organizácie a komunitní lídri slúžiaci miliónom LGBTQ+ Američanov a našim spojencom v celej krajine vás vyzývame, aby ste sa k nám v tomto historickom okamihu na podporu rovnosti pripojili a podporili kampaň viceprezidentky Kamaly Harris’ na prezidentku,” začína list.

“Viceprezidentka Kamala Harris je energickou priekopníčkou a už desaťročia je bojovníčkou za rovnosť LGBTQ+ ľudí: v San Franciscu viedla boj proti zločinom z nenávisti, usilovala sa o ukončenie tzv. panickej obrany homosexuálov a transsexuálov ‘v Kalifornii’ a ako skorá zástankyňa rovnosti manželstiev odmietla obhajovať protiústavný návrh 8.”

V liste sa Harrisová uvádza ako zástankyňa zákona o rovnosti a zákona o rešpektovaní manželstva a označuje “Bidenovu-Harrisovu administratívu za najviac pro-LGBTQ+ administratívu v histórii.”