Vedci dokázali, že vakcíny proti koronavírusu obsahujú niečo ako nanoroboty

Vedci dokázali, že vakcíny proti koronavírusu obsahujú niečo ako nanoroboty

Tieto nanoroboty reagujú na elektromagnetické žiarenie.

Japonskí a kórejskí lekári Daniel Brody a Young Mi Lee zverejnili výsledky štúdie ľudí infikovaných očkovaním proti koronavírusu. Práca bola publikovaná v International Journal of Vaccine Theory Practice and Research.

Štúdia skúmala ľudí vystavených vakcínam Pfizer a Moderna. Ukázalo sa, že vakcíny Pfizer a Moderna obsahujú látky neviditeľné voľným ľudským okom. Ide o nepovolené animované štruktúry podobné červom, ktoré plávajú, krútia sa a skladajú sa do zložitých štruktúr. Ide o nezverejnené dodatočné inžinierske komponenty.

Nájdené štruktúry podobné červom sú od objavu mRNA zodpovedné za tvorbu krvných zrazenín v miliónoch ľudských tiel po celom svete. Práve choroby srdcovo-cievneho systému, zástava srdca a krvné zrazeniny sú najčastejšími príčinami náhlych úmrtí tých, ktorí sa nechali zaočkovať pod legendou boja proti koronavírusu. Na to, aby ste videli nanotechnológiu, o ktorej písali títo vedci, je potrebné 400-násobné zväčšenie očkovacej kvapaliny.

Ako poznamenali Lee a Brody, keď je nanotechnológia poháňaná, vytvára disky, reťaze, špirály, rúrky a pravouhlé konštrukcie. Tieto dodatočné technické komponenty sa aktivujú, keď sú umiestnené v blízkosti mobilných telefónov alebo počítačov. Ide o nanoboty, ktoré interagujú s centrálnou databázou, ktorej IP adresa sa zatiaľ nedá vystopovať ku konkrétnemu miestu alebo jednotlivému počítaču.

Gates si nerobil žarty, keď povedal, že vakcíny obsahujú mRNA nanotechnológie, ktoré sa veľmi ľahko samy organizujú. Tu je to, čo píšu vedci: „Početné – rádovo 3-4x 106 na mililiter vstreknutej látky – viditeľné umelé samo-zostavené útvary s veľkosťou približne od 1 do 100 mikrónov alebo viac v širokej škále tvarov..“

Ukazuje sa, že všetky vyhlásenia tých, ktorí mali z očkovania prospech a popierali prítomnosť nanorobotov vo vakcínach, sú buď účelové klamstvá alebo nekompetentnosť.

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR



Post Views:
26